|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
DJ na wesele
Witam.szukam D.J-ja na wesele z okolic Jastrzębia Zdroju. Koleżanka poleciła mi D.J.Wąski ,ponoć chłopak super prowadzi imprezę i ma profesjonalny sprzęt. czy ktoś słyszał o tym gościu? Jakieś namiary na niego?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Work, work, work
|
Dot.: DJ na wesele
DJ Wąski nie znam i nie przewinął się tutaj na forum, przynajmniej nie kojarzę. Za to przewijał się Jastrzębia Tomasz Kargol i był chwalony. Osobiście na weselu się nie bawiłam, gdy grał, ale miałam przyjemność na jednej z firmowych imprez uczestniczyć, gdzie grał i jak dla mnie to bardzo dobrze wypadło. Przede wszystkim ma podejście do ludzi, do zabawy, potrafi ludzi rozruszać i zabawić. Byłam pod wielkim wrażeniem, bo to nie jedyny DJ, z którym miałam przyjemność podczas jakiś tam uroczystości, a zrobił na mnie dobre wrażenie.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Powodzonka!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
też mieliśmy okazję wziąść DJ na wesele,ale DJ na wesele ?
jakoś go tam nie widzę,bo jest to jedna osoba,a myślisz że taki poradzi sobie sam z zabawianiem ludzi itp ? Dlatego wolę zespół który zagwarantuje mi zabawy dla gości itp |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Uważam, że tak samo DJ jak i orkiestra potrafi dobrze poprowadzić i... dobrze zepsuć wesele. Wszystko zależy od tego "kogo" się wynajmie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
D.J.Wąski grał u nas na weselu! Profesjonalnie i w przystępnej cenie. http://www.facebook.com/DJWaski
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Work, work, work
|
Cytat:
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Reklama? No chyba o to chodzi że dziewczyna szuka dobrego grajka a ja reklamuje tego kogo znam i mogę polecić!
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Work, work, work
|
Cytat:
Co więcej możesz o nim powiedzieć, prócz standardowej śpiewki pokroju? Cytat:
||
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
to poproś go o nagrania,musi mieć bo jeśli by nie miał to jak możesz wiedzieć jak tworzy itp ?
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ile wogóle on bierze? |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
http://www.youtube.com/watch?feature...v=CTIUnS0dTiU#! tu mała próbka. Koszt ok 1200-1300zł
Edytowane przez Kamilla1978 Czas edycji: 2013-02-14 o 08:10 |
|
|
|
|
#12 |
|
Work, work, work
|
"...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu." Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2013-04-29 o 12:05
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dziewczyny ratujcie ![]() Poszukuje DJa na wesele, który jest świetnym Wodzirejem, robi przyśpiewki biesiadne z instrumentami (np. akordeon), organizuje zabawy, posiada gadżety, także w formie świateł i dymów. Ważne, aby był kulturalny, pełen humoru i sympatyczny. Miejsce wesela to okolice Zamościa (woj. lubelskie) - nie musi być z terenów o ile dojeżdża ![]() Cena tak do ok. 2500 tys. Na sierpień 2016. Pilne, bo z terminami jest serio krucho z tego co dzwoniłam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Powodzonka!