|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Kobiece pomoce
Tak czytam niekiedy w±tki o zdradach i zawsze mnie zastanawia dlaczego w przypadku gdy kobieta przyznaje siê do zdrady inne kobiety w wiêkszo¶ci radz± jej by nie mówi³a, pisz±, ¿e to tylko jeden b³±d itp a gdy facet opisuje swoj± zdradê to wszystkie go linczuj± i chc± by wyzna³ prawdê bo kobieta ma prawo wiedzieæ. Czy tutaj dzia³a tylko kobieca solidarno¶æ? Czy co¶ jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
Dot.: Kobiece pomoce
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Których, tych gdzie kobiety pisz± innej kobiecie by nie mówi³a czy tych w których pluj± jadem na faceta?
Zreszt± w sumie to nic nowego. Ogólnie u kobiet widzê dzia³a schemat, ¿e jak one zdradzaj± to z winy faceta a jak facet to gnojek. Tylko ciekawi mnie czy to dzia³a tylko solidarno¶æ czy jest w tym co¶ wiêcej Edytowane przez quarz0101 Czas edycji: 2016-11-07 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 051
|
Ja tam widzia³am te¿ takie, w których kobiety by³y winne i by³y krytykowane.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nigdzie nie pisa³em, ¿e gdy kobieta opisze swoj± zdradê to nie znajdzie siê ¿adna kobieta która by to skrytykowa³a. Chodzi mi tylko o widoczn± ró¿nicê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 758
|
Podaj zatem konkretny w±tek. Inaczej uznam, ¿e o prostu przyszed³e¶ wszcz±æ dziecinn± gównoburzê
![]()
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 18 638
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tutaj dla kobiety by nie mówi³a
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506926 Jako, ¿e mêskich zdrad jest tutaj zdecydowanie mniej (ironia losu) to ciê¿ej by³o znale¼æ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post42508819 Znalaz³em oba na szybko ¿eby tylko co¶ wam tu wkleiæ, móg³bym daæ lepsze przyk³ady ale trochê czasu ¿eby teraz tak przeszukiwaæ. Oczywi¶cie w obu przypadkach s± g³osy takie i takie i to przyzna³em ale zawsze jednak widaæ t± ró¿nicê. Ju¿ nie mówi±c o podej¶ciu do takiej osoby. Ogólne t³umaczenie kobiet a gdy facetowi kto¶ radzi by nie mówi³ to raczej nie dlatego, ¿e uwa¿a to za b³±d faceta, ¿e ka¿dy ma prawo siê pomyliæ itp tylko pisze to w trosce o kobieta by siê nie za³ama³a. Widzê, ¿e tego nie przyznacie ale strasznie tu usprawiedliwiacie kobiety z samych zdrad równie¿. Edytowane przez quarz0101 Czas edycji: 2016-11-07 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
Cytat:
Na wizazu tak samo sie podchodzi do zdrady bez roznicy plci. Moje wnioski po paru latach na tych forum. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 019
|
BABY TO ZUE HIPOKRYTKI
lepiej Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Trochê
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Tak rzeczywi¶cie ten sam temat. Nie ma co. Dwa inne w±tki ale..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Pytanie do nielicznych facetów 2
Pytanie do nielicznych facetów
Czy który¶ ma tak jak ja, ¿e wszed³ tutaj w sumie przypadkiem, przeczyta³ sporo tematów i odesz³a mu ochota na jakiekolwiek zwi±zki? Zastanawiam siê czy tylko mnie tak zdo³owa³o czytanie kobiecych tematów i ich komentarzy ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Jeszcze mi temat do innego niemaj±cego zupe³nie nic wspólnego wrzuci³y. No gratulacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 223
|
Dot.: Pytanie do nielicznych facetów 2
Równie¿ pojawi³em siê tutaj przypadkiem, mêskiego forum nie ma, mo¿e dlatego. Dzieki w±tkom na tym forum dostrzegam róznice w "mysleniu" obu p³ci. Kobiety lubi± dawaæ innym rady, niekiedy w bardzo istotnych sprawach (jak np. o¶wiadczyny, rozwód), same za¶ gdy maj± w±tpliwo¶ci zak³adaj± nowe konta. Bardzo prosto jest komu¶ napisaæ "wiej od niego", jednak¿e osoba, która tworzy w±tek ma w±tpliwo¶ci (skoro musi siê radzic a mo¿e tylko wygadac na forum) i takie radykalne podpowiedzi wcale nie pomagaj±. Przecie¿ nikt z nas nie wie jak wygl±da sytuacja, bo ka¿d± mo¿na przedstawiæ na swój sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 412
|
Dot.: Pytanie do nielicznych facetów 2
Cytat:
![]() ![]() Który¶ facet odpisa³ Ci na tamtym w±tku w bardzo m±dry sposób: Cytat:
2. Nawet bardzo. 3. Mê¿czyzn nie wiem, ale odmiennych pogl±dów jak najbardziej. Czyta³e¶ kiedy¶ o do¶wiadczeniu z ma³pami? Eksperyment korpo. 4. ¦rednia wieku z tego co zauwa¿y³am oscyluje w granicach 20stki, wiêc tak, to jeszcze szczawiki ![]() 5. Pierwsza zasada hejtera. Bardzo psychologiczna zreszt±. Mit Pañ z dziekanatu inaczej. Potwierdzony jak najbardziej. Ostatnie - tak, du¿a czê¶æ po prostu odesz³a z forum nie mog±c strawiæ atmosfery. Ja osobi¶cie pojawiam siê na miesi±c-dwa raz na kilka lat. D³u¿ej nie dajê rady. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 31 783
|
Ech go¶ciu, ty tak serio? Zluzuj majty.
Statystyki jednoznacznie mówi± ¿e to mê¿czy¼ni przoduj± w zdradach, nie wiem sk±d wytrzasn±³e¶ rewelacjê, i¿ jest inaczej. Narzekasz na okre¶lone opinie na damskim forum? A na mêskich jak jest? Namawianie do uczciwo¶ci czy raczej szereg rad jak ukryæ zdradê i zaliczaæ panienki jedn± po drugiej? A gdy na takim forum pojawi siê kobieta, jest odsy³ana do kuchni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 122
|
Moim zdaniem co¶ w tym jest co autor pisze. No ale ludzie ogólnie nie s± obiektywni i nie ma w tym nic dziwnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.