| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-01-18, 20:04 | #1 | 
| Raczkowanie | W STYCZNIU wymienię Angel, Shalimar, Chloe, Body Shop

Witam serdecznie, Nie mam dużo produktów na wymianę, jest ich zaledwie kilka. Perfumy, kosmetyki kolorowe. Może znajdziecie coś dla siebie  Niektórych może to zdziwić, jest to spora okazja, bo w zamian zależy mi głównie jeśli nie TYLKO i wyłącznie na dowolnych zapachach Jennifer Lopez. Zachęcam do propozycji. Na wymianę posiadam : -Thierry Mugler Angel EDP 50 ML z niewielkim ubytkiem widocznym na zdjęciu -Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML -Chloe Love Story 50 ML pozostało 40 ML plus perfumetka 10 ML zostało jakieś 8ML -The Body Shop Black Musk 60 ML EDT nowy, z opakowaniem -Podkład LANCOME Teint Idole Ultra 24H praktycznie nowy, może 5 ML ubytek maks, nietrafiony dla mnie, odcień 03 -Baza Porefessional Benefit 44ML pozostało jakieś 35, niestety nie posiadam zakrętki, ale przechowuje w szczelnym pudełeczku Wszystkie produkty, mają aktualną datę ważności i są starannie przechowywane, świeże. Zachęcam do wymiany   | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 20:05 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: W STYCZNIU wymienię Angel, Shalimar, Chloe, Body Shop

coś u mnie za Angela/Shalimara? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 20:16 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Tomaszów Maz. 
				Przekupka: 220 pkt  / 100% pozyt. | 

Czesc.MAm Jennifer Lopez Live 29/30 ml bez korka. Intereuje mnie Shalimar i TBS  Moze cos jeszcze z watku wpadnie Ci w oko | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 20:59 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

Cos za Chloe Love Story?    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2016-01-18, 21:17 | #8 | 
| Konto usunięte | 

Coś za Shalimara?

| 
|     |   | 
|  2016-01-18, 21:18 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

-Thierry Mugler Angel EDP 50 ML z niewielkim ubytkiem widocznym na zdjęciu -Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML których perfum JLO szukasz? Mam u siebie (poza wątkiem) minimalnie zużyte 50ml Deseo (brakuje może z 5ml), u mamy na pewno jest używana setka Glow (na pewno ponad połowa) i jeszcze któreś, ale muszę zapytać, które, bo nie pamiętam nazwy. | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 22:02 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML Może znajdziesz jakieś rzeczy u mnie za to? | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 22:19 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Taro, rozmawiałam z mamą, wierz mi - nie było łatwo ustalić co tam w domu z JLO mamy     ale reasumując z JLO mam: - ok. 45/50 ml Deseo edp - ok. 15/50 ml Glow - też ok. 45/50 ml Eau de Glow jesteś chętna na taką wymianę? 3 powyższe za -Thierry Mugler Angel EDP 50 ML z niewielkim ubytkiem widocznym na zdjęciu -Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML ? Oczywiście dorzuciłabym Ci jakieś gratisy  . Jakiś czas temu miałam jeszcze Still JLo, ale wymieniłam już niestety  Jedyne "ale", to, że wysłałabym najszybciej w sobotę, bo musiałabym zgarnąć flaszki od rodziców z domu (inne miasto). Od razu dodam, że jeśli musiałabym wybierać, to wolę Shalimara od Angela. Ale oczywiście chętnie za wymienię się za oba   Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2016-01-18 o 22:22 | 
|     |   | 
|  2016-01-18, 22:30 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

A ja mam TAKĄ - może Cię zainteresuje   
				__________________ Wymiana perfumy i inne | 
|     |   | 
|  2016-01-19, 00:19 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

może coś u mnie wypatrzysz za Angel i/lub Chloe?    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2016-01-19, 08:20 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nie mam zapachów JLO, ale może znajdziesz coś u mnie za: -Thierry Mugler Angel EDP 50 ML z niewielkim ubytkiem widocznym na zdjęciu -Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML 
				__________________ Szukam  Chanel Coromandel  wymieniam   moja kolekcja  | 
|     |   | 
|  2016-01-19, 09:21 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

Hej może jednak coś za Chloe?

| 
|     |   | 
|  2016-01-19, 18:35 | #18 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa/Kraków 
				Przekupka: 142 pkt  / 100% pozyt. | 

coś u mnie za Aniołka?    
				__________________ Pozdrawiam  WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 | 
|     |   | 
|  2016-01-19, 21:41 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

hej,których j.lo szukasz? poza wątkiem mogę mieć różne  interesują mnie -Thierry Mugler Angel EDP 50 ML z niewielkim ubytkiem widocznym na zdjęciu -Guerlain Shalimar Parfum Initial l'eau EDT 60 ML z ubytkiem około 10 ML -Chloe Love Story 50 ML pozostało 40 ML plus perfumetka 10 ML zostało jakieś 8ML 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2016-01-21, 07:49 | #22 | 
| Witchdoctor | 

Intersuje mnie bardzo Love story i Angel  mam J Lo Still 50ml, Glow 100ml i Love at First Glow 50ml jedne nowe dwa z malutkim ubytkiem, jeśli będziesz zainteresowana to daj znać, wieczorem napiszę dokładnie   
				__________________ Kramik | 
|     |   | 
|  2016-02-07, 23:45 | #27 | 
| Wtajemniczenie | 

czesc czy znajdziesz cos dla siebie ?

__________________ miniwątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1182656 odpisuj proszę u mnie Hand Made Po drugiej stronie lustra, czyli... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=844011 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Może u mnie coś wyszukasz za Szalika?
 Może u mnie coś wyszukasz za Szalika?