|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() "zaopiekuj sie mną..." -oddam ciuszki
NIEAKTUALNE
1. Bluzeczka japonska piekna hafotwana /rezerwacja szerokosc pod pachami: 46cm długość: 61cm 2.Spodenki Agi nieuzywane pas 25-45 (gumka) biodra 40cm dł 35cm 3.Strój kąpielowy 75B /mnajteczki L 4.Zielony komplecik do spania szer 42cm dł 49cm spodenkii: pas 30-38cm (gumka) 5.Kurtka bezowa + kaptur. 6.Torebka sztruks zielen/rezerwacja Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-05-22 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: "zaopiekuj sie mną..." -oddam ciuszki
Dorzucam golarke kupioną na allegro oraz prostownice z wymianki
Co to jakichś info o golarce to na ulotce pisze niewiele. Napisze Wam to co zdarzyłam zauważyć Golarka jest zasilana akumularotkiem, który ładuje sie co jakis czas kablekiem do kontaku (dołączonym do golarki). Golarka ma dodatkowe ostrze, podejrzewam ze do golenia dłuższych włosów. Hmm... pytajcie jak coś, nic wiecej mi do głowy nie przychodzi. W komplecie jest szczoteczke do czyszczenia nożyków, pokrowiec, kabelek do ładowania no i golarka Acha golarka jest w 100% sprawna Co do opisu prostownicy to wiem niewiele, przyszła do mnie popękana (prawdopodobnie wina poczty). Jest w płeni sprawna i działa jak należy. Polecam szczególnie dla osób ktore zaczynają zabawe z tym sprzętem, dla np bardzo skutecznie sie sprawdziło. Wyszło ze nie potrzebuje jednak ![]() Fotki dodam jutro ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-05-16 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za prostownicę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Virtual rezygnuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.