|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy torebki buty srebro + gratisy :)
Sweter czerwono-czarny z golfem. Troszkę zmechacony, ale oddaję dlatego, że jest na mnie za duży. Rozmiar z metki 2 czyli M. Fajnie leży. Topik Troll. Rozmiar S/M. Śliczny staniczek z wymiany, niestety za duży . Rozmiar 75 B -> większe B!!! Może nawet C. NOWY
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-09 o 22:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Bluzka bawełniana Carry, noszona kilka razy, stan bardzo dobry, rozmiar z metki S, ale to na pewno M - na mnie za duża. Bluzeczka zielona Top Secret. Rozmiar S - według mnie XS. Torba House. Trochę poprzecierana na kremowych elementach, ale może komuś się jeszcze przyda. Pojemna - mieści zeszyt A4. BRAK -> SYSUNIA19 Bluzeczka z wymiany, jest śliczna Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-08 o 21:04 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Białe spodnie w czarne paski, materiał lejący, rozmiar 38. Na niższą osobę. Sorki, ale nie chce mi się ich prasować . Chusta - pareo, przynajmniej tak się nazywała . Jest duuuża, na zdjęciu złożona na pół, nigdy nie używana, nie znoszę niebieskiego .
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-15 o 13:49 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam podoba mi sie bluza z Housa i bluzeczka Quiosque
Moj watek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88292 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Spódniczka w krateczkę Hennes, rozmiar M, stan idealny, prawie nie noszona. Bluzeczka w stylu hippie, kremowa, bez rozmiaru. Leciutko zmechacona tak jakby po całości, co nie rzuca się w oczy. Ubrana kilka razy. Spodnie rozmiar 38. Raczej mniejsze 38, ale ciut na mnie za duże (coś mam pecha do spodni). Pochodzą z wymiany, były zszywane koło rozporka, ale na maszynie, więc dość równo - widać to na trzecim zdjęciu. Ogólnie zszycia nie widać, bo jest pod spodem rozporka.
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-10 o 23:42 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jeansy z wymiany, niestety za małe. Rozmiar S rozciągliwe, Terranova, kolor ciemna oliwka. Stan idealny.Wymiary: pas: 35cm biodra: 43cm stan: 22cm długość po zewn: 104cm długość po wewn: 81cm Zwykła podkoszulka-bokserka. Rozmiar na metce L, ale chyba dziecięcy, wg. mnie S. Raz ubrana do spania, ale wolę coś z rękawkami. Sweterek NEXT, wg. mnie S. Ubrany kilka razy. Bardzo ładny dekolcik.
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-09 o 22:37 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Koszulka nocna H&M. Rozmiar na wzrost 140, więc albo XS albo dla dziecka. Stan idealny. Biała siateczkowa bluzeczka.Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-15 o 13:45 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Kurteczka krótka - kożuszek. Rozmiar S/M. Spodnie ze świetnymi lampasami. Rozmiar M. Bluzeczka rozmiar S, bawełna, noszona 2-3 razy.
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-08 o 14:23 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Bluzeczka mogąca służyć jako góra na aerobik. Wewnątrz z przodu obszyta białym materiałem, zapewne wchłaniającym wilgoć. NOWA firmy C&A Spódnica w kwiaty, rozmiar (36)-38. Do kostek.Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-15 o 13:46 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-09 o 22:39 |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Wyzej na Twoim poscie napisalam adres mego watku i napisalam co spodobalo mi sie u Ciebie ... Prosze czekam na odpowiedz ... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Sysunia19 z Twojego wątku chciałabym rodzinę Diddli
oraz groszkowy cień, błyszczyk serduszko i żółto-pomarańczowy cień. Przy okazji podaj dokładne wymiary spodni dżinsowych, które masz w wątku, może się jakoś dogadamy. Głównie chodzi mi o długość nogawek i obwód bioder.
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-01-04 o 21:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Jedne z tych. To zależy od dokładnych wymiarów. Ale za bluzkę i torbę możemy się wymienić za to, co już napisałam, a spodnie jakoś się dogadamy jakby co
.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
hej apiratka jaki nr mają te pół buty jasne i czy znajdziesz cisik u mnie za nie???
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Podoba mi sie bluza House znajdziesz cos u mnie??Pod dolem jest moj watek.Jesli nic nie znajdziesz to napisz co bys chciala moze cos znajde buzka |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Pierwsze zdjecie spodni ktorych zamiescilas niebieskie to : 36-38 biodra dl nogawki 96
Drugie spodnie reporter : 36-38 biodra dl nogawki od pasa w dol 110 |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Rabinka, u Ciebie podoba mi się sztruksowa brązowa spódniczka, ale nie wiem czy Ci się opłaca
.Sysunia, 38 w biodrach to coś jak rozmiar XS? Bo ja noszę S i wydaje mi się, że bedą za małe, chociaż napisałaś, że to rozmiar 28 a ja noszę 27 i już się pogubiłam .
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Moglabys zrobic Zdjecie bluzeczki na sobie? Oraz torebki w srodku .. Jaki kolor ma ta torebka ... Mam jeszcze kubek Pimboli z Diddlem
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
luknij do mnie może coś znajdziesz za torebke z house
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli Sysunia ją zwolni to proszę o więcej zdjęć tej torby z siatki
i wtedy się zastanowię .
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

Sweter czerwono-czarny z golfem. Troszkę zmechacony, ale oddaję dlatego, że jest na mnie za duży. Rozmiar z metki 2 czyli M. Fajnie leży.
. Rozmiar 75 B -> większe B!!! Może nawet C. NOWY
.
. Jest duuuża, na zdjęciu złożona na pół, nigdy nie używana, nie znoszę niebieskiego