![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Styczeń - Chanel, Jemma Kidd, Missha, Burberry, Estee Lauder, Essie, Dior, Avene
Witam w moim styczniowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Lancome Tresor in Love, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, Hermes Kelly Caleche, YSL Elle (klasyczne), Dior Addict 2/Addict Eau Fraiche - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel Lycra Pro - szminki Chanel - serie Rouge Coco, Rouge Allure oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Bourjois Healthy Mix 51, Guerlain (Parure Aqua/Parure Extreme w odcieniu 01, lub 02 oddam za to nawet kilka rzeczy!) - koniecznie jasne, całkowicie żółte odcienie, nawet najjaśniejsze w palecie - kosmetyki z serii Super Aqua firmy Missha - za to oddam bardzo wiele! - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP lub wkłady MAC, innych nie szukam - róże - każde, ale najchętniej Bourjois, Sleek, Benefit - tusz do rzęs Diorshow Iconic, Helena Rubinstein Lash Queen lub Givenchy Noir Couture (czarny) - nowa pasta do zębów Colodent Cynamonowa Mięta (moja ulubiona, a nigdzie już nie mogę jej dostać) - próbki, miniatury kosmetyków azjatyckich (wszelkiego rodzaju) - biustonosze (lub też komplety) dobrych firm (typu Freya, Panache) w rozmiarach 32FF, 34F, 34FF, 32F (w zależności od fasonu) Chętnie przygarnę również ciekawe książki (najchętniej fantastyka) lub gry komputerowe (najchętniej RPG i pochodne, bardzo chętnie z serii Dragon Age, Assassin's Creed). Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUSZKOWEGO! ![]() Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Burberry, Brit EDT - ok. 27/100 ml Chanel, Coco Mademoiselle EDP - ok. 16/35 ml, mogę rozważyć oddanie tej flachy, bo mam zapas, ale coś musi mnie zwalić z nóg ![]() Jemma Kidd, Dewy Glow All Over Radiance Creme - rozświetlacz w kremie, odcień 02 Rose Gold - niewielkie zużycie Chanel, Rouge Allure Velvet, szminka w odcieniu 33 La Distinguee - pozostało ok. 65-70% Missha, Signature Wrinkle Filler BB Cream SPF37/PA++ - krem BB z wypełniaczem zmarszczek, odcień 21 (jaśniejszy), imponujący skład (KWC) - zużycie do 5%, wymienię tylko za coś ekstra Estee Lauder, Signature Hydra Lustre, szminka w odcieniu 11 Dune Rose - zużycie niewielkie - tylko za coś ekstra Shiseido, bibułki matujące Pureness, miniatura zawierająca 10 sztuk - nowa, nieotwierana (w folii) Rimmel, Lasting Finish Lipstick by Kate Moss, szminka w odcieniu 22, świetne oceny na KWC (TUTAJ) - kolor testowany na wierzchu dłoni, więc praktycznie nowa Essie, lakier do paznokci w odcieniu Navigate Her - zużycie do 5% Dior, Diorshow Brow, Backstage Makeup, Brow Fixing Gel, żel do brwi, odcień 541 Shiny Blond - raz testowany Avene, Antirougeurs Creme Riche, krem do cery naczynkowej - pozostało ok. 75% Essence, Crystalliced, Liquid Highlighter (Rozświetlacz w płynie)- niewielkie zużycie Wymienione: Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2013-01-22 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń - Chanel, Jemma Kidd, Missha, Burberry, Estee Lauder, Essie, Dior, Aven
No to moze innym razem, pozdrawiam
![]() Owszem, zel do brwi mi sie podoba, ale niedawno zrobilam sobie henne, wiec raczej bedzie mi malo przydatny ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-02 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Chanel, Jemma Kidd, Missha, Burberry, Estee Lauder, Essie, Dior, Aven
fix + - B10
pozostalych nie moge sprawdzic gdyz nie mam ich obecnie przy sobie
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
znalazłoby się u mnie coś za Avene, Antirougeurs Creme Riche?
![]() |
#5 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
spoza wątku mam bb cream holika holika peach girl, 50ml, natural beige. wymieniłabyś za misshę?
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za avene antirougeurs? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za Essie, lakier do paznokci w odcieniu Navigate Her - zużycie do 5%
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
cośza oba lub jedno z nich: Burberry, Brit EDT - ok. 27/100 ml Jemma Kidd, Dewy Glow All Over Radiance Creme - rozświetlacz w kremie, odcień 02 Rose Gold - niewielkie zużycie Chanel, Rouge Allure Velvet, szminka w odcieniu 33 La Distinguee - pozostało ok. 65-70% Missha, Signature Wrinkle Filler BB Cream SPF37/PA++ - krem BB z wypełniaczem zmarszczek, odcień 21 (jaśniejszy), imponujący skład (KWC) - zużycie do 5%, wymienię tylko za coś ekstra Pozdrawiam
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz coś za Misshę?
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Jemma Kidd, Dewy Glow All Over Radiance Creme - rozświetlacz w kremie, odcień 02 Rose Gold - niewielkie zużycie Dior, Diorshow Brow, Backstage Makeup, Brow Fixing Gel, żel do brwi, odcień 541 Shiny Blond - raz testowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie zapach Burberry albo szminka Estee Lauder
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post38410018 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnęłabym misshę, ale widzę, że tylko za coś ekstra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję za propozycję, tylko że ja z Effuniaków noszę 60FF, 65 np. z Toffika, niby też ścisłego, jest na mnie luźne. Także chyba nic z tego
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
misshe
![]() a w razie czego - z fixem nic się złego nie dzieje, opakowanie jest bardzo szczelne więc krzywda mu się nie działa ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.