![]() |
#2 |
Bang Bang Bang
|
Dot.: w KWIETNIU - głównie zapachy
Hej, niestety nie widzę w wątku niczego dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie w wątku sporo koszulek sportowych właśnie w takich rozmiarach ( adidas i tym podobne marki)
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic w wątku dla siebie nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chętnie zobaczę co masz poza wątkiem, nie tylko rzeczy z wish wchodzą w grę
![]() Pielęgnacja twarzy - tu dużo rzeczy mnie interesuje, poza jakimiś kremami wypchanymi parafina itp, bardzo chętnie kremy, olejki do demakijażu, naturalne kosmetyki Pielęgnacja ciała - tutaj głównie naturalne biolove, Organic shop itp Pielęgnacja włosów Pędzle i akcesoria Kolorowka - cienie glamshadow, melkior, colourpop i inne fajne, właściwie dużo mnie tutaj może zainteresować poza takimi typowo drogeryjnymi markami jak loreal czy Essence. Perfumy tu znowu i normalne i odlewki - nie interesują mnie mydlane, kwiatowe i mocno orientalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety w wątku nic nie widzę, a za Innocentem akurat nie przepadam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ubraniowo to jestem zdeterminowana, żeby się pozbyć
![]() Nie jest tak, że wogole nie wchodzą w grę, ale bardzo ciężko mnie skusić - sama wydaje rzeczy, które wciąż mi się podobają, ale mam tego dużoo za dużo. Szukam na pewno fajnej niebieskiej koszuli, ale nic takiego standardowego, raczej coś z wiązanymi mankietami itp Skórzane buty 38,5 Poza tym to nie wiem co jeszcze, nie chce żebyś robiła zdjęcia nie potrzebnie, bo naprawdę ubraniami bardzo ciężko mnie skusić. Nie jest tak, że wcale nie wchodzi to w grę, ale to musi być coś wow ![]() Cienie Maybelline i YR mnie nie interesują, Inglot - mam chyba wszystko z prasowanych co bym chciała, ewentualnie jakieś intensywne róże, Burgundy, fiolety lub sypkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Postaram się gdzieś powachac to co masz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Neroli to mam ![]() Właśnie nine chciałam powachac a tu nawet tej marki w Sephorze ani D nie ma ![]() Obawiam się po, że dla mnie za mdla będzie, ale jeszcze poczytam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dumam i dumam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Nie, Alien nie wchodzi w grę, bo mi generalnie na tym zapachu wogóle nie zależy ( w sensie na Ninie), brałabym go w ciemno i z 60% szansy, ze wcale nie będzie mi się podobał, raczej chodzi o to, ze zależy mi na pozbyciu się ubrań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bo to nie spódnica że zdjęcia tylko bluzka jest na
Wymiane, spódnica jak na razie zostaje że mną ![]() Wymiarki zaraz popodaje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tych rzeczy mam wymiary zrobione, jeśli chodzi i kaszmirowy kardigan, to on wypada mniejszy ( tj z metki jest L, ale on jest Elastyczny, nie jestem pewna czy na L byłby dobry raczej S, M) Spodnie wypadają o pół rozmiaru mniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Koszulka typowe M,
Koszula na niektórych może wypadc jak ciążowa myślę. To jest dość specyficzny fason, tako bardzo w trendach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wszystkie rzeczy mam wystawione na innych serwisach, więc mogą znikać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Sukienka - muszę sprawdzić czy mam jeszcze, ale od razu mówię ona naprawdę bardzo mała wypada, mniejsza niż te wszystkie rzeczy, tzn jakby jej wszyc dłuższy zamek to może nie byłoby problemu. Jeśli chodzi o sweterek to zależy od pralki, ja na praniu recznym piore kqszmiry w pralce i nic mi się nie dzieje, ale np jak u Tzta rodziców wypralam kaszmirowy golf to mi się skurczyl do rozmiaru lat 7 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A to zależy, których też
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Powiedz mi wogole ile te perfumy są warte, bo znajduje tak skrajne ceny na nine, że ciężko mi to ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Oba czytam, więc nie ma problemu ![]() Ok, mogę oddać te 4 rzeczy ![]() Co do spodni, muszę sprawdzić w sumie, bo czasami wpisuje już ten rozmiar na jaki wypada ciuch a nie jaki ma na metce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Nie, spodni już nie dorzucę raczej. Albo spodnie albo kaszmirowy kardigan ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Chyba, że masz coś w zanadrzu za spodnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Tak wszystko jest w dobrym stanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej. Właśnie je sprzedałam więc juz nieaktualne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam, wszystko jest ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witaj, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
perfumy Compagnia Delle Indie, Cannella Dello Sri Lanka - pojemność wyjściowa 100 ml, ciężko ocenić zużycie, ale na pewno została ponad połowa
?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
wpadly mi w oko perfumy innocent, czego szukasz w zamian?
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
witaj, chętnie się wymienię, ale znalazłam w kilku msc cenę tych perfum (allegro, strony zagraniczne ) i można je dostać za ok. 20-30 zł.. np:
http://www.ebay.it/itm/151642477853 więc na pewno nie oddam tych dwóch rzeczy, których wartość wyceniam na ok 150-160 zł... mogę się wymienić za sukienkę, jak jestes zainteresowana to czekam na adres na PW ![]() ew chętnie przygarnę też te drugie perfumy jeśli coś ci się jeszcze podoba lub propnuję wymianę Mugler Innocent za te dwie rzeczy, które sobie wybrałaś ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- a nie chcesz wymienić się 1:1 ? w sensie te perfumy za sukienkę? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- za sukienkę dałam 99 zł. chciałam się wymienić pomijając fakt, że jest dużo więcej warta niż perfumy.. po prostu mi zależy bardzo na nich, bo lubię takie nuty zapachowe ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- aaa.. wybacz, myślałam, ze byłaś zainteresowana sukienką.. coś mi się pomyliło -przepraszam! ;P to w takim razie na razie podziękuję za wymianę ![]() ![]()
wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274265 wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270570 Edytowane przez alabamaxy Czas edycji: 2017-04-18 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.