|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowa Ja!!!!
Witam, założyłam nowy watek dotyczący odchudzania bo chciała bym żeby na tym forum wypowiadały się osoby które chcą zmienić swój styl życia i się odchudzić tak jak i ja. Wiec zacznę od początku mam na imię Paulina mam 24 lata, mam męża, syna, ogólnie jestem szczęśliwa i spełniona, jednak nie do końca, do bycia w pełni szczęśliwą brakuje mi szczuplej sylwetki. Bardzo się zapuściłam przy wzroście 165cm ważne 94kg. Wiem ze zmiana trybu życia, inne odżywianie się, ćwiczenia, nie będzie fatwo ale chce bardzo chce. Była bym zadowolona jak bym schudła 15-20 kg to już sukces, ale marzy mi się żeby moja waga nie była wyższa niż 60 kg. Dlatego bardzo mym prosiła żeby w tym wądku napisały osoby które swój cel osiągnęły i tez zrzuciły tak dużo kg ile ja chce zrzucić, wierze ze w grupie silą i z wami będzie mi i innym osoba łatwiej. Postanowiłam zadbać o siebie, o swoje zdrowie, o swoja figurę, dlatego ze zaczęło mnie to przytłaczać ze nie mogę się zmieścić w ulubione spodnie, ubrania na sklepowych polkach są dla mnie zamałe. Chce być normalna zdrowa i atrakcyjna kobietą. Pomożecie?? Od czego zacząć, co jest, co pic, ile ćwiczyć? bardzo proszę o rady i podpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa Ja!!!!
Dieta:
5 małych posiłków dziennie, w każdym jakieś warzywko, na początek nie więcej jak 1,5kg owoców tygodniowo, zero słodyczy, fast foodów, panierek, głębokiego oleju, napojów gazowanych i słodzonych 2 l wody dziennie Ruch: Nie szalej na samym początku bo możesz sobie krzywdę zrobić, zacznij łagodnie I tyg 3 spacery 40 min w umiarkowanym tempie II tyg 3 spacery 40 min marszu III tyg 5 spacerów 40 min marszu IV tyg możesz zacząć już jakieś ćwiczenia konkretniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja też zaczęłam od nowego roku i póki co idzie mi nieźle
![]()
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć Paulina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.