| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-03-17, 20:10 | #1 | 
| Wtajemniczenie |   w marcu: Max Factor, Maybelline, Dermedic i inne

Hej!  Dawno mnie tu nie było, więc za gafy z góry przepraszam  Regulamin: 1. Wysyłam zawsze poleconym, kosmetyki dobrze zabezpieczam. I tego też oczekuję od Ciebie ! 2. Jeśli jesteś czymś zainteresowana, wystarczy że wpiszesz nazwę  3. Jeśli nie masz w opisie linku do swojego wątku, napisz mi adres u mnie w wątku proszę  . 4. Odpowiadam, w Twoim wątku i tego oczekuję też w zamian  5. Kosmetyki dostępne zaznaczam na zielono, a wymienione na czerwono Chętnie wymienię się zarówno na kosmetyki, jak i ubrania i książki   
				__________________ Wymieniam się  - KLIK Wishlista - KLIK ......................... ..................  Czekamy na styczeń!   Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2016-03-17 o 20:57 | 
|     |   | 
|  2016-03-17, 20:11 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: w marcu: Max Factor, Maybelline, Dermedic i inne

1. MAX FACTOR Face Finity All day flawless 3 in 1 kolor: war almond 45. Raz użyty, kupiony 15.03.2016. 2. MAYBELLINE Affinimat kolor 02 light porcelain. Używay. Zostało ok połowy tubki. 3. AFY Czarna maska, użyta dwa razy, na nos i okolice. Praktycznie cała   4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3. 5.UNDER TWENTY pianka oczyszczająca pory do mycia twarzy z kwasem migdałowym. Zostało jakieś 3/4 produktu. 6.MARION hair anti-age lotion odmładzający do włosów osłabionych i zniszczonych. Zostalo ok 6/7 produktu. (zaginął mi gdzieś korek. 7.JANTAR Mgiełka z wyciągiem z bursztynu do włosów zniszczonych. psiknięte z 2 razy  Korek gdzieś zaginął  8. JOANNA Szamponetka koloryzująca 03 natural blond. 
				__________________ Wymieniam się  - KLIK Wishlista - KLIK ......................... ..................  Czekamy na styczeń!   Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2016-03-17 o 20:25 | 
|     |   | 
|  2016-03-17, 20:32 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Wielkopolska 
				Przekupka: 175 pkt  / 100% pozyt. | 

.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3. cos u mnie? 
				__________________ BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... | 
|     |   | 
|  2016-03-17, 20:44 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

dok

| 
|     |   | 
|  2016-03-17, 22:04 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Coś za 3. AFY Czarna maska, użyta dwa razy, na nos i okolice. Praktycznie cała   4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3.? | 
|     |   | 
|  2016-03-18, 19:44 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3. 5.UNDER TWENTY pianka oczyszczająca pory do mycia twarzy z kwasem migdałowym. Zostało jakieś 3/4 produktu. 2. MAYBELLINE Affinimat kolor 02 light porcelain. Używay. Zostało ok połowy tubki. ? 
				__________________ wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274265 wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270570 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.