|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Are you talking to me?!
|
Listopad - podkłady Dior, Juice Beauty i pielęgnacja
Witam w moim wątku wymiankowym!
UWAGA WĄTEK NIEAKTUALNY!!!! Wymienię następujące produkty: PODKŁADY: 1) podkład Diorskin Star, odcień 21, zostało pół opakowania; 2) podkład Diorskin Nude Air Serum, odcień 23, zużycie max 10%, totalnie nie trafiłam z kolorem; 3)podkład ekologiczny, naturalny Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Flawless Serum Foundation, odcień Cream, zużycie 2-3 pompek, jest kartonik; 4) podkład Clarins Extra Firming Foundation, odcień 105 nude, zużycie max. 10%, jest kartonik. wymienione PIELĘGNACJA: 1) Zestaw La Roche Posay Effeclar Duo: w skład wchodzi krem myjący, krem tonujący w odcieniu jasnym oraz krem do twarzy na dzień z filtrem SPF 3o, zestaw kupiony na początku listopada, produkty użyte 2-3 razy. wymienione 2) Benton, Krem do twarzy Snail Bee High Content Steam Cream, użyty raz. DOKŁADKA: 1) Kiko, SMART HYDRATING FOUNDATION, odcień 05 WB, ubytek testowy, jest kartonik; 2) Kiko, Skin Tone Foundation, odcień 05 WB, użyty raptem raz, jest kartonik; 3) Kiko, Arctic Holiday, All in One Palette, paleta do twarzy i oczu, cienie i pudry tylko wypróbowane na palcu, jest kartonik. 4)Bielenda Proffesional, CC krem korygująco - tonujący, tylko wypróbowany kolor; 5)Wet N Wild Photofocus, odcień Nude Ivory, ubytek max. 10%. Lista chciejstw: - porządny podkład do cery mieszanej i tłustej; - zestaw kubków do herbaty; - zabawki dla 2,5 letniego dziecka (dziewczynka) ale ogólnie można kusić bo nie mam jakichś szczególnych zachcianek.
Edytowane przez quench Czas edycji: 2018-03-27 o 14:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopad - podkłady Dior, Juice Beauty i pielęgnacja
Znajdziesz coś u mnie za podkład Clarins?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład Clarins?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Diorskin star, podkład ekologiczny i/lub krem Benton.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś nic nie znalazła to przejrzyj mój wcześniejszy wątek tam mam trochę więcej rzeczy
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Kiko, Arctic Holiday, All in One Palette
Może u mnie coś w zamian znajdziesz? ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Ja bym była bardzo chętna na taką wymianę Wieczorem podeślę Ci zdjęcia obu produktów, ale chętnie coś dołożę, bo nie wiem, czy to wystarczy za paletkę Kiko? Może coś jeszcze byś chciała? Zerknij.edit: dodaję fotkę kosmetyków Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2017-12-19 o 17:11 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ten podkład ekologiczny ma jakąś date ważności? Byłabym chętna na te dwa podkłady i krem Benton.
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Pasuje ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- To ja bym capneła wszystkie 3 podkładu i ten krem Wstawiam fotki Terracotty użyłam max z 5 razy, kod 6P01. Razem z pudełkiem, otwarty z 3 tyg temu. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2017-12-19 o 13:34 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko rozświetlacz MAC ma większe zużycie kartonik do niego postaram się znaleźć. Kod CB5 kupywany w sklepie MAC albo w Debenhamsie. Tutaj wygląda jakby się troszkę skruszył ale nie wiem dlaczego bo ani mi nie spadł tylko leży w kuferku w szufladzie.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz mi tylko napisac pojemnosc tych 3 podkladow i tego kremu.
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Bardziej chodzilo mi o ml bo zuzycie widze w watku. Moze bys sie skusila na emulsje do ciala z Neutrogeny 400ml uzyty 2 razy. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Mi pasuje ode mnie terracotta, rozswietlacz i mgielka VS od Ciebie 3 podklady i krem. Jesli bys mogla Jakie's probasy dolozyc bylabym wdzieczna ja tez cos dorzuce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

.