| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-02-11, 13:05 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | DJ na wesele

Witam.szukam D.J-ja na wesele z okolic Jastrzębia Zdroju. Koleżanka poleciła mi D.J.Wąski  ,ponoć chłopak super prowadzi imprezę i ma profesjonalny sprzęt. czy ktoś słyszał o tym gościu? Jakieś namiary na niego?

| 
|     |   | 
|  2013-02-11, 14:50 | #2 | 
| Work, work, work  Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dot.: DJ na wesele

DJ Wąski nie znam i nie przewinął się tutaj na forum, przynajmniej nie kojarzę. Za to przewijał się Jastrzębia Tomasz Kargol i był chwalony. Osobiście na weselu się nie bawiłam, gdy grał, ale miałam przyjemność na jednej z firmowych imprez uczestniczyć, gdzie grał i jak dla mnie to bardzo dobrze wypadło. Przede wszystkim ma podejście do ludzi, do zabawy, potrafi ludzi rozruszać i zabawić. Byłam pod wielkim wrażeniem, bo to nie jedyny DJ, z którym miałam przyjemność podczas jakiś tam uroczystości, a zrobił na mnie dobre wrażenie.

__________________ "...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu."   
mikroREKLAMA
 *** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2013-02-11, 22:43 | #3 | |
				 | 

Cytat: 
  Powodzonka! | |
|     |   | 
|  2013-02-13, 09:51 | #4 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

też mieliśmy okazję wziąść DJ na wesele,ale DJ na wesele ? jakoś go tam nie widzę,bo jest to jedna osoba,a myślisz że taki poradzi sobie sam z zabawianiem ludzi itp ? Dlatego wolę zespół który zagwarantuje mi zabawy dla gości itp | 
|     |   | 
|  2013-02-13, 12:45 | #5 | 
				 | 

Uważam, że tak samo DJ jak i orkiestra potrafi dobrze poprowadzić i... dobrze zepsuć wesele. Wszystko zależy od tego "kogo" się wynajmie.

| 
|     |   | 
|  2013-02-13, 17:09 | #6 | 
				 |  Dot.: DJ na wesele 

D.J.Wąski grał u nas na weselu! Profesjonalnie i w przystępnej cenie. http://www.facebook.com/DJWaski

| 
|     |   | 
|  2013-02-13, 17:16 | #7 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu."   
mikroREKLAMA
 *** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | |
|     |   | 
|  2013-02-13, 17:22 | #8 | 
				 | 

Reklama? No chyba o to chodzi że dziewczyna szuka dobrego grajka a ja reklamuje tego kogo znam i mogę polecić!   | 
|     |   | 
|  2013-02-13, 17:26 | #9 | ||
				 | 

Cytat: 
 Co więcej możesz o nim powiedzieć, prócz standardowej śpiewki pokroju? Cytat: 

mikroREKLAMA
 *** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | ||
|     |   | 
|  2013-02-13, 19:20 | #10 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

to poproś go o nagrania,musi mieć bo jeśli by nie miał to jak możesz wiedzieć jak tworzy itp ? ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ile wogóle on bierze? | 
|     |   | 
|  2013-02-14, 08:08 | #11 | 
				 | 

http://www.youtube.com/watch?feature...v=CTIUnS0dTiU#! tu mała próbka. Koszt ok 1200-1300zł

Edytowane przez Kamilla1978 Czas edycji: 2013-02-14 o 08:10 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-25, 16:59 | #12 | 
				 | 

__________________ "...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu." Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2013-04-29 o 12:05   
mikroREKLAMA
 *** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2015-01-06, 12:36 | #13 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

Hej! Dziewczyny ratujcie  Poszukuje DJa na wesele, który jest świetnym Wodzirejem, robi przyśpiewki biesiadne z instrumentami (np. akordeon), organizuje zabawy, posiada gadżety, także w formie świateł i dymów. Ważne, aby był kulturalny, pełen humoru i sympatyczny. Miejsce wesela to okolice Zamościa (woj. lubelskie) - nie musi być z terenów o ile dojeżdża  Cena tak do ok. 2500 tys. Na sierpień 2016. Pilne, bo z terminami jest serio krucho z tego co dzwoniłam! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.