|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Kwiecień - Wiosenna wymiana u Ani: kosmetyki i książki... Zaprasza
Witam w kolejnym wątku
![]() ![]() ![]() KOSMETYKI: -Emolium, Krem barierowy, użyty 4 razy -GET SLIM DAYTIME- Utrzymuje prawidłowy poziom glukozy we krwi. Dodaje energii i pomaga kontrolować masę ciała. (opakowanie 30 saszetek, pozostało 27 czyli na prawie pełną kurację) -Phenome, Sustainable Science, Multi-Active Sugar Peel (Cukrowa maska i peeling 2 w 1) â mogę ułożyć ustaloną ilość do zastępczego opakowania -Barwa, Barwa Siarkowa, Krem długotrwale nawilżający, 50 ml, 2/3 opakowania -Bielenda, Skin Clinic Professional, Super Power Mezo, Aktywny krem korygujący anti-age do cery mieszanej i tłustej, z niedoskonałościami, 50 ml, pozostało jakieś 75-80% kremu -Ahava, Delikatny krem pod oczy Time To Hydrate Gentle Eye Cream, 10ml z 15 ml (a nawet więcej) -Rimmel, Match Perfection, Ultra Creamy Compact Powder (Puder prasowany), kolor 100 IVORY, pozostało ok. 80% -Max Factor, Facefinity Compact Foundation (Podkład w kompakcie), kolor 02 IVORY, pozostało ok. 90% -Maybelline, Mega Plush Volumâ Express Mascara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, świeżutki, ok. 70% produktu -Lancome błyszczyk, kolor 387, oddam za coś o niższej wartości ponieważ nie wiem, kiedy był otwarty, pozostało jakieś 50-60% KSIĄŻKI: - T. Michniewicz "SAMSARA. Na drogach, których nie ma." - oprawa miękka, NOWA - J.R.R. Tolkien "HOBBIT czyli tam i z powrotem" - NOWA -Luca Spagetti "Masz przyjaciela. Jedz, módl się i kochaj w Rzymie" - twarda oprawa, NOWA - Jolanta Kwiatkowska "Tak dobrze, że aż źle"- miękka oprawa, raz przeczytana - Tomasz Panfil "Unia Europejska. Wszystko, co musisz wiedzieć"- twarda oprawa, NOWA. GRY PC: -Crazy Minigolf -Motocross Stunt Racer -Tennis Antics (12 gier na PC) 2 sztuki - Helikopter Vulture -Bust em (gra logiczno - zręcznościowa) - The Sims 2 dla początkujących (demo) Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2015-04-01 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Wiosenna wymiana u Ani: kosmetyki i książki... Zaprasza
Podoba mi się tylko - T. Michniewicz "SAMSARA. Na drogach, których nie ma." - oprawa miękka, NOWA, przypomnij się gdybyś zrobiła dokładkę, może wtedy coś sklecimy
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hm podoba mi się Tolkien, ale wolałabym większą wymianę..
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.