|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kosmetyki z Maroko ALE CO TO?
Witam Was kochane wizazanki
![]() Założyłam ten post z tego względu, ze nie wiedziałam w jakim wątku o tym napomknąć. Myślałam o olejowaniu ale możliwe, ze dziewczyny które tam zaglądają nie będą mogły akurat mi pomoc ![]() W zeszlym roku na wakacjach w Maroko zakupilam olej z pierwszego tloczenia arganowy (ponoc 100% naturalny) 1. Czy ktoras z Was moze owaki posiada? Dokladnie ten ma ponoc tam najwiekszy obrot. No i druga sprawa Wlasnie to drugie cos..... to w niskim pudeleczku... Nie mam zielonego pojecia co to jest.... rok lezalo u mnie w kosmetyczce ...i postanowilam sprawdzic i wyprobowac.... wcieralam go w twarz rekawiczka z rossmana. ![]() ![]() Nigdy w zyciu nie mialam tak miekkiej i gladziutkiej buzki ![]() ![]() Wygladem przypomina brazowa maz nie mila dla oka... bezzapachowa. Blagam pomozcie rozwiazac mi ten problem bo nie daje mi spokoju a chcialabym po skonczeniu kupic cos podobnego a nie wiem kiedy ponownie wybiore sie do Maroko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki z Maroko ALE CO TO?
to jest czarne mydło o ile się nie mylę
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Działa jak peeling anzymatyczny
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Savon Noir, pierwsze lepsze z KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...avon-noir.html Wątek o Aleppo, gdzie Savon też się przewija https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397752&page=25 Wątek o mydłach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400992&page=82 Miałam i Savon Noir i Aleppo, mi one akurat bardzo pogorszyły skórę, ale mają wiele fanek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo bardzo dziekuje dziewczyny
![]() Lecz mysle, ze raczej nie znajde tego samego produktu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
O kurczę, nie znałam czarnego mydła wcześniej
![]() A teraz przejrzałam KWC i mam ochotę się skusić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
EDIT: podejrzenie reklamy
Założyłam ten post z tego względu, ze nie wiedziałam w jakim wątku o tym napomknąć. Myślałam o olejowaniu ale możliwe, ze dziewczyny które tam zaglądają nie będą mogły akurat mi pomoc ![]() W zeszlym roku na wakacjach w Maroko zakupilam olej z pierwszego tloczenia arganowy (ponoc 100% naturalny) 1. Czy ktoras z Was moze owaki posiada? Dokladnie ten ma ponoc tam najwiekszy obrot. No i druga sprawa Wlasnie to drugie cos..... to w niskim pudeleczku... Nie mam zielonego pojecia co to jest.... rok lezalo u mnie w kosmetyczce ...i postanowilam sprawdzic i wyprobowac.... wcieralam go w twarz rekawiczka z rossmana. ![]() ![]() Nigdy w zyciu nie mialam tak miekkiej i gladziutkiej buzki ![]() ![]() Wygladem przypomina brazowa maz nie mila dla oka... bezzapachowa. Blagam pomozcie rozwiazac mi ten problem bo nie daje mi spokoju a chcialabym po skonczeniu kupic cos podobnego a nie wiem kiedy ponownie wybiore sie do Maroko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2013-10-23 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
kosmetyki z maroka- fajna rzecz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.