|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Alchimie, Rodriguez, OI, Winter Delice- poszukiwani/wymiana
A K T U A L N E
aktualna lista upragnionych perfum ![]() szukam próbeczek do powąchania..kilku kropli na bliższe poznanie.. najchętniej wymienię się na kilka zapachó z jedną osobą najbardziej interesują mnie: ![]() - Python Trussardi - Agent Provocateur - WINTER DELICE Gurlain - NARCISO RODRIGUEZ for HER - Good Life (women) - Extraordinary Avon na wymianę mam: P E R F U M Y - Promesse Cacharel flakonik 5 ml w pudełku próbki: - Pocałunek smoka (odlewane od Wizażanki, niestety zupełnie nie dla mnie), i inne K O S M E T Y K I - odżywka do włosów farbowanych Avon - zostało ok 1/3 słoiczka - AVENE woda termalna 50 ml zostało jakieś 40-50%, ubyło dokładnie 34g z 77 ![]() - SKRZYPOVITA krem użyty jakieś 3-4 razy ważny: lipiec 2006 - krem NASTOLATKI NAWILŻAJĄCY - ubytek ok. 20% - TAFT wosk do włosów nabłyszczający - użyty 3 razy - opalizujący cień do powiek w żelu MonaLiza (użyty 2 razy) - błyszczyk do ust 2 w 1 DeniCarte (witaminowa ochrona & diamentowy blask) nr 39 tiramisu -użyty 2 razy (niestety dla mnie zbyt mocny kolorek) - żel do ciała Jardis duMonde YR - 200ml (zyżycie 20-25%) P R ó B K I: - Clinique - mydełko 1,5ml - LA ROCHE POSAY - ROSALIAC - krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom, do cery wrażliwej i naczynkowej - 1,5 ml - DERMIKA: WITAMINA P - żel na naczynka obkurczająco-wzmacniający saszetka - DERMIKA MAT-B COMPLEX - krem normalizujący na noc, z Vitapartami i kompleksem wit. B- 1x saszetka - DERMIKA MERITUM - krem nawilżający z inteligentnym bioregulatorem (wygładzający)- 1x saszetka - L`OREAL HAPPYDERM- krem supernawilżający 24H 1,5 ml - VICHY LIFTACTIVpro - przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający 1,5 ml - VICHY THERMAL FIX 2 - Krem dogłębnie nawilżający 1,5 ml - VICHY NUTRILOGIE 2 - (dla b. suchej skóry)- 1,5 ml - VICHY NOVADIOL - 1,5 ml - AVON - Moisture 24 - krem długotrwale nawilżający - 2 ml - NIVEA VISAGE - krem przeciwzmarszczkowy q10PLUS na dzień - 1,5 ml - NIVEA BODY - intensywnie nawilżający Lotion, skóra normalna - 5ml - MIRACULUM - krem przeciw zmarszczkom na noc- tlenoterapia- 1,5 ml - kolastyna - RETISOME - krem rewitalizujący Reti A na DZIEŃ- 1x saszetka - kolastyna GHERRY MIDE - kuracja odmładzająca nawilża, wygładza, na dzień - 1x saszetka IWOSTIN - krem nawilżający - 3 ml - IWOSTIN - krem odżywczy - z wit. C+E na NOC - 2x 3 ml - IWOSTIN krem na NACZYNKA - 2 ml color=red] - GARNIER fructis - szampon wzmacniający - objętość & energia - 10 ml - VILCACORA - krem nawilżający 2 ml - DOVE krem intensywnie nawilżający - 7 ml - DOVE odżywka Pielęgnacja i Blask - włosy farbowane 10 ml [color=black] R O Z M A I T O Ś C I - urządzenie do masażu Dove - tampony bella MEDICA mini 8 szt. - pudełko nieotwierane - soczewki kontaktowe jednodniowe -2,75 , średnica:8,6; 3 sztuki, (każda w osobnym szczelnie zamkniętym pojemniczku) Edytowane przez obca Czas edycji: 2006-02-25 o 21:02 Powód: AKTUALIZACJA - mam chęć na czekoladę :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Alchimie, Rodriguez, OI, Winter Delice- poszukiwani/wymiana
Witam
widzę że interesuje cię Casmir mam takowy ,czy możesz opisać ten Pocałunek Smoka jaki tozapach?? i ile go jest?? Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94485 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
astronomiczna.ania: w pierwszej kolejności szukam perfum z mojej listy.. ale napisz co ewentualnie by Cie interesowało w zamian..jeszcze pomyslę nad tym..poczytam recenzje i w razie czego się odezwę
![]() DIABEŁKI2: nie wiem dokładnie ile jest..pół średniej wielkości próbeczki, tu są opinie na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7122 niektóre entuzjastyczne inne nie ![]() a miałabyś może jeszcze jakieś próbeczki? zawsze to lepiej wymienić się na kilka rzeczy niż pojedynczo ![]() pozdrawiam i zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moge ci wyslac odpsikana probke OI, nowa fabryczna NR hier oraz odpsikany Casmir.
Chcialabym Wode termalna Avene i mydelko Clinique Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
- AVENE woda termalna 50 ml zostało jakieś 40-50%, ubyło dokładnie 34g z 77
![]() - SKRZYPOVITA krem użyty jakieś 3-4 razy ważny: lipiec 2006 znajdziesz coś u mnie? KOLORÓWKA Szminki 1. revlon super lustrous - 2 razy maźnieta - 405 silver city pink 2. oriflame - maxishine - kolor Pink fantasy 2 razy maźnięta, pięknei pachnie owocami 3. clinique - glazed peony - różowa, jest ok 3/4 4. próbka szminki avon shine supreme 5. pomadka w płynie - Bell - pomadka nabłyszcająca kolor nr 6 róż (zostało ok 60 %) Oczy 6. czarny cień z avon - star gaze (dla mnie to metaliczna czerń) ubytek z 5-10% 7. kredka czarna firmy Astor (2 razy temperowana) 8. szara kredka rimmel i czarno/brązowa rimmel (zostało po połowie dorzuce do wiekszej wymiany) 9. niebieska kredka wibo 10. srebrna kredka paloma 11. niebieska ciemniejsza kredka pierre rene - medic - nowa 12. czarna kredka nel 13. 2 mini kredki yves rocher (zestawik) : biało-brązowa i jasno niebieska-ciemnoniebieska 14. odżywka do rzęs pierre rene - nowa 15. tusz do rzęs 3D glam mascara effect long & curl - jest z 80% - dożucę do większej wymiany 16. eyeliner pierre rene czarny - raz użyty. (zpomniałam zrobić zdjecia) Twarz 17. krem tonujący-nawilżający , naturalny, miraculum - do każdego rodzaju cery wrażliwej - bardzo mały ubytek 18. krem tonujący NIVEA odcień naturalny nawilżający puder Lancome w kamieniu - tester - kolor Beige rose PIELĘGNACJA Twarzy 19. żel do mycia twarzy normaderm zostało 1/4 z 200 ml 20. krem normaderm (10 próbek po 1,5 ml) 21. Iwostin - purritin - emusja matujaca - raz użyty - posiadam kartonowe pudełeczko 22. Dr Irena Eris (seria poniżej 20) krem matująco nawilżający - nowy 23. końcówka kwasu lynalysel 24. końcówka yves rocher - bio specific regulation - mati zone t - krem matujący 25. końcówka kremu loreal pure zone 26. Dior krem capture firdt action (age-defense refining creme) tubka 3ml 27. svr - spirial creme tubka 5ml 28. avon - krem wyszczuplajacy antycelulitowy tubka 15ml 29. bioderma (oily skin programme) sebium akn (active creme) young problem skin tubka 5ml 30. eris - sebostatic - krem sebostatyczny dla cery trądzikowej 2 tubki po 5ml 31. mleczko do zmywania makijażu eva natura - zioła polskie poztało ponad 60 % Ciała 32. Yves Rocher - Balsam perfumowany Evidence - nowy 33. Fleur de sante - flower therapy - pozostało ponad 50 % PERFUMY 34. końcówka perfum costa del sun (nie znam się na perfumach ale to jest podróbka jakiś z wyższych półek) INNE kropelki homoepatyczne przeciwko trądzikowi - Dr.Reckeweg R53 z ulotką i opakowaniem (użyte 3 dni, ale nei moge ich crać już bo zaczynam brac antybiotyk,podobno pomaga zwalczyć trądzik ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NR Her bardzo mnie ciekawi, OI również ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
falkka: poszukam coś o "costa del sun" i zobaczę co to za "rybka"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
podaj maila to prześle ci fotke. tych perfum jest 1/4 buteleczki gdzies.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za :
- Promesse Cacharel flakonik 5 ml w pudełku - City Glam Armani - AVENE woda termalna 50 ml zostało jakieś 40-50%, ubyło dokładnie 34g z 77
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
jagabrz: niestety nic nie znalazłam
![]() tylko nie wiem jakie masz zapachy na wymianę (bo widziałam w Twoim wątku że są jakieś tylko nie były wymienione) więc jeśli byś miała coś z tego czego szukam no to byłabym zainteresowana ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Z próbek mam: Gucci, CK One, Miracle (resztka miniaturki), Hypnose.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
- Truth CK
- Cool water - IWOSTIN krem na NACZYNKA - 2 ml - AVENE woda termalna 50 ml zostało jakieś 40-50%, ubyło dokładnie 34g z 77 znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Czy wymiana - Promesse Cacharel flakonik 5 ml w pudełku jest nadal aktualna? np. za 5 próbek avon extraordinary (5x1ml) i 3 próbki avon alternative??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
- AVENE woda termalna 50 ml zostało jakieś 40-50%, ubyło dokładnie 34g z 77!!!!
Mam probki: PROBKI - PERFUMY: Estee Lauder Pleasures EDP 1,5 ml CLINIQUE Simply 1,3 ml ESPRIT woman 1,3 ml Christina Aguilera Xpose 0,5 ml DIOR J’adore EDT 1,5 m (robiona) HUGO BOSS Deep red for women EDP 2 ml L’rau par KENZO pour femme EDT 2ml Ck one 1,5 ml Moge zrobic jeszcze Truth Calvina Kleina i Gucci Envy. ![]() Poza tym, moj caly watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113225 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
bywasz tu w ogóle jeszcze? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.