|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ktora pomoze mi otworzyc wlasny kram ?
Nie wiem gdzie zapytac wiec pytam tutaj .
Zagladam do Was od jakiegos m-ca ,nigdy nie wymienialam sie a chetnie bym sprobowala Jestem niepoprawna nabywaczka masy kosmetykow ,dosc czesto po jednym uzyciu stwierdzam ze kosmetym mi nie odpowiada ,mam takze mase nietrafionych prezentow ...Czy znajdzie sie chetna ktora mi wytlumaczy jak moge taki kram otworzyc ?W zamian obiecuje pierszenstwo wgladowe w moje skarby
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktora pomoze mi otworzyc wlasny kram ?
Cytat:
Właśnie w ten sposób wypisujesz wszystko,co masz do oddania,podaj stopień zużycia,zawartośc pierwotną itd. .
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zeby zaznaczyc np zarezerwowane
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
I pewnie bedziesz musiala zmniejszyc zdjeca, mozna to zrobic nawet w zwyklym programiku paint.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
zaloz watek -> zarzadzaj zalacznikami
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie pisałaś nigdy żadnej pracy w Wordzie??? A wstawianie fotek masz na dole, w opcji Zarządzaj załącznikami. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
🦄
|
Dajesz odpowiedz (albo odpowiednio- nowy wątek) i pod spodem obok "wyslij szybką odpowiedz" masz "zaawansowane opcje" i tam juz wszystko będziesz miała jak na dłoni (możesz też podglądnąć to co napisałaś i wyedytować). Zresztą żeby założyć kramik nie musisz mień nic kolorową czcionką
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zakładasz wątek, a w pierwszym poście wpisujesz listę kosmetyków i ich zużycie. Wklejasz zdjęcia za pomocą opcji zarządzaj załącznikami. A kolory żeby zaznaczyć nieaktualne kosmetyki albo wyodrębnić je masz na górze postu. Tak jak w wordzie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za rady ,jutro porobie zdjecia i do dziela
Paranoja a gdzie ty wyczytalas ze ja czegos nie rozumiem ?Ja napisalam ze nie wiem gdzie dodac fotki ... |
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Jasne ze wystarczylo
Pewnie gdybym wiedziala gdzie wystarczy zajrzec to nawet bym nie pytala No nic ...moje motto koniec jezyka za przewodnika
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

Jestem niepoprawna nabywaczka masy kosmetykow ,dosc czesto po jednym uzyciu stwierdzam ze kosmetym mi nie odpowiada ,mam takze mase nietrafionych prezentow ...Czy znajdzie sie chetna ktora mi wytlumaczy jak moge taki kram otworzyc ?

zeby zaznaczyc np zarezerwowane
Pewnie gdybym wiedziala gdzie wystarczy zajrzec to nawet bym nie pytala