![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
LIPIEC: kosmetyki azjatyckie, kremy BB, Amla, Sally Hansen, e.l.f., Alterra i inne!NIEAKTUALNE Witam ![]() Zasady: ~Odpisuję u Ciebie, więc proszę - Ty odpisuj u mnie.
~Proszę o podawanie konkretnych kosmetyków (numerków lub nazw), które Cię interesują. ~Wysyłasz pierwsza, jeśli masz mniej przekupek lub negatywa. ~Wysyłamy listem poleconym ekonomicznym, w kopercie bąbelkowej. ~Po wymianie adresów nie akceptuję wycofywania się. ~Proszę o uczciwość. Legenda: dostępne zarezerwowane wymienione Mam dużo kosmetyków, więc najchętniej przygarnę: ~kosmetyki azjatyckie ~odsypka meteorytów ~baza pod cienie Artdeco ~naturalne glinki ~czarne mydło ~algi ~serum migdałowe BU ~kosmetyki do pielęgnacji włosów ~minerały w jasnych kolorach na testy ~woda termalna Avene ~niektóre lakiery Essie Można kusić, przygarnę wyłącznie kosmetyki, nie interesują mnie jednak perfumy. Oferuję sporo azjatyckich kosmetyków, w razie pytań na temat ich działania itp. - pisz ![]() Lista: Kremy BB 1. Skinfood, Agave Cactus BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 2szt 2. Skin79, Snail Nutrition BB Cream, próbka, 4szt. 3. Skinfood, Aloe Sun BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 2szt. 4. Lioele, Dollish Veil Vita BB, odcień 1 (fioletowy), próbka. 5. Missha, Signature Real Complete BB Cream, odcień 21 (średni), próbka. 6. Skin79, Vip Gold BB Cream, próbka. 7.Missha, Signature Wrinkle Filler BB Cream, odcień 21 (średni), 2szt. 8. Skin 79, Hot Pink BB Cream, próbka. 9. Skin79, Orange BB Cream, próbka. 10. Skin79, Scandal Rose&Vanilla BB Cream, odlewka w słoiczku 5ml (ilość takich odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach Pielęgnacja azjatycka: 11. Skinfood, Royal Honey Emulsion, emulsja do twarzy, próbka, 4szt. (na zdjęciu pomyliłam próbki - jest krem pod oczy, niedostępny na wymianie). 12. Missha, Time Revolution The First Treatment Essence, esencja do twarzy, próbka. 13. Skin79, Sue Hydrating Gel, krem-żel do twarzy, próbka. 14. Skinfood, Watery Berry Wrap Mask, maseczka do twarzy, 3 szt. 15. Missha, Brown Rice Powder Wash, pianka do twarzy, próbka. 16. TheFaceShop, the swim Radiating Moisturizing Cream, krem do twarzy, 5szt, próbka. 17. Missha, Time Revolution Immortal Youth Cream, krem do twarzy, 3szt, próbka. 18. Skinfood, Omija Whitening Emulsion, emulsja wybielająca do twarzy, próbka. 19. Skinfood, Black Sesame Hot Mask. 20. Skinfood, Rice Mask. 21. Skinfood, Gold Caviar Lifting Eye Serum, krem pod oczy, próbka. 22. Holika Holika, Wine Therapy Sleeping Mask, Red Wine, odżywcza maska na noc, odlewka w słoiczku 5ml. - brak na zdjęciach 23. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, maseczka do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach 24. Missha, Strawberry Late Cleansing Foam, oczyszczająca pianka do mycia twarzy, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach25. Mizon, Snail Recovery Gel Cream, kultowy krem-żel do twarzy z wydzieliną ślimaka, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach 26. Mizon, Aqua Bank Watermax Aqua Gel Cream, krem-żel do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach 27. Etude House, Baking Powder Pore Cleansing Foam, pianka oczyszczająca pory, tubka 30ml, została ok. połowa. 28. Daiso, Nose Pack, maseczka wyciągająca wągry, 50g, użyta dwa razy na nos. Pielęgnacja twarzy: 29. Rival de Loop, krem nawilżający z efektem matujący, 50ml, użyty dwa razy 30. Avon, oczyszczający krem do twarzy, 75ml, użyty raz 31. Avon, oczyszczająca maseczka do twarzy, 75ml, nowa 32. Avon, wygłądzające serum do twarzy, 50ml, użyte raz 33. Avon, maseczka z minerałami morza martwego, 75ml, użyta dwa razy. 34. Kwas hialuronowy 1%, 15ml, nowy (lecz otwarty), ważność grudzień 2014 - brak na zdjęciach 35. Nawilżająca maseczka algowa, odsypka w słoiczku 5ml (ilość odyspek do ustalenia) - brak na zdjęciach 36. 4 sztuki kapsułek-rybek z kolagenem, ważność styczeń 2015. - brak na zdjęciach Kolorówka do twarzy: 37. Garnier B.B. Cream, odcień 2 (najjaśniejszy), 50ml, zużycie ok. 1/4 38. Alterra, tonujący krem do twarzy, zużycie ok. 1/4 39. Catrice, podkład matujący w musie, odcień 011 light beige, użyty dwa razy 40. e.l.f., puder brązujący, odcień Warm Tan, użyty raz 41. Sally Hansen, puder matujący i ukrywający pory, 10.7g, użyty dwa razy 42. Synergen, antybakteryjny puder w kompakcie, odcień 1(najjaśniejszy), 9g, nowy. 43. Essence, A New League, bronzer, 10g, użyty kilkanaście razy. 43. Ingrid, Mineral Sil&Lift, fluid wygładzająco-nawilżający, odcień porcelanowy, zużycie ok. 1/4 45. Azjatycki sypki puder rozświetlający Dodo, odsypka w słoiczku 5ml (ilość odsypek do ustalenia). - brak na zdjęciachKolorówka do oczu: 46. Lovely, paletka niebieskich cieni do powiek, zużycie minimalne 47. L'ambre, biała kredka do oczu, zużycie minimalne 48. Miss Sporty, Mini me eyeliner, odcień 030 waterfall, zużycie minimalne 49. Miss Sporty, Mini me eyeliner, odcień 070 neon blue, zużycie minimalne 50. Wibo, czarny eyeliner, zużycie minimalne Kolorówka do ust: 51. Avon, ColorTrend, koralowa pomadka do ust w kredce, użyta raz 52. Manhattan, pomadka nude, użyta raz Dłonie i paznokcie: 53. Sally Hansen, żel do skórek, użyty raz 54. Avon, PlanetSpa, krem do rąk, nowy 55. Lovely, zestaw do kawiorowych paznokci, zużycie minimalne Włosy: 56. Marion, szampon koloryzujący, odcień 94 rubin, 2 saszetki. 57. Dabur Amla, olejek do włosów, 100ml, zużycie ok. 1/3 (tuż pod napisem "Hair Oil"). Edytowane przez 201711281122 Czas edycji: 2013-08-02 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC: kosmetyki azjatyckie, kremy BB, Amla, Sally Hansen, e.l.f., Alterra i i
hej, znalazłabyś coś u mnie za:
kwas hialuronowy żel do skórek sally hansen?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIPIEC: kosmetyki azjatyckie, kremy BB, Amla, Sally Hansen, e.l.f., Alterra i i
Hej
![]() 1.Skinfood, Black Sesame Hot Mask 2.Skinfood, Rice Mask. 3.Skinfood, Watery Berry Wrap Mask, maseczka do twarzy Oraz: Etude House, Baking Powder Pore Cleansing Foam, pianka oczyszczająca pory, tubka 30ml, została ok. połowa.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej, może znalazłabyś coś u mnie za odlewkę kremu ślimaczkowego Mizon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za Amlę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A czy chciałabyś się ewentualnie wymienić na pełnowymiarowe produkty? Ewentualnie duże odlewki, bo próbki mnie nie interesują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
3. Skinfood, Aloe Sun BB Cream, odcień 1 36. 4 sztuki kapsułek-rybek z kolagenem 53. Sally Hansen, żel do skórek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
1. Skinfood, Agave Cactus BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 2szt. 2. Skin79, Snail Nutrition BB Cream, próbka, 4szt. 3. Skinfood, Aloe Sun BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 2szt. 4. Lioele, Dollish Veil Vita BB, odcień 1 (fioletowy), próbka. 5. Missha, Signature Real Complete BB Cream, odcień 21 (średni), próbka. 6. Skin79, Vip Gold BB Cream, próbka. 7.Missha, Signature Wrinkle Filler BB Cream, odcień 21 (średni), 2szt. 8. Skin 79, Hot Pink BB Cream, próbka. 9. Skin79, Orange BB Cream, próbka. 10. Skin79, Scandal Rose&Vanilla BB Cream, odlewka w słoiczku 5ml 13. Skin79, Sue Hydrating Gel, krem-żel do twarzy, próbka. 14. Skinfood, Watery Berry Wrap Mask, maseczka do twarzy, 4 szt. 15. Missha, Brown Rice Powder Wash, pianka do twarzy, próbka. 16. TheFaceShop, the swim Radiating Moisturizing Cream, krem do twarzy, 5szt, próbka. 17. Missha, Time Revolution Immortal Youth Cream, krem do twarzy, 3szt, próbka. 19. Skinfood, Black Sesame Hot Mask. 20. Skinfood, Rice Mask. 21. Skinfood, Gold Caviar Lifting Eye Serum, krem pod oczy, próbka. 22. Holika Holika, Wine Therapy Sleeping Mask, Red Wine, odżywcza maska na noc, odlewka w słoiczku 5ml. - brak na zdjęciach 23. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, maseczka do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 24. Missha, Strawberry Late Cleansing Foam, oczyszczająca pianka do mycia twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 25. Mizon, Snail Recovery Gel Cream, kultowy krem-żel do twarzy z wydzieliną ślimaka, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 26. Mizon, Aqua Bank Watermax Aqua Gel Cream, krem-żel do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 27. Etude House, Baking Powder Pore Cleansing Foam, pianka oczyszczająca pory, tubka 30ml, została ok. połowa. 28. Daiso, Nose Pack, maseczka wyciągająca wągry, 50g, użyta dwa razy na nos.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej, zainteresowało mnie u ciebie :
- amla olej - żel do skórek sally hansen Znajdziesz co s u mnie?
książki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44333069 CIUCHY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post52378585 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post51554482 WISHLIST https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post48203793 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
co byś mogła mi za to oddać ?
Yves Rocher, Odżywka odbudowująca do włosów z olejkiem jojoba Organix, Brailian Keratin Therapy, Serum przeciw łamaniu włosów Yves Rocher, Serum do biustu Yankee Candle, wosk Loves me, loves me not ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- co byś powiedziała na : Daiso, Nose Pack, maseczka wyciągająca wągry, 50g, użyta dwa razy na nos. 23. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, maseczka do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 24. Missha, Strawberry Late Cleansing Foam, oczyszczająca pianka do mycia twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki Skinfood, Agave Cactus BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 2szt. 8. Skin 79, Hot Pink BB Cream, próbka. 9. Skin79, Orange BB Cream, próbka. 21. Skinfood, Gold Caviar Lifting Eye Serum, krem pod oczy, próbka. 14. Skinfood, Watery Berry Wrap Mask, maseczka do twarzy, 3 szt Holika Holika, Wine Therapy Sleeping Mask, Red Wine, odżywcza maska na noc, odlewka w słoiczku 5ml. 26. Mizon, Aqua Bank Watermax Aqua Gel Cream, krem-żel do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml - 3 odlewki 10. Skin79, Scandal Rose&Vanilla BB Cream, odlewka w słoiczku 5ml 13. Skin79, Sue Hydrating Gel, krem-żel do twarzy, próbka. Missha, Time Revolution Immortal Youth Cream, krem do twarzy, 3szt, próbka.
http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 Edytowane przez kkasikka Czas edycji: 2013-07-01 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
30. Avon, oczyszczający krem do twarzy, 75ml, użyty raz 31. Avon, oczyszczająca maseczka do twarzy, 75ml, nowa 32. Avon, wygłądzające serum do twarzy, 50ml, użyte raz 33. Avon, maseczka z minerałami morza martwego, 75ml, użyta dwa razy.?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za kosmetyki azjatyckie, 34, 35, 36, 57?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
34. Kwas hialuronowy 1%, 15ml, nowy (lecz otwarty), ważność grudzień 2014 - brak na zdjęciach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Skin79, Snail Nutrition BB Cream, próbka, 4szt.
Lioele, Dollish Veil Vita BB, odcień 1 (fioletowy), próbka. Skin79, Vip Gold BB Cream, próbka. Skin79, Scandal Rose&Vanilla BB Cream, odlewka w słoiczku 5ml Missha, Strawberry Late Cleansing Foam, oczyszczająca pianka do mycia twarzy, odlewka w słoiczku 5ml znajdziesz coś u mnie za te rzeczy lub kilka z nich? ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
sandy fair jest w negocjacjach z inną wizażanką, jeśli go nie oddam zgłoszę się do Ciebie w przeciągu 2-3 dni, . a jak widziałabyś wymianę za wodę termalną i próbki hanskin? mogę jeszcze dorzucić koreańską herbal conk mask (próbka)
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
i co byś mogła oddać za bazę Dax?
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Spodobały mi się:
23. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, maseczka do twarzy, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach 24. Missha, Strawberry Late Cleansing Foam, oczyszczająca pianka do mycia twarzy, odlewka w słoiczku 5ml (ilość odlewek do ustalenia) - brak na zdjęciach 34. Kwas hialuronowy 1%, 15ml, nowy (lecz otwarty), ważność grudzień 2014 - brak na zdjęciach ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Pytanie ile możesz dać? ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- A może być do tego 5ml pudru rozswietlającego dodo? I jeszcze jedno pytanie kwas hialuronowy jest której firmy? ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- No dobra, w takim razie zgoda ![]() Edytowane przez Sabriel_ Czas edycji: 2013-07-02 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja mogę oddać
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 43. Essence, A New League, bronzer, 10g, użyty kilkanaście razy. ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej,
niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej jeszcze raz
![]() założyłam nowy wątek, może wypatrzysz coś za te rzeczy o których pisalam wyżej, pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, dzięki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.