![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ Sensous Noir/pachnące buty MELISSA/Feerie/SamsungOMNIA/ChinaGlaze/dużo kolorówki~
ZAMKNIĘTY. ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU!!!
SZUKAM: KSIĄŻEK: - "Wyspa klucz" M. Szejnert - "Pod niemieckimi łóżkami" J. Polanska - najlepiej nowa na prezent - " Dlaczego ziewanie jest zaraźliwe" F. Gould
DO WYMIANY MAM: PERFUMY: - Estee Lauder Sensuous Noir 3/4 z 50 ml do górnej krawędzi napisu - tylko za Elle Intense lub Flowerbomb ewentualnie za Jimmy Choo dla mamy. - Van Cleef & Arpels Feerie EDT ok. 60-50 ml/100ml (tester z korkiem) – za zapachy z listy Moja mama ma do oddania zestaw miniatur zapachów Estee Lauder, tylko wąchane. Sensuous; Pleasures; Beautiful & Pure White Linen W złotym etui jak na foto DOKŁADKA Rajstopy Sally Hansen w sprayu kolor Deep Glow - z wymianki, ja użyłam 1 raz, poporzedniczka 2 razy, myślę że w opakowaniu na pewno jest 70% - czysta wazelina kosmetyczna do ust i ciała - użyta raz na twarz po peelingu chemicznym PIELĘGNACJA - Maska Ziaja PRO uspokajająca - tylko odlewka max. 100 g (pół opakowania) - Maska algowa hydroplastyczna jagodowa (nawilżająca) BELNATUR, świetne opinie na wizażu - tylko odsypka. Maska jak dla mnie REWELACYJNA tylko nie mam czasu całej zużyć. - Glinka biała Argiletz, na jakieś 3 użycia - Henna do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń – kupiona pod koniec lutego, użyta raz, z nowiutkim kartonikiem. - ZIAJA PRO żel redukujący obrzęki nóg i stóp - użyty 2 razy - CLARINS legendarna maska - baza Beauty Flash Balm - jest po terminie, ale cały czas jej używam, dlatego wymienię tylko na coś z wish, zostało jej ok 1/4 - Samoopalacz Clarins 1/4 opakowania Lait autobronzant - za coś z listy, bo sama używam PUSTE FIOLKI I FLAKONY - Pusty (z resztkami) flakon po V&R Flowerbomb EDP 100ml , fiolki po męskich perfumach - flakon po męskich perfumach YSL La Nuit d'Homme - flakon po Flowerbomb Petite (25 ml) MĘSKIE: Pollena Eva KANION - woda toaletowa - antyperspirant w sprayu Nowe, nieużywane Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-08-03 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Sensous Noir/pachnące buty MELISSA/Feerie/SamsungOMNIA/ChinaGlaze/dużo kolo
MAKIJAŻ
- Baza rozświetlająca Benefit That Gal około połowy - ja używam jako jasnego taflowego rozświetlacza na policzki. - Puder sypki żółty Clinique Redness Solutions - mogę oddać połowę + pędzelek (mogę oddać niezależnie) - Diorskin ICONE – baza z filtrem 10 SPF ujednolica koloryt odcień bezbarwny, z wymianki, użyłam kilka razy więc ubytek na poziomie 15% - Smashbox Fusion Soft Lights Baked Starburst – bronzer rozświetlający, zostało około 15% - Róż Fred Farugia Fard a Joues 08 (raczej wish) - Fred Farugia balsam nabłyszczający do ust - kolor 08 cielisty beż (nude) użyty ok 3 razy mam też odcień jasnoróżowy z perłową poświatą, jednak z widocznym zużyciem (użyty max 10 razy) - Korektor pod oczy Clinique Airbrush kolor 04 Natural Fair - z wymianki, według zapewnień właścicielki użyty kilka razy, ja użyłam 2 razy – nie mój kolor - rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener - zostało około 40% - Szminka YSL w kolorze stosunkowo ciepłej, intensywnej czerwieni Rouge Pur 120 –po terminie ale trzymana przez cały czas w lodówce - używałam tylko na wielkie wyjścia, oddam za coś o mniejszej wartości - Rozświetlacz - bronzer w kremie Sephora w metalowym breloku z edycji limitowanej – chłodny beż - pomadka Manhattan pomarańczowa X-treme Last & shine 33N - użyta z 5 razy - PUPA paletka do brwi bardzo chwalona na KWC, najchętniej zostawiłabym sobie sam żel, jak widać ułamałam wieczko więc nie będę wybrzydzać - Dziesiątka Benefit Ten - oddam za coś super fajnego MAKIJAŻ OCZY - Eyeliner Shiseido - nowy, w kartoniku, nawet nie otwierany - za coś z wish - Cień pojedynczy Guerlain odcień b. jasny lila (na zdjęciu wyszedł inaczej) L’instant Coquin – użyty może 3 razy, z welurkiem i pudełkiem (*wish) - Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki - Baza pod tusz Lancome z wymianki, ja użyłam raz, poprzednia właścicielka podobno też prawie wcale. Jest mi totalnie zbędna więc nie będę wybredna. Givenchy Phenomenon Eyes czarna, z wymianki, świeża, nie używam więc oddam za dowolny drobiazg, byle z mojej listy - Cień Sephora – kolor chabrowy, mat, nieużywany (kupiłam na imprezę ale zmieniłam koncepcję makijażu) - Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" zużycie ok. 15% - Pyłek Sephora w kolorze perłowym / ecru, użyty może 3 razy, na powieki lub do ciała - Cień Wet'n'Wild kolor Cherub 256A - zużycie praktycznie żadne, lekko perłowy delikatny jasny róż kupiony w sklepie w Kanadzie, żadne allegro. - Cień Bourjois w odcieniu różowym z drobinkami – zużycie znikome - cień w kremie Dior 622 Undressed Beige - beż z drobinkami, zużycie znikome JOKO - cień w kolorze srebrnym w kremie z wymianki kolor J30, zużycie znikome (ostatnie fotki) - Puder sypki Sally Hansen Cornsilk, matująco rozświetlający, użyty dla wypróbowania odcień NO COLOR - za wish - Kólko Smashboxa Eye Illuminator - do nakładania na cienie w celu zmiany odcienia, użyte dla wypróbowania - za coś ekstra z wish - Benefit High Beam użyty kilka razy, z wymianki ale oryginalny - PUPA paletka do brwi bardzo chwalona na KWC, najchętniej zostawiłabym sobie sam żel, jak widać ułamałam wieczko więc nie będę wybrzydzać LAKIERY ZESTAW OPI AXXIUM Mam 3 kolory, nawierzchnię plus podkładowy lakier OPI AXXIUM (hybrydowy), pędzelek dorzucam gratis do całego zestawu 6 lakierów. Wartość jednego koloru nowego to ponad 120 zł. Kolor brudny brąz taupe You don't know Jacques użyty 1 raz (ten mogę oddać także pojedynczo ) Pozostałe lakiery oddam tylko w zestawie wraz z dwoma powyższymi (łącznie 5 lakierów w tym duży podkład, nawierzchnia i nowy nieużywany pędzelek). Wartość zestawu nawet używanego to min. 370 zł więc oddam za jakiś konkret. Kolory w zestawie oprócz Jacques'a: Barefoot in Barcelona - brudny róż, użyty 4razy San Tan Tonio - piękny jasny beż cudny na lato użyty 3 razy Podkład Nawierzchnia Swatche w postach niżej! Normalne lakiery: China Glaze Star Wars - nowiutki, użyty raz, otwarty dzisiaj Na razie nie jestem pewna czy go wymienię, więc rozpatrzę raczej oferty za konkrety z listy najchętniej na lakiery z listy: Bourjois So Laque w odcieniu pomarańczowym, Zoya Tamsen , OPI In My Back Pocket Zoya Jancyn Catrice Apropos Apricot Lakier China Glaze Street Chic - nowiutki, użyty na 4 paznokcie brudny brąz "taupe" [B]- Sally Hansen Salon Manicure "Plum's the word" - tylko wypróbowany- wymienię tylko na coś z listy - ESSIE Angora Cardi - z wymianki, nie jest nowy, ale maluje się nim normalnie, zużycie kilka mm. MINIATURY, PRÓBKI Fabryczne próbki perfum: Ange ou Demon le Secret - saszetka - Podróżny zestaw miniatur - 3 mydełka, podróżne szczoteczki do zębów, 1 szampon, 2 balsamy do ciała, 2 odżywki do włosów, grzebyk - oczywiście wszystko nowe i nieużywane Miniatury Anne Semonin - 2 odżywki do włosów i 2 balsamy do ciała, zapach bodajże Wetiwer http://www.annesemonin.com/ Polecam obejrzeć, w Polsce marka nie jest bardzo znana. Miniatura kremu na naczynka Avene Diroseal Filtry: IWOSTIN do naczynkowej SPF 30, SPF 25 LRP ANTHELIOS SPF 50, SPF 30 i inne - proszę pytać bo stan stale się zmienia dokładam w następnym poście więcej filtrów i próbek aptecznych (Avene, Vichy) Cery mieszane i trądzikowe: Clinique żel punktowy na wypryski 5 ml - użyty raz, kropelka Do cery naczynkowej – Capillin, Capillin SPF (na naczynka i na zaczerwienienia) około 18 sztuk = 28 ml Avene Cold Cream – dwie próbki w tubkach wazność 10.2011 trzymane w lodówce 3 kroki Clinique Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu DODATKI TO WIĘKSZYCH WYMIANEK LUB ZA RZECZY O NIŻSZEJ WARTOŚCI - dwa cienie ISA DORA wydłubane z zestawu – srebrny beż oraz kobaltowy - cień ART DECO lekko połyskujący półmat cielisty brąz ( tester nr 31) - Poczwórne cienie Maybelline kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) Potrójne fiolety ISA DORA Creative Shades – tester L’Oreal kolor Saphir – granatowo fioletowy z połyskiem Potrójne złote cienie Bourjois – zużyty najjaśniejszy Brokaty- zielony, fiolet, ciemny brąz i jasny brąz złotawy, gwiazdki do zdobienia paznokci Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-07-27 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Sensous Noir/pachnące buty MELISSA/Feerie/SamsungOMNIA/ChinaGlaze/dużo kolo
Skarpety męskie Calzedonia nowe z metką
Bransoletki męskie River Island - nieużywane Próbki różne apteczne i inne drobiazgi opisane wyżej DOKŁADKA Wszystko nowe, na prezent więc będę wybredna ![]() - Dwufazowy płyn do demakijażu YR z bławatka DOKŁADKA APTECZNA Poza filtrami które wcześniej wstawiłam do wątku dokładam: -Avene SPF 20 Antirougeurs do skóry skłonnej do zaczerwienień 2 szt. i 2 szt. intensywnie kojącego Antirougeurs - Avene SPF 50 tubeczki - DUŻO proszę pytać o ilość - Normaderm nawilżający 3 szt. - Iwostin Purritin na noc - Iwostin Purritin matujący. Paletka testerów Synchroline Synchrose FP 3 kolory clair, sable, dore (dwa jaśniejsze maźnięte) opis: "Skład: sylimaryna, MSM Wskazania i działanie Synchrorose podkład w kompakcie jest koloryzowanym pudrem we fluidzie do cery z zaczerwienieniami okresowymi lub trwałymi, o podwójnym działaniu: łagodzącym i ochronnym przed promieniowaniem UV (faktor ochronny UVB - SPF 30). Koryguje i maskuje niedoskonałości skóry, nadając jej jednolity koloryt, zmniejszając widoczne zaczerwienione obszary i rozszerzone naczynka. Miękki puder o kremowej konsystencji wykazuje także działanie uspokajające i kojące w przypadku skóry ze skłonnością do zaczerwienienia. zapewnia wysoką ochronę przeciwsłoneczną oraz naturalny i nieskazitelny wygląd skóry. " KOLEJNA DOKŁADKA LETNICH CIUCHÓW, w tym NOWE Z METKAMI: 1. Z tego zdjęcia została: Koszulka Guess Jeans XS noszona ok. 3 razy 2. - Granatowa koszulka RESERVED r. XS dwie duże cyrkonie na ramionach, nowa z metkami - granatowa koszulka HM XS (pasuje na S) noszona ze 2 razy 3. - Promod błękitna koszulka na ramiączka noszona 2 razy - Brązowa bluzka z aplikacją - wysokiej jakości haft r. XS stan idealny Gra The Sims Średniowiecze - używana ale w stanie bdb[/COLOR] Mam poza wątkiem jeszcze maseczkę Norel do cery naczynkowej i podrażnionej torbę na siłownię. I dużo ubrań XS/S Jakby co daj znać. Zastanawiam się nad oddaniem. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-07-27 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie buty w rozmiarze 36 ew. 35-35,5
(Aldo, ZARA, Venezia, Bershka) Baletki złote - rozmiar 35-35,5 - tylko mierzone Aldo srebrne z kamieniami - max 36 (35,5 raczej) - noszone 1 raz, bo są za małe Gumowe baleriny Venezia - przydałoby się włożyć nową wkładkę, ale ogólnie są OK, były drogie, ale że noszone nie będę wybrzydzać Baleriny materiałowe (różowe) New Yorker i skórzane (granatowo beżowe) Pull&Bear - r. 36, obie pary noszone 1 raz Szpilki ZARA r 36 noszone 2 razy (za małe bo to jest max 35,5) Szpilki na niskim obcasie Venezia r. 36 noszone około 5-7 razy Buty biało granatowe Vintage - z włoskiego lumpeksu, były nienoszone gdy kupowałam, potem nosiłam na kilka imprez Szpile Paolo Parma 36 - noszone 2 razy - klapki skóra kupione chyba w Bata - baleriny skóra 36 ZARA (UWAGA pasuje raczej na 35 bo to 36 z działu młodzieżowego) - Pachnące gumą do żucia "motylki" Melissa DOKŁADKA LETNICH UBRAŃ: 1. - Spodnie PROMOD długość 7/8 (dla mnie praktycznie jako spodnie długie bo jestem niska), rozmiar z metki 36 w obu przypadkach. Szmaragdowe prane raz, chabrowe 2 -3 razy. - Spodnie szmaragdowe są nieco ciemniejsze niż na zdjęciu (szmaragdowe właśnie, nie zielone), pasują na 34/36. 2. Bluzki w modnym odcieniu pomarańczu od lewej: - Benetton bawełniana bluzka bez rękawów rozmiar 36, stan idealny - Bluzka z przypinaną orchideą (mogę oddać bez broszki) Troll, rozmiar 34, noszona dosłownie ze 2 razy - Bluzka fitnessowa - jest odcinana pod biustem może więc służyć jako ciążówka, Decathlon, stan bdb/idealny 3. - Pomarańczowa soczysta bluzeczka Guess Jeans rozmiar 36 (może pasować być może też na małe 38) ze złotą kokardką, noszona 2 razy, kupiona w Peek and Cloppenburg, bardzo proszę o rozsądne oferty. - Pomarańczowy top z ramiączkami - warkoczami r. 36 Monnari, noszony ok. 2 razy - Koszulka bokserka HM granatowa r. 34/36, stan idealny Baleriny HEGOS czerwone , rozmiar 36, skóra lakierowana Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-07-27 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Puchówka NIKE
Oficerki czarne SALAMANDER, ze skóry nabłyszczanej licowej (nie lakierowanej), klasyczne oficerki podobne do butów do konnej jazdy, takie "gestapowskie", rozmiar 36, gumka w łydce pozwala je nieco rozciągnąć, używane ale w dobrym stanie, cena w sklepie 1570 zł. Oddam za kosmetyk z listy. Mam też Chinosy, rurki, pumpy, bryczesy - beżowe i granatowe - proszę pytać PŁASZCZE: Biały / ecru ZARA rozmiar 36 łatwo nie puszczę Brązowy nowy z metkami Vero Moda r. 34 Ciut cieplejszy ZARA brąz rozmiar S/M noszony max przez tydzień lub dwa XS/S 43/36 - Fitnessowe spodnie Marks&Spencer rozmiar 36 (na max 160 cm wzrostu), przewiewne - Bluzka w kolorze fuksji na fitness HM oddam za drobiazg XS, ciekawy fason - Koszulka fitnessowa fioletowa KappAhl rozmiar 36 (duża S-ka) - Sweter granatowy Jackpot rozmiar XS/S, krótki, wiązany, bawełna, b. fajny - Pumpy - bryczesy beżowe Promod rozmiar 34/36 - mam też granatowe - Rurki CZARNE Sisley, prane 2 razy XS/S - fioletowy bezrękawnik ZARA rozmiar S dobry pod marynarkę noszony 2 razy - fioletowy sweter SISLEY 100% wełny ciepły wiązany XS/S - zapinany na metalowe guziki ciemnofioletowy, półprzezroczysta cienka wełenka MOHITO S - [B]dwa takie same wiazane swetry Cubus XS - został brązowy - szara koszulka z koronką XS noszona 1 raz - szpile Paolo Parma zapinane w kostce z odczepianym kwiatkiem, r. 36 [/COLOR] Torebki w stanie idealnym Trochę męskich rzeczy: - dzinsy Levis założone i prane raz KSIĄŻKI: - Hiszpańsko - niemiecki słownik tematyka: nieruchomości "Diccionario inmobiliario " LID cena ok. 20 euro, nowy, nieruszany kupiony pomyłkowo Kopaliński "Słownik przypomnień" Tropy od "A" do "Ś" Getty images 1910 - zdjęcia pokazujące modę lat 120 XX w. Wszystkie książki praktycznie nowe Marek Krajewski "Śmierć w Breslau" - stan bdb Cienkowski "Szkolny słownik synonimów" - stan db. - bdb. Mam też: - Literaturę w języku hiszpańskim (proszę pytać) - Sporo książek kucharskich typu "Kuchnia włoska", "Kuchnia grecka" , Spaghetti, Pizza i inne. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-05-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Część opisów powyżej
Sukienka to rozmiar S/M miałam ją na sobie raz na komunii, odcień chłodna kawa z mlekiem Torebka harcerka H&M stan idealny eko skóra Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-05-30 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
T Shirty: - 5 Tshirtów Benetton r. XS, został tylko błękitny w stanie dobrym - małe przebarwienie po przyjrzeniu się - Tshirt khaki H&M stan idealny prany raz - Niebieska bluzka ZARA z aplikacją stan dobry, duża S-ka - Brązowy Thirt z małpą Cubus, stan bdb - Top pomarańczowy na ramiączka Cache Cache XS/S, stan bdb - Szara bluzka na fitness XS z wbudowanym stanikiem - dla mnie za mała prana raz po kupieniu - Top w paski Hm r. XS prany 2 razy stan idealny Skaner Canon, podkładka pod nadgarstki i trochę książek i dupereli DOKŁADAM Kopertówko - listonoszka (jest pasek długi oraz troczek do ręki) z hiszpańskiego butiku MISAKO, kolor mysi szaro - beżowy, z tyłu nosi ślady od dżinsów, być może da się je usunąć. Idealna imitacja zamszu Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-07-27 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria i półfabrykaty
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-05-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Opisy powyżej
Jestem jednak zbyt wielki delikates na obcinanie psu pazurów - dokładam cązki TRIXIE użyte 1 raz na 1 pazur, nowiutkie. Poza wątkiem mam także np. - maskę NOREL do skóry delikatnej, wrażliwej, naczynkowej - z arniką, użyta ze 3 razy jak do tej pory Dokładam kilka torebek: - Torebka w marynarskie pasy: użyta dwa razy, żadnych śladów użycia, praktycznie nowiutka, kupiona w Salonikach za 85 euro w salonie znanej greckiej marki - wymienię na perfumy z listy Wykonana z tkaniny oraz z wyjątkowo delikatnej cielęcej skóry. Torebka średniej wielkości (mieści bez trudu klucze, portfel, chusteczki, trochę kosmetyków, komórkę itp.) Dwa paski odpinane, worek przeciwkurzowy http://www.axelaccessories.com - Torebka HM ciemnozielona - użyta może 5 razy, pojemna, z ekoskóry, bardzo ją lubię, więc oddam za coś z listy, będę raczej wybredna. - Mała torebeczka z imitacji zamszu zapinana na bigiel (zamsz wygląda bardzo naturalnie, kolor koniakowy). UWAGA pasek nie jest od kompletu, kupiłam ją bez paska jako torebkę do ręki. Za coś fajnego mogę dorzucić pasek który widać na zdjęciu. Stan bardzo dobry / idealny - torbę na siłownię reklamową firmy AA Drink nie używaną Torba treningowa nowa, nieużywana Mój TŻ wygrał ją w jakimś turnieju, ma przybrudzenie od spodu (taką dostaliśmy). Ze względu na duże gabaryty preferowałabym wymianę w Warszawie - koszt wysłania kurierem 27 zł - bardzo dużo ubrań XS/S trzeba pytać o konkretne rzeczy - zabawki typu KONG dla psa - słownik kieszonkowy polsko - angielski angielsko - polski Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-06-18 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wpadł mi w oko i przydałby się bardzo obecnie tylko
filtr antheliosa... nie dobrałabyś sobie czegoś?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za próbki filtrów, torbę harcerkę?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a widzisz, to próbki, gapa jestem.
![]() pozdrawiam. ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
LRP ANTHELIOS SPF 50, SPF 30
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Odpisane wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? podoba mi się pare rzeczy
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
łącznie z filtrami? jeśli tak, to interesowałaby mnie ilość jaką posiadasz.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Lakier China Glaze Street Chic - nowiutki, użyty na 4 paznokcie brudny brąz "taupe" [B]- Sally Hansen Salon Manicure "Plum's the word" - tylko wypróbowany- wymienię tylko na coś z listy - ESSIE Angora Cardi - z wymianki, nie jest nowy, ale maluje się nim normalnie, zużycie kilka mm.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Benefit High Beam użyty kilka razy, z wymianki ale oryginalny ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się trochę za dużo, bo Sensuous Noir albo telefon
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Odpisane wszystkim, jeśli kogoś pominęłam proszę monitować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
ale illuminator już poszedł, za coś czego baaardzo potrzebowałam (czarne buty na obcasie konkretnie)
nie wiem, czy coś jeszcze Cię interesuje ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- choć nie ukrywam, że interesują mnie bardzo ![]() - Maska Ziaja PRO ekspresowy liftting & rozświetlenie - zostało ok. 70%, możliwa także odlewka - Maska Ziaja PRO uspokajająca - tylko odlewka max. 100 g (pół opakowania) - Henna do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń – kupiona pod koniec lutego, użyta raz, z nowiutkim kartonikiem. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- no niestety, czarne, eleganckie buty na obcasie i to nowe były mi naprawdę niezbędne - ot, życie ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za - rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener - zostało około 40%?
Mam korektor do lakieru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
zapraszam do mojego watku jest tam ten komplet slubny o ktorym rozmawialysmy i mam tez zastaw do skorki atopowej/mleczko i zel wiec zapraszam ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?? za LRP ANTHELIOS SPF 50 lub SPF 30??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.