|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak reagujece gdy to FACET nie ma ochoty na zbli¿enie... ?
Dziewczyny....
![]() Sprawdzalam w³asnie czy nie ma podobnego w±tku aby sie nie dublowaæ ale przejrzalam forum.... i nie znalazlam tematu który mnie nurtuje..... Mianowicie jak zachowujecie siê , jak reagujecie gdy jeste¶cie naprawdê "rozgrzane " napalone a wasz partner nie....Gdy wy macie wielka ochote na zbli¿enie a on wrêcz przeciwnie Zastanawialam sie jak to jest u innych ....? ![]() Ja ze swoim chlopakie (a obecnym narzeczonym) jestem juz 3 lata.... Zanim poznalismy sie i swoje wzajemne upodobania troche minelo.... Od czasu do czasu by nie wkradla sie nuda i rutyna probujemy jakichs nowych "rzeczy" (jakies akcesoria, nowe pozycje, inne miejsca, inna pora dnia niz ta w ktorej zwykle sie kochamy) I moj T¯ jak reszta facetow nie jest wyjatkiem - bardzo go to kreci gdy ni stad ni z ow±d pojawia sie u mnie ochota na czulosci i figle- U mnie takie napady "seksualnego szalenstwa" wystepuja zwykle w czasie dni poldnych gdy odczuwam jaks nieposkromiona "ochote" na zblizenia wtedy sie staje zupelnie inna jakas bardziej pociagajaza i szalona. I wlasnie wczoraj w ciagu dnia mialam taki jeden "zryw" <wstydnis> gdzie zaskoczylam TZ moja smialosia i rozochoceniem .... "zaatakowalam" mojego TZ siedzacego przed komputerem i doszlo do szybkiego energicznego stosunku. Byl Baardzo mile zaskoczony i ewidentnie mu soe to podobalo. A wieczorem juz w zupelnie innych okolicznosciach i w innej "sceneri" w sypialni w lozku znowu mialam ochote sie "pomiziac" na coTZ zareagowal taka chlodna obojetnoscia. Poczulam sie troche rozczarowana i w duchu zla ze no poprostu sie przytulil i poszlismy spac.... Dzis rano zauwazyl ze jestem jakas milczaca i ze mam odrobinke zal do niego o to ze tak sie zachowal... i rozmawialismy o tym..(oczywiscie nie gniewalam sie na niego przynajmniejj nie do teog stopnia by to byl powod do jakiejs powaznej dyskusji - kazdy moze nie miec ochoty na seks w tym samym czasie co ta druga osoba - ale bylo mi delikatnie mowiac przykro i sie poczulam jakos dziwnie) rozmawiamy... i TZ pyta czy sie zloszcze gniewam ect. i tlumaczy mi ze faceci to lubia takie sytuacje- prowokacje z zaskoczenia i szybko i ze podobala mu sie "ta szybka spontaniczna akcja wczoraj" a nie standardowe PPP (po ciemku, Pod pierzyna, Po Bozemu) Dziewczyny czy wy was tez spotykaja takie stuacje ze czujecie silna ochote na stosunek a wasz facet wlasnie wtedy nie ma ochoty , jest spiacy, zmeczony, chce sie TYLKO poprzytulac.... Jak reagujecie? Jestem wyrozumiala i wiem ze nie kazy "musi chciec w tym smaym czasie" co akurat ja... ale jakos mnie to szczegolnie dotyka gdy facet mi odmawia wlasnie wtedy gdy ja mam ten najbardziej napalony nastroj ( a to przeciez tylko kilka dni - dzien gora dwa- maam na mysli d. plodne ) Podzielcie sie swoim doswiadczeniem bedzie mi razniej jak nede wiedziec ze nie tylko ja tak mam..... ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
Dot.: Jak reagujece gdy to FACET nie ma ochoty na zbli¿enie... ?
Szczerze mówi±c to by³am przygotowana na co¶ w stylu, ¿e T¯ nie chce siê kochaæ od kilku tygodni co najmniej. My¶lê, ¿e akurat w Twoim przypadku nie ma o co siê martwiæ,powody mog± byæ ró¿nie zinterpretowane jako : zmêczenie, senno¶æ itd.
U mnie jest odwrotnie, to mój T¯ móg³by parê razy w dniu, natomiast ja po pierwszym razie ju¿ jestem zmêczona z regu³y i moja chêæ na seks spada do minimum.
(…),przecie¿ to tylko facet. Da siê ich kochaæ tacy, jacy ju¿ s±, i to jest w nich takie s³odkie, a tego swojego idea³a wyrzuæ na ¶mieci i zapomnij.♥ Szczê¶liwa ze swoim nie-idea³em ![]() Edytowane przez karoo30 Czas edycji: 2011-05-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 538
|
A co? Facet to nie cz³owiek, tylko maszynka do seksu?
Gdy facet mówi, ¿e nie ma ochoty -i jest to sporadyczne, raz na jaaaki¶ czas- to jak mam niby zareagowaæ? Pobiæ go, nafaszerowaæ viagr±? Bo ja w ogóle nie rozumiem o co chodzi w tym w±tku, raz odmówi³ no i? Poza tym dziêkujemy za szczegó³owe opisanie swego ¿ycia seksualnego.
W³osomaniaczka ![]() Obecnie: ~60 cm Cel I: do ziemi ![]() Cel II: ¿eby ukochany móg³ wej¶æ po nich na 3 piêtro ![]() Fakty nie przestaj± istnieæ z powodu ich ignorowania. Edytowane przez ston3d Czas edycji: 2011-05-02 o 20:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys gdy rozmawali¶my powiedzia³ ze facetom podobaja sie takie dziewczyny nimfomanki takie co potrafia nagle i niespodziewanie zainicjowac "szybki sexik"
ale nie wedzialam ze mowiac to mial na mysli mnie. Sam sie za nimfomanke nie uwazam bo nie mysle tylko i wylacznie o figlach ale w czasie dni plodnych zaobserwowalam u siebie ze moje libido wybucha i jego to kreci / no i tak tez jest tm razen bi wkasne nastaly oslawione plodne dni i moje hormonki zaszalaly i domagaja sie ciagle wrazen rano w nocy i wogole..... a tu wieczorem T¿ chce sie Tylko poprzytulac <wrrrrr> sza³ ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- stond nie chodzi o szczegolowe opisywanie mojego intymnego zycia - nie taki mialam zamiar nie obruszaj sie to nie jest pierwszy raz... kiedy ktores z nas ma mniejsza ochote. Jestem wyrozumiala i w pelni podzielam twoje zdanie ze nie kazdy musi miec ochote na zawolanie.... to prawda ze nie mozna nikogo zmuszac do takich rzeczy. Nie wiem czy tylko mnei taka seksualna napasc dotyka w czaise dni plodnych ze mam ciagle ochpte na sex ? O to pytam czy wy tez tak macie .... A jak facet sie jakas wykreca od zblizen gdy to wy macie taka chuc tonie jest wam odrobine przykro w glebi duszy ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 010
|
Mojemu T¿ te¿ sie zdarza nie mieæ ochoty, ba, zaryzykowa³abym stwierdzenie, ¿e to ja mam w naszym zwi±zku wiêksze libido. A jak reaguje? Akceptujê go takim, przecie¿ do niczego go nie zmuszê, niczego to miêdzy nami nie psuje, wiêc co niby mam robiæ. Facet to te¿ cz³owiek, nie widzê nic dziwnego w tym, ¿e nie ma ochoty na seks. Z ró¿nych powodów, takich samych z reszt± jak i kobiety, jak choæby gorszy dzieñ czy beznadziejny humor.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
To ja chyba jakas dziwna niewyzyta jestem ...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu od razu niewy¿yta?
Ja te¿ bym chcia³a siê kochaæ trochê czê¶ciej, ale wiem, ¿e mój T¿ ma troszkê rzadziej potrzebê, co nie znaczy, ze nasze ¿ycie seksualne nie jest udane, kochamy siê kilka razy w tygodniu , nasze stosunki s± niesamowicie przyjemne , wiêc po prostu akceptujê tê drobn± ró¿nicê temperamentów. Ty te¿ nie powinna¶ siê martwiæ ,bo przecie¿ to nie jest tak, ze on w ogóle nie ma ochoty, albo kochacie siê bardzo rzadko. Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-05-02 o 20:42 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Kochamy sie w miare mozliwosci regularnie, Nie mieszkamy jeszcze razem ale nie moge powiedziec ze nasze stosunki sa jakies bardzo rzadkie.
Ciekawi mnie jak zachoujecie sie wy kiedy macie plodne dni? (kiedys mialam problem wofole z ustaleniem kiedy one sa...) ale teraz widze ze w czasie ich trwania ze mna sie dzieje cos niesamowitego jesli chodzi o intymne relacje ciekawi mnie czy u was jest tak samo? czy wy wtedy tez odczuwacie wieksza ochote na seks? No bo ja wlasnie tak i chba ta ochota mi oczy przeslania ze trudno mi przelknac ziarnko obojetnego potraktowania.... jesli takowe ma miejsce wlasnie w tym czasie
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 308
|
Cytat:
Albo siê przytulam bo po prostu jest zmêczony i potrafiê to uszanowac.Cytat:
Ja jestem z T¿ DOPIERO 3 .lata, JU¯ to mog± moi rodzice powiedziec (sta¿ 27 lat). A wiêc.. to s± DOPIERO 3 lata a wam siê JU¯ do ³ó¿ka wkrada siê rutyna i nuda, ¿e TRZEBA akcesori? Nie no pad³am norma.lnie. Strach siê bac co bêdzie po 10 i 15 latach... A co do reszty: na miejscu Twojego T¿ poczu³abym siê ura¿ona i potraktowana jak rzecz. Twój facet to nie przedmiot, maszyna do seksu itd. Ma prawo byc zmêczony i nie miec ochoty, tym bardziej, ¿e tego dnia ju¿ seks uprawiali¶cie. Zachowujesz siê jak rozkapryszona panna z egoizmem powy¿ej normy. Masakra P.s Tak na marginesie: doucz siê Ty i Twój T¿ co to jest nimfomania. Bo to do¶c ciê¿ka choroba. Dlatego ¿a³o¶nie ¶mieszne s± teksty o tym jak to faceci nie lubi± dziewczyn-nimfomanek.
Wiek: 23 lata Wzrost: 165 cm Waga: By³o: 83 kg Jest: 75,5 kg Bêdzie: 58 kg Edytowane przez andzia1989r Czas edycji: 2011-05-02 o 20:55 |
||
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Andzia .... moze masz i racje co do tego egoizmu ale faceci tez nierzadko sa egoistami (nawet nieswiadomymi) i od czasu do czasu che sie poczuc jak rozkapryszona Panna - zarowno faceci jak i kobiety maja do tego rowne prawo (przynajmniej w tym czasie gdy libido u mnie siegfa zenitu - a to dosc krotki czas)
ps. wyzej pisalam iz facetow podniecaja kobiety ktore mysla o seksie (a la nimfomanki) i nie martw sie co bedzie z nami za 15 lat napewno wrazen nam nie zabraknie---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ja nie biore tabletek z powodu na przymowanie innych lekow i ich skutecznosc mogla by byc zaburzona. Ale stosujemy inne metody. W tym co napisalas Wisienko jest odrobina prawdy - przyznaje- chodzi mianowicie o ta urazona dume. Naszczescie to tylko przez chwile to odczuwam. bo moj zdrowy rozsadek funkcjonuje prawidlowo i nie robie nikomu wyrzutow typu : Ty mnie juz chyba nie kochasz - gdy mi odmawia seksu.... jestem wyrozumiala. I doskonale to rozumiem. To znaczy ze powinnam miec wyrzuty sumienia ze z powodu swojego egoizmu w lozku zwlaszcza w tych dniach ?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 308
|
Cytat:
Jak dla mnie doro¶li ludzie powinni siê zachowywac jak doro¶li i raczej walczyc z fochami w stylu 5-cio letniego rozkapryszonego dziecka, a nie dawac sobie na te fochy pozwolenie bo: ja mam te dni i siê mi nale¿y, ja mam pms i mogê byc wredna, facet nie raz jest taki czy siaki... Ale rób tam jak chcesz.
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 919
|
a ja siê wy³amiê
i powiem, ¿e mimo tego, ze doskonale rozumiem to, ze mój T¯ nie zawsze musi mieæ ochotê, to i tak bardzo czêsto gdzie¶ w ¶rodku czujê siê odrzucona kiedy mi odmawia, i mam ochotê obróciæ siê i obra¿ona i¶æ spaæ. wiem ¿e to dziecinne, mnie sam± denerwuje takie zachowanie, ale co poradzê na to, ¿e w³a¶nie tak siê czujê?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 011
|
Moim zdaniem zachowujesz siê egoistycznie i poniek±d tak jakby seks by³ najwa¿niejszy. Ja dla odmiany jestem z moim facetem 2 lata, nie mieszkamy razem i na razie nie mamy jak, wiêc pewnie minie jeszcze kilka lat zanim to ulegnie zmianie. Gdybym mia³a mo¿liwo¶æ, to kocha³abym siê z nim codziennie, bo na swojego ukochanego praktycznie zawsze mam ochotê
, ale potrafiê powstrzymaæ swoje zapêdy , a czemu ? bo go kocham Mi³o¶æ na tym w³a¶nie polega, czasem trzeba siê po¶wiêciæ, a nie tylko wymagaæ - je¿eli tylko wymagamy, to tak jakby¶my nie kochali wcale. Ja z moim facetem widujemy siê z wielu wzglêdow obecnie raz na tydzieñ, nawet dwa i jako¶ dajê radê bez seksu A jak siê zdarzy, ¿e na spotkaniu nie uprawiamy seksu, to nie szkodzi, ja go nie zmuszam i rozumiem ca³kowicie, jak wiêc widzisz jak siê chcê, to siê mo¿e Dlatego uwa¿am, ¿e przesadzasz.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty jedna chyba zrozumia³a¶ o co tak naprawde mi chodzi.... ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Zosta³am skrytykowana za to ze poprostu czasem czuje potrzebê bycia odrobine samolubem Wszystkie piszecie ze moje zachowanie jest "niedojrza³e, egoistyczne jak rozkapryszonej panny" Trudno mi uwierzyc w to ze wszystkie jestescie tak anielskie, wyrozumiale i dla was to nie ma znaczenia. I ze kiedy to wy ochote sie poprzytulac a facet odwraca sie plecami was to wogole nic a nic nie rusza. Nie mowie o tym zeby wsczczynac jakies dasy i awantury "Jakto mozesz nie chciec sie kochac ze mna!" tylko czy niejest wam smutno i porzykro ? bo ja si e czuj e jakbym dostala w policzek wiem ze to nie jest zamierzone i nie ma na celu mnie upokarzac czy krzywdzic wiem, rozumiem to.... ale dokladnie tak jak napisala _Stardust co mam zrobic skoro tak wlasnie czuje.... Mija mi to naszczescie szybko ( i nie wplywa na nasz zwiazek jednak nie jest to przyjemne) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 477
|
Nie przypominam sobie ¿eby T¿ kiedykolwiek w ci±gu tych 5 lat kiedy jeste¶my razem odmówi³ mi seksu. Mo¿e zwyczajnie dobrze dobrali¶my siê pod tym wzglêdem.
Ale nie rozumiem co tu roztrz±saæ, czuæ smutek przez to ¿e czasem zdarza siê ¿e facet nie ma ochoty. Ka¿dy ma czasem gorszy dzieñ.
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz czytam wasze wszystkie posty jedne bardziej krytykujace moje zachowanie sie i jeden dosc wyrozumialy. Pozwala mi to krytycznie spojrzec na sama siebie i jakos zastanowic sie nad tym. No i tak teraz widze ze chyba umknela mi jedna rzecz ktora tez powinnam podkreslic w tym wszystkim bo zdaje sie ze nie zwrocilyscie wogole uwagi na to ( a moze tak poprostu to napisalam ze wydalo sie malo istotne) . Ze chyba cala ta odmowa zblizenia byla spowodowana tym ze okolicznosci byly malo kuszace takie "zwykle tradycyjna PPP" czyli tak jak zwykle wieczorem w wygodnym lozeczku i to wszystko tuz po tym jak mialo sie przedsmak czegos zupelnie odwortnego: szybko smontanicznie dziko ... w innym miejscu a nie tak jak zwykle "po staremu" ...Mysle zeperspektywa "nudnego" (?) kochania sie w lozku zostala chwilowo zdominowana przez inne ciekawsze zblizenie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 011
|
Aga, no ale facet raz odmówi³ Ci seksu , tylko raz, w dodatku, gdy ju¿ wcze¶niej kochali¶cie siê. Dla niektórych raz dziennie to wystarczaj±co, a czasem mo¿na mieæ nawet taki tydzieñ , ¿e ca³y tydzieñ nie ma ochoty na seks. W ¿yciu s± ró¿ne sytuacje i zapewniam ¿e mog± byæ gorsze ni¿ to, ¿e ukochany RAZ odmówi³ seksu. Mi tez siê zdarzy³o ukochanemu odmówiæ seksu, a to nie znaczy, ¿e on mnie nie podnieca, dlatego i Ty nie powinna¶ tak tego odbieraæ, ¿e go nie krêcisz. I Tobie mo¿e zdarzyæ siê , ¿e nie bêdziesz mieæ ochoty , wiêc chyba chcia³abys by by³ wyrozumia³y. Mój ukochany np kiedy¶ odmowil mi jak na dzialce byli¶my, wiêc wtedy nie kochali¶my siê, wiem, ¿e po prostu nie mial ochoty i ok mial prawo. A mój byly np mogl sie ze mna kochac codziennie i tak bylo, bo blisko siebie mieszkalismy, ale raz mnie zaskoczyl i odmowil, ale co z tego ? Chce Ci pokazac, ¿e to naprawdê nie problem i przeciez nie zawsze jak Ty masz ochotê to on te¿ musi mieæ.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
A nie jest tak, ¿e po prostu czujesz siê w tym momencie niedoceniona jako kobieta? ¯e odmowa jest podwa¿eniem Twojej kobieco¶ci, atrakcyjno¶ci itd. Choæ racjonalnie zdajesz sobie sprawê, ¿e mo¿e on nie chcieæ i to akceptujesz, to uczucia mówi± wprost - czujê siê odrzucona, niedoceniona i nieatrakcyjna.
Masz prawo do takich uczuæ (bo masz prawo do ka¿dych uczuæ), porozmawiaj o tym z partnerem i wyt³umacz mu, ¿e wiesz dobrze, ¿e ka¿dy mo¿e nie mieæ ochoty i ¿e zdajesz sobie sprawê jakie s± fakty, nie masz ¿adnych pretensji itd itp, ale emocjonalnie czujesz siê wtedy ¼le. Nic w tym z³ego Mo¿e pozwoli to Wam wykszta³ciæ jakie¶ zachowania, które zrekompensuj± Ci te uczucia, kiedy on nie bêdzie mia³ ochoty a Ty tak?
|
|
|
|
|
#21 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 317
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tematu: tak samo, jak bywa, ¿e gdy moj T¯ ma straszn± chêæ, to ja w ¿aden sposób, tak samo i odwrotnie. Ka¿de z nas jest czasem po prostu zmêczone, ma z³y nastrój itd. Co w tym dziwnego? Jak reagujê? Przytulam siê i mówiê, ¿e ok, nic siê nie sta³o. I robimy cos innego, w zale¿no¶ci od sytuacji i pory ![]() Gdyby mój T¯ obrazi³ siê na mnie (a o tym piszesz w pierwszym po¶cie), za to, ¿e nie mia³am ochoty na seks w dniu, w którym ju¿ ten seks by³ (gdy nie zdarza siê to ci±gle) to popuka³abym siê w czo³o i kaza³a mu siê zastanowiæ nad sob±. A to, ¿e Ty masz tak± ochotê przez "dzieñ, góra dwa" to co? On siê ma zmuszaæ? Chcia³aby¶ tak? Zasadniczo mam takie zdanie jak Andzia.
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 821
|
Nie bardzo rozumiem problem. Ty chcia³a¶, facet nie mia³ ochoty, przytuli³ siê, poszed³ spaæ, a Ty od razu wyskakujesz z fochem i obra¿aniem siê? Rany, no przecie¿ facet to nie jest maszynka do seksu. Ja wiem, ¿e 'tak siê mówi', ¿e facet 'zawsze ma ochotê', ale to jest g³upie powiedzonko. Wiadomo, ¿e mo¿e byæ zmêczony, zestresowany, ¶pi±cy, czy po prstu zwyczajnie nie mieæ ochoty. Tym bardziej, ¿e w danym dniu seks ju¿ by³. I podobnie jak klempaa - nie rozumiem tego, ¿e Ty z wyrzutem piszesz, ¿e Ty masz parê dni w miesi±cu tak± ochotê, to brzmi tak jakby¶ chcia³a powiedzieæ - no ja mam ochotê, to on móg³by siê zmusiæ i zrobiæ mi tê przyjemno¶æ i uprawiaæ seks ze mn±.
Ludzie, b³agam. Seks to ma byæ przyjemno¶æ dla OBOJGA, a nie zmuszanie siê do czegokolwiek. Nie ma ochoty, to nie, ca³ujesz go w czó³ko, przytulasz i idziecie spaæ, a nie stroisz fochy, zupelnie dla mnie niezrozumia³e. |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
a ja Wam powiem, ¿e trochê Agê rozumiem, bo te¿ tak czasami mam gdy to ja mam ochotê a T¯ nie
nie wmówicie mi, ¿e nie czujecie siê trochê dziwnie jak facet Wam odmawia... chodzi mi o to, ¿e mimo ¿e go mocno kocham to czasem czujê siê lekko ura¿ona, gdy on po prostu wieczorem sobie zasypia jakby nigdy nic a ja mam wielk± ochotê. Rzecz w tym, ¿e niestety tak ju¿ jest ¿e kobiety i mê¿czy¼ni s± trochê inni (jak w moim przypadku np. ja lubiê wieczorem a on bardziej rano), ale takie ¿ycie i my takie rzeczy akceptujemy, bo trudno by³oby wymagaæ od siebie i od niego ¿eby¶my to robili wtedy kiedy ka¿de z nas ma ochotê, jednak¿e uczucie delikatnego rozczarowania uwa¿am ¿e jest ca³kiem normalne, pod warunkiem ¿e nie prowadzi do k³ótni z tego powodu. Ja np. mimo wszystko czasem mam focha z tego powodu gdy zasypiam wieczorem troche poirytowana bo by³ zmêczony a on siê dobiera do mnie rano - wtedy siê zastanawiam dlaczego dopiero teraz a nie wcze¶niej mu siê chcia³o? Uwa¿am, ¿e takie sytuacje czasem u ka¿dego siê zdarzaj± i nie uwa¿am tego uczucia za jakie¶ z³e czy godne potêpienia, bo je¶li Ty robisz co¶ dla niego i go zaskakujesz to masz te¿ prawo oczekiwaæ ¿e on zrobi dla Ciebie to samo, w zwi±zku chodzi o dope³nienie i odgadywanie swoich pragnieñ ale nie wbrew sobie. D±¿ê te¿ tutaj do tego, bo zastanowi³a mnie jedna rzecz w³a¶nie - je¶li jemu bardziej podobaj± siê spontaniczne i odwa¿niejsze akcje, a je¶li próbujesz czego¶ spokojniejszego a on nie ma ochoty, to ja nad tym te¿ bym siê zastanowi³a. Nie uwa¿am ¿eby¶ Ty by³a egoistk±, natomiast on? Czy nie móg³by zrobiæ czego¶ z my¶l± o Tobie zamiast tylko oczekiwaæ od Ciebie niespodzianek? Poza tym te¿ mi skacze libido w dni p³odne i doskonale Ciebie rozumiem
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=niedowaga;26678891]a ja Wam powiem, ¿e trochê Agê rozumiem, bo te¿ tak czasami mam gdy to ja mam ochotê a T¯ nie
nie wmówicie mi, ¿e nie czujecie siê trochê dziwnie jak facet Wam odmawia... chodzi mi o to, ¿e mimo ¿e go mocno kocham to czasem czujê siê lekko ura¿ona, gdy on po prostu wieczorem sobie zasypia jakby nigdy nic a ja mam wielk± ochotê. Jest dok³adnie tak jak to uje³a¶ niedowago Nie chodzi o to ze jestem obrazona na caly swiat a zwlaszcza na niego bo akurat nie chce.... kocham go i to rozumiem.... wiem ze tak sie nie powinnam zachowac ale niezawsze mam na to wplyw ja to podswiadommie czuje "to odrzucenie" nie mam pretensji a nawet jesli to tylko przez chwilke nie jest to powod dla mnei od wszczynania klotni Poprostu sie dziwnie poczulam . Piszecie ze mam wielke wymagania a facet tylko raz sie tak zachowal.... nie iwme czy raz nie pamietam nie prwadze statystyk.... bo nie o to chodzi moze raz moze juz kiedys podobna sytuacja miala miejsce.... nieistotne ale ta akurat mnie dotknela Czemu? nie wiem ... poprostu <bezradny> Niedowaga jest wlasnie tak jak piszesz i tez juz to zauwazylam/ zauwazylismy oboje ze zazwyczaj ja mam wieksza ochote wieczorem a on rano ... no ale co mimo ze rano to nie jest moja najwspanialsza wymarzona pora na milosc to i tak pozniej ulegam tym igraszkom i znow oboje korzystamy na tym mimo ze wieczorem jak ja chcialam to on nie chcial....---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Nie wiem czemu jest tak ale zazwyczaj kiedy to ja mam ciezki dzien albo jestem zmeczona czy spiaca a nawet jesli mam okres to w lozku mi to gdzies przechodzi ... i mmo ze na poczatku wcale nie mialam ochoty na czulosci to jakos sie potrafie sprawic zeby bylo Nam dobrze.... (moze nawet bardziej zalezy mi na uszczesliwieniu jego bardziej niz siebie )
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, nie do koñca rozumiem problem, seks by³ w tym dniu, facet czu³ siê zaspokojony, nie chcia³ wiêcej, ja problemu nie widzê. Problem bym widzia³a jakby Ci notorycznie odmawia³ i d³ugo by nie by³o seksu, wtedy faktycznie trzeba by siê by³o zastanowiæ nad tym, co jest nie tak. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Chcia³ wiecej..... nawet bardzo ...
ale nie tak jak moglam mu to na tamta chwile zaoferowac.... (czyli standard lozkowy)
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 885
|
Ja (przyznajê siê bez bicia):P strzelam focha. Niedalej jak wczoraj mia³am podobn± sytuacjê co za³o¿ycielka w±tku (notabene moja imienniczka
)... ..Mam sporawe libido jak na kobiete, niezaleznie od tego jaki jest moment cyklu. Kochalismy siê "na spontana" w ¶rodku dnia. Mia³am ochotê i wieczorkiem te¿, w ³óziu....ale on wetkn±³ mi pilot do tv do ³apki, rzek³szy "poogl±daj sobie ja idê spaæ" wczepi³ siê w mój ty³ek i po chwili by³o ju¿ tylko chrapanie ![]() Nie wiem czemu, ale zawsze mnie "odmowa" faceta boli, czuje tak± szpilê:P Tyle zawsze samce marudz± ,¿e nie maj± tak czêsto jakby chcieli albo ich dziewczyny za czêsto "g³owa boli", a ja tu takie przeciwieñstwo i facet nie korzysta ![]() No ale zaciskam zêby i po³ykam ta gorzk± pigu³kê, bo nie zawsze musi siê obojgu chcieæ w tym samym momencie
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Shirleleyy
w³asnei o tym dok³adnie pisalam......O tej szpili Niektore dziewczyny tu wyzej mnie krytykoja i mowia ze to nei jest normalne zachowanie i ze rozkapryszona paniuska jestem... (to dopieor gorzka pigulka do przelkniecia ale znajac wasze zdanie widze ze % dziewczyn z zenitalnym libido jest niewielki i wszystkie jestescie grzeczniutkie i baaaardzo wyrozumiale ( w tym pozytywnym znaczeniu ) i kiedy facet was po colku glaszcza choc wy mace ochote na cos zupelnie innego to was to wogole nei rusza... zazdroszcze wam... bo we mnei sie gotuje ale tak jak mowie przechodzi mi rownie szybko i nei robie z tego powodu awantury bo to by bylo nienormalne ... chialam tytlko poznac wasze zdanie czy wy tez tak macie 2 osoba ktora bez wstydu przyznaje ze to ja "rusza" <brawo> nie jestem sama
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 241
|
ja te¿ mam takie sytuacje ze TZ nie ma ochoty. najczê¶ciej jest po prostu zmêczony. wiadomo ¿e w jaki¶tam sposób czuje sie dziwnie ze on nie ma ochoty, ale to rzecz ludzka.
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Od czasu do czasu by nie wkradla sie nuda i rutyna probujemy jakichs nowych "rzeczy" (jakies akcesoria, nowe pozycje, inne miejsca, inna pora dnia niz ta w ktorej zwykle sie kochamy) I moj T¯ jak reszta facetow nie jest wyjatkiem - bardzo go to kreci
mojego TZ siedzacego przed komputerem i doszlo do szybkiego energicznego stosunku. Byl Baardzo mile zaskoczony i ewidentnie mu soe to podobalo. 

w³asnei o tym dok³adnie pisalam......O tej szpili 
21. 04.2014