|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tabletki Anty a papierosy ?
Hej dziewczyny. Szukałam odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlam, moze zle szukałam, jesli jest taki watek to bardzo przepraszam.
A wiec. Mam zaczac brac Microgynon 21 i kolezanka mi mowila ze w trakcie brania nie wolno palić a ja właśnie pale i ciezko mi sie oduczyc choc sie staram ![]() Prosze o odpowiedz i z góry dzieki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabletki Anty a papierosy ?
Z tego co ja wiem, papierosów nie powinno się/nie można palić ponieważ zwiększaja ryzyko raka, a tabletki anty też je trochę zwiększaja, czyli robi Ci sie mieszanka wybuchowa ;p dodam ze ja biore talety a palę tylko czasem na imprezach, a piwko można
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to fakt. nie wolno palić... z tego co wiem to max 10 papierosów dziennie...
palenie zwiększa ryzyko zakrzepicy Zakrzepica to krzepniecie krwi w tętnicach lub żyłach powodujące zmniejszenie lub zatrzymanie przepływu krwi. Zakrzepica naczynia zaopatrującego w krew ważny organ taki jak mózg, serce czy płuco, może spowodować śmierć chorego. W zależności od miejsca występowania zakrzepicy wywoływać może ona różne objawy. Zakrzepice tętnic prowadzić mogą do zgorzeli, zakrzepica tętnicy mózgu do udaru, zakrzepica tętnicy wieńcowej kończy się zawałem mięśnia sercowego. co do alkoholu to można go spożywać z tym, że jeśli spowoduje on wymioty to może tym samym zaburzyć wchłanianie tabletek. jednym słowem wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wsystko jest złe be i fu jak by na to tak patrzec
![]() Ja piłam normlanie palic nie pale ale nie zaszłam w ciaze wiec chyba działały wtedy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.