![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Styczniowe różności
NIEAKTUALNY
*Szukam: -żeli, proszków do prania, mydła na plamy -stojak na kolczyki, półfabrykaty do biżu, biżuteria do przerabiania, koraliki, różności do robienia biżuterii -maszynki do golenia jednorazowe, -płatki kosmetyczne, waciki -mydło w kostce, - pasty do zebów, płyny do płukania -rajstopy gatta roz.4 lub inne bardzo długie, legginsy, skarpety, stopki -kolorowanki dla dorosłych -morwa biała susz, czerwona herbata pu-erh, mieta _różności z sowami, np. plecak, piórnik, posciel -kawa, masło orzechowe, słodycze, przyprawy Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2017-02-21 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Styczniowe różności
![]() -YR Hoggar 75ml, nowy -YR Ambre Noir 100ml, nowy Może coś byś dobrała? Z nowych zafoliowanych Avon mam te Perceive i Cherish the Moment. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- OK. To może następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za maslo karite,Hydra Vegetal koncentrat nawilżający z pompką, 30ml, folia
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Hej, sprawdzalam kolorowanę i chyba po przeprowadzce zostala w innym miejscu-nie wiem czy dam rade ja odzyskac, czy gdyby jej nie bylo bylabys w stanie dobrac cos jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej coś u mnie za:
-Hydra Vegetal koncentrat nawilżający z pompką, 30ml, folia -Szampon rewitalizujący z wyciągiem z kamelii 300ml -Żel mango kolendra 400ml -Rozświetlające mleczko do ciała jablko w karmelu zimowa limitka, 400ml -YR So Elixir edp 50ml, nowe, folia ? poza tym mam sporo półfabrykatów i koralikow do robienia bizuterii, daj znac czego szukasz konkret. moge podeslac fotki, i mam nowe mydelko do odplamiania dr. beckmanna ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- zerknij do mnie wrzuciłam fotki. mi najbardziej zalezy na serum hydra vegetal i perfumach, ale daj znac jaką Ty masz wizję ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Expert Reparation 100% karite masło intensywnie odbudowujące, 45ml, ważność 09.2017
-Szampon rewitalizujący z wyciągiem z kamelii 300ml -Żel mango kolendra 400ml -Rozświetlające mleczko do ciała jablko w karmelu zimowa limitka, 400ml -Żel kokos 400ml -Mleczko kokos 200ml -Mleczko owies 400ml starsza wersja coś w moich wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak, ta
-Szampon rewitalizujący z wyciągiem z kamelii 300ml -Żel mango kolendra 400ml -Mleczko kokos 200ml za te rzeczy mogłoby być? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Benefit i Halloween wyjściowo 30 ml w każdym ok. połowy zostało
CK wyjściowo 100 ml zostało ile widać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() cos u mnie za: Yves Rocher, wszystko nowe: -Elixir 7.9 krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień 50ml, folia -YR So Elixir edp 50ml, nowe, folia
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, pudełko mam dostępne od zaraz, natomiast kolorowankę najszybciej za miesiąc (a nie jestem jej pewna-narazie chyba ją wstrzymam, takze przepraszam za zamieszanie). Daj znac co myslisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
W wątku niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ok, odpuszczam perfumy, ale zalezaloby mi na koncentracie hydra vegetal i ew.zelu mango-kolendra/ masle karite . co bys chciała za to
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wklej mi prosze linka do Twojej fragry.. obsługuje wizaż z telefonu i nie wyświetlają mi się podpisy..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Hej , jeśli Iryska to Ty to już znalazłam Twoja fragre ![]() EDT i ewentualnie słonik Kenzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A Angel taste of fragrance?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
-Expert Reparation 100% karite masło intensywnie odbudowujące, 45ml, ważność 09.2017
-Mleczko owies 400ml starsza wersja za te rzeczy? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- super, to już odkładam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem jak wyceniasz swoje rzeczy, ale podoba mi się So elixir i Hydra Vegetal
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No trudno
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cześć, z chęcią wymieniłabym się w zamian za:
-Elixir 7.9 krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień 50ml, folia -Hydra Vegetal koncentrat nawilżający z pompką, 30ml, folia -Beaute des pieds żel chłodzący do zmęczonych stóp 50ml co powiesz na taką wymianę? ( ode mnie przesyłka będzie musiała iść paczką, bo nie zmieszczę stojaka do koperty nijak, żeby doszedł cały i zdrowy ) co do Oriental Soul rozumiem, że chcesz w buteleczce to, co obecnie zostało? ( ok. 1/3 ze 100 ml - mogę zrobić zdjęcie, żebyś widziała ile jest obecnie) czy też chcesz jakąś konkretną pojemność odlewki? ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej u mnie sporo kolorowanek dla dorosłych
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
W sumie specjalnie w watku nic nie widze a wish mamy dosc podobna ew podoba mi sie mugler lub alegoria choc kompletnie w ciemno
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam niestety, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Za Pamplelune już nic nie widzę... A co z ewentualną wymianą reszty?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hmm, a czy coś z tego co masz na fragrze chciałabyś oddać? Zainteresował mnie np. Ultraviolet...
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Powiem szczerze, ze z innych to albo po opisie zupełnie nie moje nuty, albo trochę się boję brać w ciemno. Lubię Aliena, ale nie wiem jak z Twoją miłością do niego?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
To powiedz proszę czy jest szansa, żebym od Ciebie wzięła Aliena, So elixir i Ultraviolet? W zamian za to co u mnie wybierzesz?
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- to powiedz proszę jakbyś widziała ewentualnie tą wymiankę ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Zanim podejmę ostateczną decyzję, chciałabym jeszcze Aliena raz na sobie przetestować. Jeśli pozwolisz, odezwę się za kilka dni
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Irysko, wczoraj potestowałam i siła Aliena zbiła mnie z nóg, zapach piękny, ale boję się, że jednak go nie uniosę
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej, chcialam sie przypomniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A czy masło karite jeszcze masz czy juz wymienione?
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A szkoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Zobacze jeszcze w Yves Rocher zapachy, ktore masz i sie odezwe ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Pomyslalam, ze wiekszosc tego co wymienilas/wszystko plus lampa i wybralabym jakis zapach zeby zrobic wieksza wymianke, (ale inny niz Yves Rocher), tylko nie wiem czy by Cie intersowalo ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- lampa nail design wiecej nic nie ma, jest w bialym pudelku bez napisow ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- wypisze wszystko co mi sie podoba, bo kompletnie nie mam pojecia jakimi cenami znalezionymi w internecie sie sugerowac ani jak ty je wyceniasz ![]() aqua allegoria nerolia, eau de shalimar, chyba tez lolity ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-01-13 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ok, rozumiem, myslalam, zeby to ulatwic, ze zrezygnuje z hydra vegal i wtedy calosc zrobimy na nerol i /lub/albo i nie Shalimara?ile bylabys w stanie oddac neroli?(za to o czym rozmawialysmy i lampa)?
p.s. bardzo ladny masz avatar, juz dawno mialam pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.