|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Nowe i używane. Zapraszam w marcu.WĄTEK NIEAKTUALNY! Chyba jak każdy wolę większe wymiany, jeśli spodobała ci się u mnie tylko jedna rzecz, która warta jest mniej niż jej wysyłka, to darujmy sobie wymianę. Wysyłki robię najczęściej 2 razy w tygodniu, jeśli tylko jest to możliwe to wysyłam InPostem. Jest to normalna firma działająca jak PP, z tą różnicą że o wiele tańsza. ODPISUJCIE U MNIE! To nie jest trudne, a bardzo ułatwia współpracę ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher użyty 2 razy Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE Paletka Givenchy Paletkę dostałam w prezencie, nie kupiłam jej, więc nie wiem czy jest oryginalna, może ktoś zna się na tym zna lepiej niż ja. Użycie niewielkie, niektóre kolory wogóle nieużywane, najwięcej używany cień w odcieniu zgniłej złotej zieleni. Cień Yves Rocher Absynt, jasna zieleń, użyty 2 razy Cień Joko jasny róż i 2 odcienie fioletu, zużycie niewielkie, chyba po terminie, ale wszystko z nim ok Lakiery do paznokci **brokatowy Oriflame, zużycie niewielkie, ale zdarte naklejki od walania sie w kosmetyczce **grafitowy perłowy Oriflame, zużycie niewielkie, również naklejki pościerane Krem Inositol na dzień Yves Rocher Zużycie ok. 1/3, otwarty 2 miesiące temu Krem do stóp antyperspirant Exclusive Cosmetics Kupiony w Rossmanie, zużycie ok. połowy tubki Pianka Isana do włosów kręconych użyta 2 razy Ozdoby do paznokci kwiatuszki, kwadraty, trójkąty i inne, w różnych kolorach Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-04-07 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Nowe i używane. Zapraszam w marcu.
Pigment złoty Inglot
słoiczek nie był fabrycznie pełny, więc trudno ocenić ile jest go z całości, myślę że ok połowa Kolor złoty, wpadający w miedziano brązowy Pomadka Hean Milk Chocolate Tester. Sprawdziłam kolor na dłoni i za mało dokręciłam, spłaszczył się czubek. Kolor matowy, kryjący, intensywny Lakier Yves Rocher pomarańczowy pojemność 3ml, użyty na jeden paznokieć w celu sprawdzenia koloru. Odcień "czerwona ziemia". Tusz do rzęs ze złotymi drobinkami Yves Rocher Pojemność tuszu 4,5ml, nowy zafoliowany. Tusz jest bezbarwny ze złotymi drobinkami. Lakier nabłyszczający bezbarwny Yves Rocher Nowy, pojemność 5,5ml Żel pod prysznic Zielona herbata Yves Rocher NIE MA Nowy Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-03-27 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spodobalo mi się u Ciebie kilka rzeczy znalazlabys cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher i żel pod prysznic zielona herbata?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39970342 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher
NOWY Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE żel yves rocher pod prysznic coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Lakier nabłyszczający bezbarwny Yves Rocher
Nowy, pojemność 5,5ml Żel pod prysznic Zielona herbata Yves Rocher Nowy coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za balsam do rąk YR , żel zielona herbata i paletkę?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher NOWY Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE i z wątku ciuszkowego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1362955114 Pierścionek oczywiście nie jest srebrny, chodziło Ci o kolor? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać wszystko oprócz tego kompletu, za niego szukam górnopółkowych perfum - może masz jakieś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym przygarnąć oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Łańcuszek ma 44-45 cm długości , bransoletka nie wiem, bo nie mam jej w tej chwili przy sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może wybierzesz sobie coś u mnie za:
Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher NOWY?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Szerokość to 0,5 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
coś za
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
olej KTC, czysty rafinowany
http://olejkokosowy.zdrowylink.pl/olej-kokosowy-ktc odlewka do 100ml, jest bardzo wydajny, kupiony kilka dni temu przez allegro zdjęcie pędzla mogę Ci podrzucić dopiero jak wrócę do siebie, po świętach, szukałam takiego zdjęcia w internecie, niestety nie znalazłam... ;/ o, znalazłam z tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-douglas.html tyle, że do cieni, szerokość włosia ok 1 cm, długość podobna teraz linki powinny działać Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-03-30 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher
NOWY Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
poprawiłam linki, powinny działać
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Wiesz co, pędzel wolałabym wymienić za coś z wish, bo mimo, że balsam i tusz mi się podoba, to jednak jest parę rzeczy, które potrzebuję bardziej niż to... Ale dzięki za odpowiedź. Bo za samą odlewkę Ci się nie będzie opłacać nawet 1 rzeczy wymienić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
przypasował mi jedynie lakier nabłyszczający, ale za jedna rzecz nie opłaca się wymieniać
a tak w ogóle to poza wątkiem mam płyn do usuwania lakieru hybrydowego ![]()
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-04-03 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.