|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymianka - październik
.
----------------------------------------------NIEAKTUALNE-------------------------------------------------- . Witam i zapraszam do wymiany - chętnie osobistej w Wawie. Jeśli wysyłka - z mojej strony - ciężkiej paczki, to paczkomatami InPost. Rzeczy już wymienione przenoszę do postu #2 Szukam: * krem z BHA * markowe dezodoranty w sprayu (Garnier, Dove, Nike) * bibułki matujące * maszynki damskie jednorazowe * niektóre miniaturki perfum * Espresso * przewodniki Widza i Życie (USA, Nowy Jork) * odlewki męskich perfum * Royal Muska, Olympea edp, Chloe edp, Kenzo : Jeu D'Amour edp, L'Elixir i Flower L'Elixir, Prada Candy edp (w zamian nowe np. TM Angel rozkręcana gwiazdka, V&R Flowerbomb, Flowerbomb Elixir, YSL La Nuit de L'Homme i używane np. Amor Amor Elixir Passion, Prada Iris, Flowerbomb edp, Moschino Couture! i inne) Na wymianę: Zdj. 1 - szampon, rumianek do włosów blond, 250 ml - szampon z mleczkiem roślinnym, nawilżający, włosy normalne, 250ml - odżywka - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 200 ml - mleczko brązujące do ciała z ekstraktem z pestek moreli, 250 ml - woda micelarna, dwufazowa, złota, 400 ml - francuski kremowy żel pod prysznic, karite/shea, 400 ml - mleczko do ciała nawilżające z olejkiem arganowym i kameliowym, 250ml z pompką - Mixa żel pod prysznic i do kąpieli "optymalna tolerancja" bez: mydła, parabenów, barwników i perfum, 400ml - francuski żel pod prysznic i do mycia włosów 2w1, morski, 250 ml, idealny na basen Zdj. 2 - L'Oreal dezodorant męski w kulce 48H - żel do mycia twarzy odblokowujący pory, 200ml (biała butelka) - żel do mycia twarzy oczyszczający, 200ml (niebieska butelka) - tonik, 200ml (niebieska butelka) - mleczko do twarzy i oczu/powiek, różowe, ekstrakt z róży, 200 ml (naklejka w niektórych miejscach się nieznacznie odkleja) - tonik, 200ml (zielona butelka) - woda micelarna, 125ml, różowy korek Zdj. 3 Kawa mrożona Ice Latte, 12 saszetek, data ważności grudzień 2016 Zdj. 4 - zegarek AVON, nowy - woda perfumowana Oriflame Far Away Gold, 50ml brak kilku psików - lakier Essie, nowy, Muse Myself, nr 924 (tzw. farbki - odcień pomarańczy) - lakier Essie, nowy, Point of Blue, nr 930 (tzw. farbki - odcień granatu) - dwa wałki do włosów długich (tylko wyjęte z opakowania) Zdj. 5 i 6 Szpilki r. 38 Deichmann. Czarne. Nowe bez pudełka Nic na siłę Pozdrawiam i zapraszam . Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2017-01-13 o 12:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka - październik
Wymienione (skrót):
Mleczka do ciała: - nawilżające - owies i mleczko migdałowe, skóra sucha i delikatna, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, DUŻY 400 ml - nawilżająco-rozświetlające - 4 olejki: arganowy+makadamia+migdał owy+różany - skóra sucha, DUŻE 400 ml - naprawcze - miód i kit pszczeli - skóra bardzo sucha, 250 ml - francuski żel pod prysznic i do mycia włosów, morski - niebieski: świeży zapach, 2w1, 250 ml, idealny na basen - francuski żel pod prysznic, cedrowy - brązowy: męski, 250 ml - Żel pod prysznic bez mydła (czerwony), skóra delikatna, z migdałem, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, karite, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, kokos, 750 ml, z pompką - Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką - Mixa krem nawilżający pod prysznic i do kąpieli, pH neutralne, skóra bardzo sucha, 750 ml, z pompką - szampon, jeżyna i henna - włosy ciemne, 250 ml - szampon, masa perłowa i kwiat wiśni – włosy bez połysku, 250 ml - odżywka, masło kakaowe i olej kokosowy - włosy wymagające, zniszczone, łamliwe, 400 ml - odżywka, oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic), 200 ml - szampon, rumianek – włosy blond, 250 ml - szampon, ekstrakt z lipy, włosy normalne, 250 ml - szampon, Siła 5 roślin (werbena, eukaliptus, zielona herbata, pokrzywa, cytryna), nadający witalność, włosy normalne, 250 ml - szampon, migdał i kwiat lotosu, dla całej rodziny, 250 ml - szampon, ekstrakt z grejpfruta i zielonej herbaty, włosy normalne, 250 ml - mleczko do ciała nawilżający z olejkiem arganowym i kameliowym, DUŻY 400ml z pompką - francuski krem pod prysznic kokosowy, 250 ml - mleczko brązujące do ciała z ekstraktem z moreli, 250 ml - woda micelarna, dwufazowy, złota, 400 ml - woda micelarna, korek różowy, 400 ml - woda micelarna, butelka niebieska, 400 ml Zdj. 6 (naklejki na niektórych butelkach odstają na kantach) - mleczko do twarzy, białe, cera normalna i sucha, drzewo wiśni i ekstrakt z moringa, 200 ml - mleczko do twarzy i oczu/powiek, różowe, ekstrakt z róży, 200 ml - oczyszczające z makijażu mleczko do twarzy i oczu/powiek, niebieskie, 200 ml - mleczko do twarzy i oczu/powiek, zielone, cera normalna i mieszana, 200 ml - odżywka - masło kakaowe i mleczko kokosowe- 200 ml - odżywka - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 200 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 400 ml - odżywka kremowa: wanilia i papaja - włosy długie, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml - szampon - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka – miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 400 ml - odżywka – miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 200 ml - płyn do demakijażu oczu, wyciąg z winogron, 125 ml - płyn micelarny, dwufazowy, złoty, 400 ml - płyn micelarny mały, różowy korek, 125 ml - płyn micelarny duży, różowy korek, 400 ml - Mydło w płynie (naturalne, oleiste), 500 ml, miód lawendy (fiolet) - tonik łagodzący, witaminowy, ekstrakt kwiatowy, każdy typ skóry, 200 ml - żel do mycia twarzy, niebieski, z pompką, 200 ml - tonik witalizujący, niebieski, cera normalna i mieszana, niebieski lotos i ekstrakt z moringa, 200 ml Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-11-01 o 12:05 Powód: wymienione |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim wymienię co mi się podoba, spytam, czy upatrzysz coś u mnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Płyn micelarny rózowy duze
Płyn micelarny niebieski Odżywka i szampon olejek kameliowy 400 ml Odzywka wanilia papaya 400ml Szampon żurawina 400 ml To mi się podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mektarynko
dwa mleczka do ciała Ultra doux (mniejsze pojemności|) dwa damskie żele pod prysznic dwie odżywki do włosów suche/zniszczone dwa szampony do włosów suchych/zniszczonych płyn micel Garniera dwufazowy Zerknij, czy coś u mnie widzisz chociaż za część
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
- mixa krem - płyn micelarny dwufazowy - szampon - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dużo rzeczy mi się podoba, znajdziesz coś w moich wątkach?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za: - Mleczko do ciała nawilżające - owies i mleczko migdałowe, skóra sucha i delikatna, 250 ml - woda micelarna, korek różowy, 400 ml -Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
- francuski żel pod prysznic i do mycia włosów, morski - niebieski: świeży zapach, 2w1, 250 ml, idealny na basen
- francuski żel pod prysznic, cedrowy - brązowy: męski, 250 ml - Żel pod prysznic bez mydła (czerwony), skóra delikatna, z migdałem, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, karite, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, kokos, 750 ml, z pompką - Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką - Mixa krem nawilżający pod prysznic i do kąpieli, pH neutralne, skóra bardzo sucha, 750 ml, z pompką - szampon, jeżyna i henna - włosy ciemne, 250 ml - szampon, masa perłowa i kwiat wiśni – włosy bez połysku, 250 ml - odżywka, masło kakaowe i olej kokosowy - włosy wymagające, zniszczone, łamliwe, 400 ml - odżywka, oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic), 200 ml - szampon, rumianek – włosy blond, 250 ml - szampon, ekstrakt z lipy, włosy normalne, 250 ml - szampon, Siła 5 roślin (werbena, eukaliptus, zielona herbata, pokrzywa, cytryna), nadający witalność, włosy normalne, 250 ml - szampon, migdał i kwiat lotosu, dla całej rodziny, 250 ml - szampon, ekstrakt z grejpfruta i zielonej herbaty, włosy normalne, 250 ml - francuski krem pod prysznic kokosowy, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 400 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml - szampon - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml coś u mnie?
|
|
|
#11 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przejrze wątek na spokojnie jeszcze raz i dam znać
|
||||||
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać Evidence (zostało 75% z 50 ml) oraz krem pod oczy YR (zostało 65-70% z 14 ml). Zaraz wypiszę co chciałabym za te rzeczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie:
- szampon, masa perłowa i kwiat wiśni â włosy bez połysku, 250 ml - odżywka, masło kakaowe i olej kokosowy - włosy wymagające, zniszczone, łamliwe, 400 ml - odżywka, oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic), 200 ml - szampon, rumianek â włosy blond, 250 ml - Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką - szampon, Siła 5 roślin (werbena, eukaliptus, zielona herbata, pokrzywa, cytryna), nadający witalność, włosy normalne, 250 ml - szampon, migdał i kwiat lotosu, dla całej rodziny, 250 ml - woda micelarna, dwufazowy, złota, 400 ml - woda micelarna, korek różowy, 400 ml - - wodaicelarna, butelka niebieska, 400 ml - odżywka kremowa: wanilia i papaja - włosy długie, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml - szampon - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 200 ml - Mydło w płynie (naturalne, oleiste), 500 ml, miód lawendy (fiolet) - tonik łagodzący, witaminowy, ekstrakt kwiatowy, każdy typ skóry, 200 ml ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- z miniaturek perfum mam Yves Rocher Neonatura oraz My Burberry |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mleczka do ciała:
- nawilżające - owies i mleczko migdałowe, skóra sucha i delikatna, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, DUŻY 400 ml - naprawcze - miód i kit pszczeli - skóra bardzo sucha, 250 ml - francuski żel pod prysznic i do mycia włosów, morski - niebieski: świeży zapach, 2w1, 250 ml, idealny na basen - Żel pod prysznic bez mydła (czerwony), skóra delikatna, z migdałem, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, karite, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, kokos, 750 ml, z pompką - Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką - szampon, masa perłowa i kwiat wiśni – włosy bez połysku, 250 ml - szampon, ekstrakt z lipy, włosy normalne, 250 ml - szampon, Siła 5 roślin (werbena, eukaliptus, zielona herbata, pokrzywa, cytryna), nadający witalność, włosy normalne, 250 ml - szampon, migdał i kwiat lotosu, dla całej rodziny, 250 ml - szampon, ekstrakt z grejpfruta i zielonej herbaty, włosy normalne, 250 ml - mleczko do ciała nawilżający z olejkiem arganowym i kameliowym, DUŻY 400ml z pompką - francuski krem pod prysznic kokosowy, 250 ml - oczyszczające z makijażu mleczko do twarzy i oczu/powiek, niebieskie, 200 ml - mleczko do twarzy i oczu/powiek, zielone, cera normalna i mieszana, 200 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml - Mydło w płynie (naturalne, oleiste), 500 ml, miód lawendy (fiolet) Jak pisałam, dużo mi się podoba
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać Evidence (zostało 75% z 50 ml) oraz krem pod oczy YR (zostało 65-70% z 14 ml) za poniższe:
- Mixa krem nawilżający pod prysznic i do kąpieli, pH neutralne, skóra bardzo sucha, 750 ml, z pompką - Kremowy żel pod prysznic Cadum, kokos, 750 ml, z pompką - odżywka - masło kakaowe i olej kokosowy - 400 ml - odżywka - masło kakaowe i mleczko kokosowe - 200 ml - odżywka - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 200 ml Co Ty na to? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-10-10 o 21:53 |
|
|
|
|
#18 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;66235181]Hej, coś u mnie? Bardzo dużo rzeczy mi się podoba, płyny garniera i balsamy...[/QUOTE]
Spodobal mi sie krem pod oczy Avene Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam w takim razie na odpowiedź. Gdybyś się nie zdecydowała na Evidence + krem pod oczy mogę ewentualnie oddac gofrownicę za ten sam zestaw produktów.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Serum mam na razie w negocjacjach
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
tych leginsów juz nie mam - reszta aktualna
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ile produktów jesteś w stanie oddać za Glamglow - Gravitymud?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
plyn micelarny rożowy i niebieski oba zele pod prysznic Mixa mleczko do mycia twarzy i oczu niebieskie i białe ?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mektarynko, ten opik to wersja mini
|Wszystko co wymieniłaś mam wolne i mogę oddać, jedynie lakiery musze sprawdzic, bo to takie małe przedmioty, które mogą się zawieruszyć . Ale lakierów mam sporo, i zawsze spod lady mogę coś wygrzebać Ewentualnie z lakierów mam zestaw Aquarelle Essie w wątku, lakiery jedynie po teście (czyli każdy na jeden- dwa pazurki użyty, nie na całe łapki)Jeżeli chciałabyś zrobić jakąś mega paczkę do mnie, to ja chętnie przyjmę więcej pielęgnacji, o ile zrekompensujesz to sobie kosmetykami ode mnie. Zaraz dokładnie wszystko wypiszę, bo widzę, że wcześniej nie podałam dokładnych nazw ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- FOTKA nr1: nawilżające - owies i mleczko migdałowe, skóra sucha i delikatna, 250 ml odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, 250 ml FOTKA nr 3 odżywka, oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic), 200 ml szampon, masa perłowa i kwiat wiśni – włosy bez połysku, 250 ml FOTKA nr 4 francuski krem pod prysznic kokosowy, 250 ml FOTKA nr 5 Garnier micel dwufazowy, złota, 400 ml FOTKA nr 7 - odżywka – miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 200 ml - odżywka kremowa: wanilia i papaja - włosy długie, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml Te rzeczy najbardziej chciałabym, mogę zrezygnować z jakieś odżywki i szamponu, jakby było za dużo. Ewentualnie chętnie wzięłabym na zapas: żele pod prysznic Ushuaia mleczka do ciała Garniera szampony, odżywki do włosów - o ile chcesz ode mnie coś więcej
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
nie mieszkam w Warszawie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
woda perfumowanariflame Far Away Gold, 50ml brak kilku psików
Mleczka do ciała: - nawilżające - owies i mleczko migdałowe, skóra sucha i delikatna, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, 250 ml - odżywcze - oliwka - skóra bardzo sucha, DUŻY 400 ml - nawilżająco-rozświetlające - 4 olejki: arganowy+makadamia+migdał owy+różany - skóra sucha, DUŻE 400 ml - naprawcze - miód i kit pszczeli - skóra bardzo sucha, 250 ml Zdj. 2 - francuski żel pod prysznic i do mycia włosów, morski - niebieski: świeży zapach, 2w1, 250 ml, idealny na basen - francuski żel pod prysznic, cedrowy - brązowy: męski, 250 ml - Żel pod prysznic bez mydła (czerwony), skóra delikatna, z migdałem, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, karite, 400 ml - Kremowy żel pod prysznic, kokos, 750 ml, z pompką - Mixa żel z migdałem pod prysznic do ciała i włosów, bez mydła, pH neutralne, hypoalerigczny, skóra wrażliwa, 750 ml, z pompką - Mixa krem nawilżający pod prysznic i do kąpieli, pH neutralne, skóra bardzo sucha, 750 ml, z pompką Zdj. 3 - szampon, jeżyna i henna - włosy ciemne, 250 ml - szampon, masa perłowa i kwiat wiśni â włosy bez połysku, 250 ml - odżywka, masło kakaowe i olej kokosowy - włosy wymagające, zniszczone, łamliwe, 400 ml - odżywka, oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic), 200 ml - szampon, rumianek â włosy blond, 250 ml Zdj. 4 - szampon, ekstrakt z lipy, włosy normalne, 250 ml - szampon, Siła 5 roślin (werbena, eukaliptus, zielona herbata, pokrzywa, cytryna), nadający witalność, włosy normalne, 250 ml - szampon, migdał i kwiat lotosu, dla całej rodziny, 250 ml - szampon, ekstrakt z grejpfruta i zielonej herbaty, włosy normalne, 250 ml - mleczko do ciała nawilżający z olejkiem arganowym i kameliowym, DUŻY 400ml z pompką - francuski krem pod prysznic kokosowy, 250 ml Zdj. 5 - mleczko brązujące do ciała z ekstraktem z moreli, 250 ml - woda micelarna, dwufazowy, złota, 400 ml - woda micelarna, korek różowy, 400 ml - woda micelarna, butelka niebieska, 400 ml Zdj. 6 (naklejki na niektórych butelkach odstają na kantach) - mleczko do twarzy, białe, cera normalna i sucha, drzewo wiśni i ekstrakt z moringa, 200 ml - mleczko do twarzy i oczu/powiek, różowe, ekstrakt z róży, 200 ml - oczyszczające z makijażu mleczko do twarzy i oczu/powiek, niebieskie, 200 ml - mleczko do twarzy i oczu/powiek, zielone, cera normalna i mieszana, 200 ml Zdj. 7 - odżywka - masło kakaowe i mleczko kokosowe- 200 ml - odżywka - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 200 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 250 ml - szampon - żurawina i olejek arganowy - włosy farbowane, 400 ml - odżywka kremowa: wanilia i papaja - włosy długie, 400 ml - szampon kremowy: wanilia i papaja - włosy długie, 300 ml - szampon - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka - olejki arganowy i kameliowy - włosy suche i bez połysku, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 400 ml - odżywka â miód/mleczko pszczele/propolis (kit p.) - włosy kruche i łamliwe, 200 ml Zdj. 8 - płyn do demakijażu oczu, wyciąg z winogron, 125 ml - płyn micelarny, dwufazowy, złoty, 400 ml - płyn micelarny mały, różowy korek, 125 ml - płyn micelarny duży, różowy korek, 400 ml - Mydło w płynie (naturalne, oleiste), 500 ml, miód lawendy (fiolet) - tonik łagodzący, witaminowy, ekstrakt kwiatowy, każdy typ skóry, 200 ml - żel do mycia twarzy, niebieski, z pompką, 200 ml - tonik witalizujący, niebieski, cera normalna i mieszana, niebieski lotos i ekstrakt z moringa, 200 ml ?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Interesuje mnie kilka odżywek
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety wymiana osobista raczej nie wchodzi w gre bo jestem ze śląska
mogłabym oddac te wszystkie rzeczy za twoje
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

. Ale lakierów mam sporo, i zawsze spod lady mogę coś wygrzebać