|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() .+*pIWONIA szuka*+. =]
NIEAKTUALNE
![]() Witam ![]() Zakładam wątek z moimi MUST HAVE ![]() Jeśli macie coś z listy to dajcie znać ![]() ![]() Na wymiane to co w wątkach .+*Kramik pIWONI*+. =] .+*Dodatki od pIWONI*+. =] .+*Ciuszki od pIWONI*+. =] Zapraszam serdecznie ![]() SZUKAM ![]() -próbki/odlewki/resztki Lolity Lempickiej(każde ilości ![]() -próbki/odlewki/resztki Vichy Dermablend kolor najjaśniejszy Opal (chętnie wypróbuje też jakiś odrobinę ciemniejszy odcień - lato idzie planuje się "zbrązowić" ![]() -mini tusz L'extreme Lancome -brazujący balsam do ciała (dający zamierzony efekt ![]() -krem biolipidowy Ziaja CALMA HCL -smackersy (tylko błyszczyki, nie sztyfty ![]() -czarnego khola ![]() -różne próbeczki, miniaturki zapachów chętnie przygarnę ![]() ![]() -korale (długieee, a jeśli krótkie to duże, kolorki do rozpatrzenia ![]() -ciekawe kolczyki, raczej dość "masywne" (wiem mało sprecyzowany opis ![]() -może jakiś pierścioneczek? ![]() ![]() -apaszki, zwiewne szaliczki -opaski z materiału ![]() -fajna ![]() ![]() ![]() -getry jakieś fajne (takie niby skarpetki ![]() -paski chętnie obejrze ![]() -okularki przeciwsłoneczne też ![]() ![]() ![]() -XS,S -najchętniej kolory: beżowe, kremowe, khaki, moro, malinka, pomarańcz, żółty, MUSZTARDA!!! ![]() ![]() -żakiety rozmiar XS,S ![]() -czarna/kremowa kurtka skórzana/imitacja skóry o fasonie dopasowanej marynarki/żakietu !!! ![]() -BLUZECZKI - TUBY!!! -TUNIKI!!! -dopasowana bluza na zamek (może być z kapturem, albo taka zapinana pod samą szyje, byle dopasowana - kolory do rozpatrzenia, chętnie z rekawkiem 3/4 ![]() -jakies fajne spodnie 3/5 najchętniej ![]() -buciki/sandałki letnie na małym obcasiku ![]() ![]() -nowa bielizna (chętnie majteczki z metkami ![]() Jak sobie coś przypomnę to dodam ![]() Pozdrawiam i (tu reklama ![]() ![]() ps.przykładowe fotoski w załączniku ![]()
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-05-10 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: .+*pIWONIA szuka*+. =]
pIWONKO zerknij do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109589 mam siatke rozową, taką w czerwone maziaje i pomaranczową bluzke. poza wątkiem cos takiego: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1138642702
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ahhh mam jeszcze czrną bluzię na ramiączkach z siateczką po bokach, taka fajna sexi jest
![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tuszy ogólnie nie szukam tylko chciałam wypróbować to L'extreme, a widziałam, że niektóre Wizażanki mają czasem takie miniaturki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.