|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szykam bluzki na 18-stke
A wiec jak w tytule-szukam bluzke na 18-stke kuzynki, myslałam o jakiejs na ramiączkach, moze tunice. Czekam na propozycje i piszcie czego byscie chciały w zamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szykam bluzki na 18-stke
Cinka - ta bluzeczka jest nawet faajna..poczekam jeszcze na inne propozycje , a ty jesli mozesz napisz czy bluzka jest wolna i jakie ma wymiary . Wiem ze cos ci sie podobało u mnie w starym wątku, jak nie to moze znajde jeszcze cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no jasne ..zapomniałam o linku :p
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146483715 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Redbutterfly - mogłabys wkleic o jaką ci dokładnie chodzi?
Moriam -mam mało czasu i narazie nie przesjrzałam dokładnie twojego wątku ,pozniej przejrze dokładnie i napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
wklejam fotki 4 bluzeczek a pisałam o pierwszej z nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Redbutterfly - tamte bluzeczki jakos nie bardzo mi podeszły za to podoba mi sie ta-
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1146166727 jest jeszcze wolna? i jakie ma wymiary? Edytowane przez patitcz Czas edycji: 2006-05-14 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
bluzeczka wolna rozmiar S
![]() ![]() ![]() ![]() a szukam ew. kosmetykow under twenty, garnier.. cos do wlosow szampony ladnie pachnace, kremy rozswietlajace, cienie w kolorach pastelowych blyszczyki nie koniecznie smakowe ale jasne szukam ostatnio jakiejs opaski moze byc srebrna z jakimis cyrkoniami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dziewczyny z bluzeczką mi sie nie udało , ale moze teraz , a wiec szukam BOLERKA jestem otwarta na wszystkie propozycje kolorów i modeli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wiem ze troche trudno moze byc widac czego szukam , ale nie chce zakładac drugiego wątku , wiec ponawiam prosbe : niech zgłaszają sie dziewczyny które maja na zbyciu BOLERKA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.