![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień: ubrania, buty, dodatki i sprzęt. Firmowe - większość rzeczy NOWA!---------------------------------------------------------------------------- WĄTEK ZAMKNIĘTY NA CZAS WYMIANY NOWEGO WĄTKU ZE SPRZĘTEM! Część rzeczy nadal do wzięcia (z wysyłką od ręki) - proszę pytać. Witam ![]() Zasady moich wymianek chyba takie jak u wszystkich, tzn.: 1. Jeśli masz dużo mniej przekupek lub negatywy wysyłasz pierwsza! 2. Wysyłamy tylko rzeczy czyste i dobrze zabezpieczone! 3. Wysyłamy listy polecone (nie zwykłe!) lub paczki ekonomiczne! 4. W związku z nawałem pracy na pocztę chodzę tylko raz w tygodniu! 5. Będę dosyć wybredna, mam już sporo książek i ubrań. ![]() Na pewno nie interesują mnie: - używane buty, - ubrania XS do małego M, - ubrania noszące ślady używania, poplamione i zmechacone! - książki leżakujące na strychu czy w piwnicy, które śmierdzą stęchlizną! Raczej nie szukam ubrań i książek, ale w wyjątkowych wypadkach może akurat coś mi wpadnie w oko. ![]() Poniżej link do tego, za co najchętniej się wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427215 Oraz link do schowka z książkami, których poszukuję: http://www.biblionetka.pl/bookShare.aspx?id=19856&p=0 -----------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-04-21 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: ubrania, buty, dodatki i sprzęt. Firmowe - większość rzeczy NOWA!
-----------------------------------------------------------------------------------------
In Linea - piękna i zwiewna tunika ![]() Ślicznie zdobiony dekolt i przepiękny wzór. Rozmiar z metki 40 (GB 14), ale wychodzi większa - będzie dobra na rozmiar 42. Kosztowała prawie 50 euro! Z papierową metką i dodatkowymi cekinami w przyczepionym woreczku (patrz fotka). Ostatnie zdjęcie zapożyczone ze sklepu firmowego, w którym zakupiłam bluzkę. wymiary: pod pachami - 50 cm długość - 82 cm ----------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-11-25 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: ubrania, buty, dodatki i sprzęt. Firmowe - większość rzeczy NOWA!
Wadima - Tunika rozmiar L / Nowa z papierową metką!
Będzie dobra na większe L lub osoby noszące 42 Bershka - marynarski topik w paseczki / Nowy! papierowa metka z zapasowym guziczkiem się oderwała i jest luzem Rozmiar z metki L (czym się zasugerowałam ![]() pod pachami - 40 cm długość - 64 cm skład: 97% bawełna, 3% elastan Materiał się raczej nie poddaje, z tyłu są gumeczki, także troszkę w tym miejscu materiał się podda, ale sam w sobie nie jest on rozciągliwy. Top Classic - Biały półgolfik / L Nowy z papierową metką! Ślicznie ozdobiony guziczkami z masą perłową przy szyi i na rękawkach. Mewa - biały golf z siateczkową wstawką na dekolcie / L-42 Nowy, bez papierowej metki Jieke - czarno-czerwony top rozmiar uniwersalny (fabrycznie brak metki z rozmiarem) Nowa, bez papierowej metki Materiał bardzo rozciągliwy-sweterkowy. pod pachami - 38 cm długość - 48 cm Effekt - kanarkowe Polo z kieszonkami / rozmiar 42 nowe - bez papierowej metki pod pachami - 46 cm długość - 55 cm skład: 83% wiskoza, 11% poliamid, 6% elastan Golfik - niebieski w zawijasy nowy bez papierowej metki rozmiar uniwersalny pod pachami - 38,5 cm długość - 53 cm materiał poddaje się tył gładki, bez zawijasów ![]() ---------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-10-03 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
So in Es - Niebieski top w stylu country - super
![]() bez papierowej metki! regulowane ramiączka, brak metki z rozmiarem, ale kupowałam 40, śliczny dekolt zdobiony kamyczkami i urocze wiązania po bokach. ![]() pod pachami - 41 cm (ma gumeczki i wiązania więc trochę się dopasuje) długość - 69 cm Top ma gumeczki z tyłu i wiązania po bokach więc ładnie się dopasuje do sylwetki. So in Es - Marszczone spodnie biodrówki 7/8 NOWE - bez papierowej metki! brak metki z rozmiarem, ale kupowałam 40 kolor: oliwka niski stan - 21 cm pas - 41 cm (niski pas!) długość - 90 cm (mierzona od pasa) skład: 97% bawełna, 3% elastic Świetnie leżą na sylwetce, marszczone nogawki wyglądają rewelacyjnie! Uwaga: w przypadku obu rzeczy tej firmy brak zarówno papierowych metek jak i metek z rozmiarem wewnątrz ubrań! Z czego wnioskuję, że tak są one sprzedawane, gdyż pochodzą z firmowego sklepu, więc na pewno są oryginalne! Ostatnie dwa zdjęcia przedstawiające spodnie i top zapożyczone z firmowego sklepu internetowego, w którym zakupiłam ubrania! ----------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-11-01 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
TCHIBO - białe legginsy 7/8 / NOWE!
wyjęte tylko w celu zmierzenia rozmiar 40/42 Po bokach na dole nogawek fajne marszczenia - gumeczki. wymiary: w pasie (gumka) - 38 cm długość - 81 cm Miłe w dotyku, skład: 95% wiskoza, 5% elastan. BAY - krótka spódniczka w kratkę / rozmiar 12 Nowa - z papierową metką --------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-11-01 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dehler - jeansy nowe z papierowymi metkami!
size 29 lenght 32 zapinane na guziczki pas - 37 cm stan -28,5 cm długość - 107 cm Spodnie wyglądają bardzo zgrabnie. Viper - jeansy z kieszonką na guziczek z przodu nowe z papierową metką! rozmiar 40/34 pas - 40 cm stan - 25 cm długość - 111 cm -----------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-09-20 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rodin - dzianinowa sukienka w norweski wzór
nowa z kompletem metek! rozmiar metki M-L, ale na mnie jest o wiele za mała, więc rozmiar jest zawyżony moim zdaniem to S i małe M Przy szyi ciekawe wiązanie-szaliczek. pod pachami - 38 cm długość - 90 cm Materiał się trochę poddaje, ale nie jest mocno rozciągliwy! Będzie wyglądała super z kozakami. ------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-01-28 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
BNZ - Jeansowa kurtka-marynarka przywieziona z Portugalii!
Nowa, bez papierowej metki! Kupiłam z nadzieją, że do niej schudnę, ale niestety nie udało się... ![]() Rozmiar z metki to L, ale moim zdaniem to bardziej M. Sprawdź wymiary ze swoim ubraniem, które na ciebie pasuje! szerokość od pachy do pachy - 46 cm (+/- 1 cm) długość (od ramienia) - 60 cm (+/- 1 cm) Nigdy nie założona, jedyna wada to, że guziki się nieco przebarwiły - widać to na 3 fotce, ale można je bez problemu wymienić jeśli komuś to przeszkadza. Kurtka była dość droga. Springfield - Kurteczka wiosenna Nowa, bez papierowej metki. W kolorze beżowym. Metkę ze składem z rozpędu wycięłam. Starannie i ładnie wykonana kurteczka w kolorze beżu. Kupiona za granicą. Rozmiar z metki: 42, ale moim zdaniem pasuje bardziej na 40 lub M-L. Ja noszę 42/L-XL i na mnie jest trochę za mała. ------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-11-01 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wizytowy komplet:
Gorset, bolerko i spódnica + pasująca do całości mała torebeczka Kolor gorsetu: ecru + brązowe wiązanie. Kolor spódnicy: brąz + naszyte kwiaty w kolorze gorsetu (ecru). Torebeczka: brązowa z frędzelkami (są przewleczone, nie przyszyte - trzeba uważać i nie ciągnąć za nie bo się wywleką ![]() Kupiony w butiku za 250 zł. Torebeczka kosztowała niecałe 50 zł. Bolerko i gorset to rozmiar 40. Szerokość gorsetu regulowana z tyłu tasiemką. Spódniczka to 42(małe - pasuje na osoby noszące 40, po prostu wtedy tak mocno nie opina ![]() Całość prezentuje się bardzo oryginalnie i nietuzinkowo. ![]() Założony raz na ślub - w idealnym stanie. Oddam tylko jako całość! (za coś o podobnej wartości) Piękna sukienka w stylu gypsy - z delikatnym motywem kwiatów w ślicznych jesiennych kolorach. + narzutka mgiełka (to komplet!) Narzutkę można: luźno narzucić na ramiona, związać pod biustem lub nosić suknię bez niej eksponując ramiona. ![]() Delikatny kwiatowy wzór - kwiaty są jakby wtopione w tło. Sukienka wygląda przepięknie! ![]() Przy wzroście 168 cm i niewielkim obcasie jest do kostek (najdłuższe miejsce). Bardzo ładnie układa się na sylwetce. Na pewno nie zostaniesz niezauważona. ![]() Rozmiar: 40 (typowe). Kosztowała w butiku prawie 280 zł. W stanie bardzo dobrym/idealnym (nie ma wad!) Założona 2-3 razy. Zdjęcie niestety nie oddaje jej uroku. ----------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-09-02 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
La Strada - Szpileczki ecru
Rozmiar: 38 Niewielkie skazy-plamki na wewnętrznej wkładce (patrz fotka nr 3). Poza tym stan bardzo dobry: raz założone. Kosztowały ponad 200 zł. Wada - małe przebarwienie widoczne na 5 fotce (prawie nie widoczne na nodze). Zapinane w kostce. Na nodze wyglądają ślicznie i bardzo zgrabnie. Ciemno czerwone pantofle - balerinki - rozmiar 38 (5) - Nowe! Nie wiem czy to prawdziwa skóra - nigdzie nie jest to zaznaczone, zakładam więc że eco. W dotyku przypomina skórę lub eko-skórkę. Jeden pantofelek ma niewielkie załamanie "skóry" na przodzie (patrz druga fotka), ale przy założeniu i lekkim naprężeniu skórki, nie jest to w zasadzie widoczne. Pantofelki były jedynie przymierzone. Są bardzo leciutkie i wygodne. ![]() Mogą być noszone jako pantofle, lub nawet jako normalne buty. ![]() ----------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-09-02 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Triumph - Elegant Sensation Highwaist Panty / rozmiar 42
kupiłam za ok. 40 euro, cena w PL to ok. 130 zł! założone raz na ok. godzinę - stan idealny (jak nowe) Są wysokie, modelują i brzuch i talię. Jak na tak spore majtki wyglądają całkiem sexi ![]() ![]() - zresztą pochodzą z kolekcji Elegant, która właśnie ma na celu pokazać, że bielizna korygująca nie musi być nudna i brzydka. ![]() Trzecie zdjęcie zapożyczone z firmowego sklepu Triumph'a. Fokus - Biały gorset z czarnymi wstawkami i czarnym sznurowaniem rozmiar z metki 42 stan bardzo dobry ma też ramiączka do przyszycia szerokość regulowana z tyłu tasiemką -------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-10-14 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sanitas - Ciśnieniomierz nadgarstkowy SBC 41/ NOWY! Wyjęty z pudełka jedynie w celu sprawdzenia - działa. ![]() Ma duży, czytelny wyświetlacz. Urządzenie ma dobre opinie w necie, jednak mam już inny ciśnieniomierz i kolejny nie jest mi potrzebny. Poniżej link, gdzie można poczytać coś więcej o tym sprzęcie. http://www.ceneo.pl/9391271 ------------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-10-22 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
12
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
13
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
14
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
15
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
16
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
17
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
18
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
19
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
20
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
21
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-08-27 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za AXARA - nowa jedwabna tunika-bokserka z metką / rozmiar M
Materiał to 100% jedwab, a więc nie naciąga się. Będzie pasowała na osoby noszące rozmiar M. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo mi się podoba tunika Axara. Przejrzałam dokładnie Twoje listy rzeczy pożądanych i niestety nie mam nic z tego, czego szukasz, ale może zechcesz poświęcić chwilę i zerknąć czy nie mam czegoś, co by Cię zainteresowało? Mogłabyś wybrać kilka rzeczy gdybyś chciała- tunika mi się naprawdę podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
:)
|
cos u mnie za
; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1346309981 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za figi Triumpha?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej, zainteresowały mnie
So in Es - Marszczone spodnie / NOWE! bez papierowej metki! jaki to rozmiar? Zerkniesz do mnie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.