|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Paris Hilton Passport in Paris 70ml i Avon Infinite Moment 25ml
Wymienione!
Paris Hilton `Passport In Paris` to owocowo - kwiatowy zapach dla nowoczesnej młodej kobiety. Perfumy te symbolizują pewność siebie, figlarność z odrobiną bezczelności. Z wyjątkowym zapachem `Passport In Paris` doskonale wczujesz się w rolę śmietanki towarzyskiej podróżującej po całym świecie. Głowa perfum otwiera się akordami właśnie rozpołowionej brzoskwini, soczystej mandarynki i słodkich, czerwonych jagód. Samym sercem wiodą tony jaśminu, kwitnącej piwonii i urzekającego wiciokrzewu. Wyjątkowy koniec tworzy pełna życia ambra, egzotyczna paczula, zmysłowe czyste piżmo, oraz ekscytujący welon z wanilii. Kategoria: kwiatowo - owocowa Nuty zapachowe: nuta głowy: brzoskwinia, mandarynka, czerwone owoce nuta serca: jaśmin, wiciokrzew, piwonia nuta bazy: paczuli, ambra, wanilia, piżmo Oryginał (tester) wymiana na inne perfumy w podobnej cenie Zostało 70ml Prześliczny,brzoskwiniowy i trwały zapach. Najnowszy zapach Avon - `Infinite Moment` to roziskrzony bukiet uwodzicielskich nut przechodzących w wyrafinowane aromaty. Dzięki znanemu od czasów starożytnych aromatycznemu drzewu hinoki i będącemu symbolem nowego, akordowi wykwintnego Kir Royale, otrzymujemy ujmującą mieszankę. Zmysłowości dodają jej soczyste liście malin, romantyczne kwiaty i ciepła wanilia. To zniewalająca, urzekająca kombinacja, kobieca w każdej kropli. Kategoria: kwiatowo - orientalna Nuty zapachowe: nuta głowy: Kir Royale, liście malin, fiołek nuta serca: orchidea, jaśmin, drzewo hinoki nuta bazy: paczula, tonkowiec, wanilia Zostało dokładnie polowa z 50ml wymiana na inny zapach
Nigdy nie kłóć się z głupcem...ludzie mogą nie dostrzec różnicy.... ![]() Moja wymiana: Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806 Edytowane przez julittaa22 Czas edycji: 2013-05-10 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paris Hilton Passport in Paris 70ml i Avon Infinite Moment 25ml
Cos za Paris?
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- CK juz poszly tylko zapomnialam odznaczyc. rurki wolne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się perfum Paris. może znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pas 40 , Nogawka 22 , dl 92 . bez zadnych wad , uzyte max 4 x. niezbyt mam jak teraz zrobic zdjecia , jestem na telefonie :/
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Chodzilo ze w udzie hehe. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
zrobilam dwie fotki spodni . sa w wszystkowatku blisko pierwszego zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
wlasnie zauwazylam ze ja tego kremu allterra juz nie mam, moze czegos potrzebujesz? mam pianke Lirene 3/4 opalajaca do twarzy i ciala, polowe tubki kremu pod oczy Soraya, 4 plasterki podwojne do depilacji twarzy i krem lagadzacy Joanny
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2013-05-09 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
One są ogolnie z elastycznego tzn naciagliwego materialu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paris?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jedyne co oglabym oddac to Euphorie i DKNY zielone
musialabym zobaczyc ile ich zostalo
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tam zostalo cos okolo 10-12 ml, to moge Ci oddac te dwa i dorzuce Ci jeszcze kremik
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
już nieaktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.