![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zamienię wiosenną kurteczkę ..
NIEAKTUALNE
mam na wymiankę wiosenną kurteczkę kolor czarny rozmiar nie podany ale to S/M , używana ale w dobrym stanie .. Wymienię na -inną wiosenną kurteczkę w rozm M lub S/M w kolorze czarnym , brązie , białą , beżową , ecri ... - ew. jakąś marynarkę , -spodnie ciemne jeansowe na rozm pas 75-76 biodra 96 na wzrost 170 - 173 cm biodrówki lub półbiodrówki ![]() -szlafrok damski w rozmiarze M (satyna , frotte) -buciki rozm. 40 lub piszczie po prostu co macie ![]() Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-09-20 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię wiosenną kurteczkę ..
Naprawdę zachęcam bo kurteczka jest fajowa
![]() ![]() - poszukuje jeszcze kompletu szaliczka i czapeczki w kolorze białym , rózowym , brązowym Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-03-31 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Darieczko u Ciebie podoba mi się jasna kurteczka jednak ona jest już zarezerwowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja chyba bym chciała, ale najpier musiałabym zobaczyć jej foto leżącej ot tak po prostu, albo wiszącej na wieszaku, najlepiej w dziennym świetle
![]() Mam w wątku super kurteczkę z Colloseum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ratatko fotkę zrobię oczywiście , ale najpierw muszę zakupić ładowarkę do aparatu , bo starą gdzieś wcieło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie ma problemu, i przepraszam, że tak nudze o te zdjęcia
![]() Czyli mam rozumieć, że podoba Ci się moja kurteczka? ![]() PS: Jak już będziesz pstrykać fotki, to podszewkę/spodnią warstwę też poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wymiarki i fotki bedą w sobotę ale po 23 ,bo tak bedę w domciu
![]() Twoja kurteczka mi się podoba , ona ma paski różowe czy czerwone i też wymiarki poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Na rękawach jest jeden pas różowy(taka malina ze śmietaną) i jeden czerwony(truskawkowy). Ja noszę raczej S.
Chodzi mi głównie o długość rękawów i całej kurtki, szerokość w cycu, pasie i biodrach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tylko napisz mi bo ja noszę raczej m i Twoja moze być za mała na mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mam 170. Już Ci mierzę kurteczkę... myślę, że powinna być dobra, bo to niby S, ale była na mne ciut duża, spokojnie 2 swetry pod nią mieściłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok to powinna być dobra ,
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podaje wymiarki bo wyrobiłam się wcześniej
![]() szerokość od pachy do pachy 48-9 cm pas 42 cm posiada tasiemkę i można regulować szerokośc na dole 51 cm dł. rekawa zewn. 60 cm wewn.trudno zmierzyć bo ma gumkę i się rozciąga dł. od szyi 60 cm. Kolor jest to głęboka czerń , nie sprał się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wymiarki pasują
![]() ![]() A i jeszcze nie napisałam jednego że moja kurteczka jest taka dośc cienka . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ratato jezeli jesteś chętna na moją kurteczkę to poproszę o adresik ,bo ja teraz bedę niestety miała mało czasu na wizaż , i mam jeszcze do wysłania pare paczuszek i wszystko bym hurtowo wyslała..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.