![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Nowość JOKO - kolekcja SUNDAY
Firma Joko wypuściła na rynek serie perłowych cieni i pudrów prasowanych -rozświetlających o nazwie SunDay.
Zdaniem producenta: Cienie z kolekcji SunDay to feeria połyskujących kolorami, podwójnych cieni, słonecznie rozświetlających skórę powiek. Nowatorskie połączenie produktów, gdzie środek w kształcie słońca zawiera perłowo - brokatowy cień, a tło jest uzupełniającym kolorem perłowym, zapewnia im atrakcyjny wygląd i wygodę stosowania. Kolory do tej kolekcji zostały dostosowane do trendów obowiązujących w sezonie wiosna/lato 2006, by każda klientka mogła zabłysnąć modnym makijażem, odpowiednim do letniego stroju. Wysoka jakość produktów i zastosowanie technologii mikronizacji zapewnia długotrwały, atrakcyjny wygląd makijażu. Zawartość witamin, substancji nawilżających i ochronnych filtrów przeciwsłonecznych sprawia, że kosmetyk chroni i pielęgnuje delikatną skórę powiek. Pudry z kolekcji SunDay to nowoczesny, nawilżający kosmetyk, nadający skórze słoneczny, pełen blasku koloryt. Delikatna formuła pudru, uzyskiwana metodą mikronizacji oraz zawartość witamin i ochronnych filtrów przeciwsłonecznych, pozwala na komfortowe i bezpieczne stosowanie nawet w lato. Puder nie zatyka porów i nie wysusza skóry. Doskonały zarówno do twarzy jak i do całego ciała. Brokatowo perłowe drobinki pozwolą pięknie podkreślić letnią opaleniznę. Najlepszy efekt uzyskuje się nakładając puder pędzlem. Moim zdaniem: Oglądała i jedno i drugie i muszę powiedzieć, że prezentują się nieźle. Nawet testowałam na ręce. ![]() ![]() ![]() Może Wy dziewczyny macie jej już na własność i możecie mi powiedzieć, czy ten cholerny brokat się sypie, czy leży niewzruszony na powiekach? Poniżej załączam zdjęcia nowej kolekcji Joko. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowość JOKO - kolekcja SUNDAY
Oo- ja jestem jak najbardziej zainteresowana tym, czy któraś już ma te pudry lub testowała
![]() Kuszą mnie, oj kuszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Puderkiem się tylko mazłam - ten jaśniejszy kolor, ale wzbudził moje zaufanie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie- chyba przez to słoneczko wytłoczone- tak mi się wakayjnie kojarzy ![]() No nic-muszę się wybrać na łowy i przetestować. Pomadko- a orientujesz sie, jaka jest cena tych pudrów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ooo, jakie fajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pomadko jeśli chodzi o brokat to rzeczywiście się sypie i te drobinki wcale nie są takie drobne . Moim zdaniem cienie mają mało pigmentu i dająbardzo kiepski kolor na oku. Zrobienie nimi wieczorowego makijażu wymaga nałóżenia wielu warstw. Cienie też sypią się.
Ogólnie wszystkie kosmetyki joko są słabo nasycone pigmentem i dają niewiele koloru. Ale to tylko moje skromne zdanie. pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kosmitka
|
Kupiłam, bo była jakaś promocja i drugi dostałam gratis. Brokat się osypuje, cień faktycznie ma słaby barwnik, kolor słabo nasycony, bardzo delikatny. Akurat ja wybrałam nr 578 - fiolecik.
No zawsze jest jeszcze inna możliwość - taka, że nie umiem go fachowo nakładać ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Pomadko -Tobie spodobał się odcień granatowy nr574 - wiesz może czy na zdjęciu modelka jest umalowana własnie tym cieniem? jeśli to jest ten granat to w poniedziałek lecę do sklepu
![]() ![]() a jeśli chodzi o brokat to nigdy się nie zawiodłam -uwielbiam cienie własnie tej firmy - nigdy mi się nie osypuje- używam czarnego cienia z brokatem ale nakładam go na mokro żeby pogłebić odcień czerni.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ojej ale śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczęta to do drogerii na zakupy
![]() ![]() Cienie kosztują 11,50 zł. puder niestety nie wiem, ale sądzę, że max. 20,o zł Wątpię aby więcej sobie za niego liczyli. ![]() Primavero ja też bedzioch, to tylko ten jaśniejszy puder wchodziłby w grę. ![]() Próbowałam te cienie z testera [nie wszytkie] na łapce i poza fioleto-różem reszta kolorów wydała mi się nasycona i to dość dobrze. Jedynie ten fioleto-róż własnie był taki słaby. ![]() Na mnie dobre wrażenie zrobił granat. ![]() Monka - wydaję mi się, że modelka własnie jest nim pomalowana, ale licho wie, czy nie poprawieli - nie nasycili koloru obróbką komputerową. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pomadko
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam z Joko cienie podwójne z color collection biało-grafitowy i są super ![]() Siostra ma też poczwórne fioletowe i też jest z nich bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Żabencio ja się podjarałam granatem, długo szukałam takiego koloru, ale ten brokat zatopiony w błękicie mnie skutecznie odstrasza. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o kurcze wygląda to ślicznie ale opinie wizażanek potwierdziły moje obawy co do jakosci, gdyby jeszcze nie ten brokat, może bym się skusiła...
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a mnie interesują te cienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O matko i cienie i puderek... A już miałam nic nie kupować z kolorówki, bo wszytsko mam
![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byłam na targach kosmetycznych i jak zobaczyłam ile Joko chce na targach za swoje cienie to miałam ochotę wyciągnąć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Moje dosyć negatywne zdanie na temat kosmetyków joko wynika z tego, iż kiedyś miałam szkolenie z ich kolorówki. Na poczatku kiedyśich główna wizażystka opowiadała o kosmetykach wydawały się fantastyczne do momentu kiedy nie zaczęło się na nich pracować. W sklepie naprawdę wyglądają fajnie i kolory wydają się ciekawe. Ale rzeczywistość czasem weryfikuje zachwyt. To co mogę Wam poradzić jeśli chcecie wypróbować te kosmetyki to kupcie na początku np 1 cień i przekonajcie się jaki jest. Bo jeśli kupicie masę ich kosmetyków możecie się rozczarować.
pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
No i po co ja tu zaglądałam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym ![]() Kupuję któryś z tych cieni przy najbliższym przypływie gotówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja te cienie widziałam na żywo, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Jakoś tak tandentnie mi wyglądały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
调解人
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię joko, jakiekolwiek ich cienie mam, zawsze po niecałej godzinie (!!!) cień się roluje, ściera i cholera wie co jeszcze. Przynajmniej na mojej powiece. Mam pełno ich cieni i w życiu już żadnego nie kupię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
spotkalam sie z nimi w sklepie pare dni temu, tez mnie granat zachwyciul, do momentu.. brukacisko okopne sypiace, tak jak w zimowym cienu bialym ktorgo po prostu nie da si enlozyc zeby nie wygladac jak choinka. jestem przeciw. aczkolwiek nie granatowi- i poszukam go w innej firmie :-d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tez bym chciala sprobowac, ale w sumie to jestem wierna cieniom inglota. A i tak cieni zadko uzywam ;]
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Później był puder prasowany... Nawet mi się pisać nie chcę o nim. Badziew! ![]() No i teraz po długim czasie omijania Joko, zwróciłam uwagę na te cienie... Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]() Morelka i taki lekko beżowo-złoty. Tzreba bedzie poszukać i samemu przestestować a potem sie ostudzic bo w kuferku mam ze 20 takich cieni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Killing me softly
|
Widziałam te cienie i od razu zwróciłam uwagę na kolor 574. Wygląda lepiej niż na zdjęciu, jest głęboko szafirowy, kiedyś chorowałam na podobny odcień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.