![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pachnące włoski
Macie jakieś swoje ulubione szampony, które nadają włosom piękny zapach na długo? Mam kręcone włosy, a mój TŻ uwielbia je wąchać i tulić do swojej twarzyczki. Pomyslałam sobie moze, że użyję szamponu, który da ładny zapaszek moim włosom, by mój TŻ podziwiał
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące włoski
Cudownie i naprawde dlugo pachnie seria szampon+odzywka gliss kur do brazowych wlosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
Potwierdzam, ta linia pachnie obłędnie, zupełnie jakby wetrzeć perfumy we włosy
![]() Ciekawa sprawa z kosmetykami do włosów brązowych: linia Timotei z henną również pachnie intensywnie i długo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wg mnie najładnie i najintensywniej pachną kosmetyki z serii L'oreal Professionnel. Po wizycie w salnie fryz. musiałam sobie coś kupić z tej serii (cały dzień wąchałam swoje włosy
![]() ![]() Mojemu TŻ też się podoba, jak teraz pachną moje włosy. ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A co proponujecie blondynkom?
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ zawsze wyniucha że zmieniłam szampon... jakoś wyjątkowo wyczulony jest na zapach włosów właśnie. Gliss Kury w ogóle są fajne, mi przynajmniej się zapach podoba. Zawsze pozostają też, jak ktos ma fiksację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Cytat:
tez sa z Giss Kur szampony i odzywki dla blandynek ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tak zachecacie do tego Gliss Kura szamponu ze chyba sobie taki sprawie
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No ja też spróbuję
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
herbal essences szmponik odswiezajacy z granatow, owocow lychee, daktyli. dla mnie najsliczniejszy zapach i chlopak myslal ze nowe perfumy mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kiedyś przeczytałam w gazecie o perfumach do włosó firmy Aquolina pamiętam,że są o zapachu liczi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kosmitka
|
Ja mam gliss kura dla blondynek i nie ma ani trwałego, ani ładnego zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
dziwię się, że nie padła tu jescze nazwa Clairol Herbal Essences. To jest wg mnie najwspanialsza seria! Pachnie obłednie i długo. Nawet jak wrócę z imprezy, gdzie wszyscy dookoła palili to moje włoski mają dalej wspaniały zapach. Gorąco polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
A co myślicie na temat zamponu Herbal essences z serii Fruit Fusions dla włosów normalnych i przetłuszczających się?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie nie w temacie...ale muszę zapytać :P wiem o kogo chodzi, ale nie wiem, jak rozwinąć skót TŻ...liczę na pomoc ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
TŻ - Towarzysz Życia?
![]() jesli chodzi o takie rozwinięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
chyba faktycznie w tych szamponach coś jest, mam gliss kur płynny jedwab i choć ten szampon jakoś tak średnio mi pasuje (sama nie wiem czemu: bo nie mam po nim ani łupieżu ani też nie plącze) to TŻ właśnie gdy nim myje mówi że ładnie pachną mi włosy, ten szampon jest uniwersalny jeśli chodzi o kolor włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
słyszałam, że po odżywca gliss kur z jedwabiem ładnie mi pachną włoski,ale ja osobiście tak nie sądze, wg mnie zapach jest zbyt intensywny i są zapewne lepsze, no chyba że iść po jej uźyciu na jakąś impreze, gdzie ludzie palą, to wtedy pewnie zapach się utrzyma, mi w każdym razie do gustu zapach za bardzo nie przypadł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja raz tylko kupilam herbal, chyba to rozany byl do wlosow delikatnych czy cos takiego, i w zyciu nie kupie juz szamponu tej firmy niezaleznie od zapachu. tak jak Lalesia wloskow rozczesac nijak nie moglam. ws[pominam jako horror
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja polecam Gliss Kur albo Pantene Pro-V oba zapachy trzymią się długo mhhmmmm
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Gliss Kura polecałabym serię z jedwabiem, tą różową, o ile się komuś zapach podoba. Jest słodki, intensywny i trwały. I jak dla mnie trochę duszący. Mówię to na podstawie testów szamponu (który moje włosy niestety obciążał) i ekspresowej odżywki w sprayu (która jest świetna, jeśli tylko polubi się zapach). Myślę, że w celach napachnienia ![]() ![]() ![]() Aha za zapach i działanie lubię też serię pomarańczową i żółtą z Gliss Kura ![]() A Clairole faktycznie ślicznie pachną, ale włosy plączą strasznie ![]() Skleroza nie boli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Z szamponów to ja niewiele mogę doradzić. Ale odżywki to polecam: Gliss Kur dwufazowa regenerująca (zapomniałam nazwę), kryształki Renee Blanche, odżywki bez spłukiwania Joanny (w działaniu mi nie podeszły, ale zapach utrzymuje się długo).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A mi pachna włoski jak zrobie tak : umyje szmponem Pantene Pro-v nie wiem jak to sie pisze... , potem mleczko Hot Liss Loreala , lakier Schock Waves ...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Aj, to ja juz nie wiem jaki kupić
![]() mam blond włosy, przetłuszczające sie, troche łupiezu, co polecacie? ![]() i dodam, ze mam odzywke gliss kur dla blondynek i zapach no nie jest zadziwiający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
nie wiem no. mi herbal odpowiada, nawet bardzo. ale to jest indywidalna sprawa, dla niektórym pewnie nie będzie pasował. moim zdaniem najlepsza jest metoda prób i błędów - trzeba przetestować szampony dostępne na rynku i zdecydować, który będzie najodpowiedzniejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.