|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Porządki w szafie Gabki :D
No więc zacznę od tego, że to mój pierwszy raz na targowisku
![]() Mam do wymiany kilka ciuszków. A poszukuję: biżuterii (korale, etniczna, srebrna ![]() cieni do powiek (kolory: złoty/beż/brąz i pochodne) torebki, ale takiej w stylu sportowym ciuchów, jesli coś wpadnie mi w oko moze jakieś marynarki? ![]() I zaznaczam ze pewnie będę baaaardzo wybredna Jeśli interesują was poszczególne wymiary to piszcie (prawdopodobnie dodam je do opisów-może jutro-jak bedzie mi się chciało mierzyć ![]() Zaczynam: 1. Biały topik (rozmiar na moje oko s) z chińskimi znaczkami, które są odblaskowe (co widać na zdj. z lampą) szerokość: 35 cm długość (bez ramiączek i bez tego dziubka): 29 cm (z dziubkiem: 37 cm) 2. Zielony topik (mój ukochany-niestety już za mały ![]() szerokość bez naciągania gumek:31cm długość: 32cm 3. Bufiasta bluzka AMISU, odsłaniająca ramiona (rozmiar chyba XL, ale nie jest taka duża. Jest luźna, ale dość krótka), strasznie mi się podoba, ale niestety zbyt krótka dla mnie ![]() szerokość tego dekoldu na ramiona bez naciągania: 40 cm, (max. naciągnięcie 78cm) długość: 33cm dł. rękawa: 60cm (trzeba zaznaczyć że skoro odsłania ramiona to rękaw zaczyna się niżej ![]() szerokość na dole bez naciągania: 38 cm (max naciągnięcie: 63 cm)
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2006-06-14 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Porządki w szafie Gabki :D
4. Elegancka, bordowa, aksamitna bluzka HENNES, dość duża (szeroka) z falbanką przy dekoldzie i tłoczonymi różami (nie są aż tak widoczne jak na zdjęciu, to efekt lampy)
szerokość pod pachami: 42cm szerokosć na brzuchu:49cm długość bez ramiączek: 42cm 5. Bluzka z ciekawym wzorkiem (rozm L, ale jak dla mnie to M). Rękaw 3/4 (miała falbanki, ale mi się nie podobały więc mama je ręcznie przerobiła-widać na zdj) szerokosć pod pachami: 44cm długość: 55cm dł. rękawa: 31 cm 6. Stanik TRIUMPH 75b, rzadko noszony- jest śliczny i boski w dotyku(coś jak atłas), ale niestety na mnie już za mały ![]() ![]()
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2006-06-14 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
7. Spódnica bojówka (na metce pisze że to rozm. 40 ale jest na pewno mniejsza), założona kilka razy, bo okazała się jednak za mała. Ma 4 kieszenie- 2 wewnętrzne i 2 naszyte. Sznureczek w pasie.
wymiary: pas: 36cm biodra:44cm długość: 94 cm 8. Błękitna sukienka w kwiatuszki (rozm. 38) szerokość pod pachami:39cm długość:84cm 9. Sukienka składająca się z 2 cześci- granatowej haleczki i siateczki w kwiatki. Mało noszona. wymiary halki: szer. pod pachami: 39cm długość bez ramiączek: 68 cm
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2006-06-14 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
10. Bluzka w truskawki
![]() szer. pod pachami: 42cm długosc: 58cm 11. Bluzko-tunika czarna w czerwone prostokąty (tak jakby przeszyta nitką-widać na zdj.) Można nosić wg własnych inwencji ![]() szer. pod pachami:49cm długość:69cm dł. rękawa:56cm 12. Spódniczka VERO MODA, szara z lejącego materiału, rozm. L pas: 40 cm biodra: 51 cm długość: 51 cm
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2006-06-14 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pseudo biżuteria
![]() W sumie to chcę się tego pozbyć, a być może się coś komuś podoba. Moge dodawać jako gratisiki ![]() wisiorki, bransoletka, koraliki...
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2006-06-10 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie za staniczek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o ciuchy to może jakieś bluzeczki (khaki, różne odcienie zieleni brązu...) w rozm M/L z przewagą na L, oprócz tego interesuje mnie biżuteria, taka etniczna, korale, duże wisiory, może coś srebrnego. Oprócz tego jakieś cienie do powiek (kolory jak w 1 poście)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wieczorem popytam sie mamci, czy mogę coś zabrać i dam znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
straszliwie podoba mi się ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1149970992
i ta sukieneczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1149971416 znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1143495699 i niebieskiego stroju? On jest ciemniejszy niż na zdjęciu? Aaaaa i jeszcze tej z "fantazyjnym ramiączkiem" ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tej czarnej bluzeczki już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie masz nic z biżuterii?
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
nie mam biżuterii ;( strój fajnie zakrywa pupę a co do wymiarkow w pasie ja mam koło 75 w pasie i był na mnie ok ale nie namawiam skoro nie jesteś pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() I prosze przytrzymaj mi ten staniczek dobrze? ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko ja wyjeżdżam we wtorek z samego rana, więc jak jutro nie dasz rady czegoś wyszukać, to potem dopiero w niedziele będe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Ta bluzeczka polo w paski jest już nieaktualna, ale cytrynowa jak najbardziej wolna
![]() U Ciebie podoba mi się stanik triumpha (i spódnica - bojówka, ale obawiam się, że może być za duża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() To coś ze słoniem to taki duży pierścionek. Przywieziony kiedyś z targu w Amsterdamie ![]() to ja bym była zainteresowana spódnicą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.