|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() l'oreal prof pianka - zamienię
Witam,
zamienię - piankę L'OREAL Professionel z serii tecni.art VOLUME LIFT Kupiona w tamtym roku. Rzadko używana. Myślę, że zostało więcej niż 3/4 zawartości. Termin ważności 1.2008. Mogę do tego dołożyć płukankę DELII do włosów siwych i rozłaśnionych (fioletową) - zużycie minimalne - praktycznie żadne. Termin 1.2008. Wymienię na cienie, lub pilling do twarzy, lub balsam/oliwkę do ciała. Zapraszam Edytowane przez yagaaa Czas edycji: 2006-06-18 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: l'oreal prof pianka - zamienię
Ja bym była chętna na piankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bylabym zainteresowana pianka.
Z rzecyz,ktorych szukam mialabym do zaproponowania: -oliwka do ciala Yves Rocher:Monoi de Tahiti-oliwka ma dzialanie natluszczajaco-nawilzajace,nadaje sie do pielegnacji ciala po kapieli oraz opalaniu.Przedulza i intensyfikuje opalenizne,odzywia skore. Moze byc tez stosowana na wlosy. -cien BeYou <zakupiony w Douglasie>odcien:biel polyskujaca na metaliczny niebieski-ladnie powieksza oko -cien sypki Rival De Loop-odcien jasny,polyskujacy roz, cien jest w opakowaniu z wygodnym aplikatorkiem,ladnie mieni sie na oku -cien sypki APC nr.25-braz mieniacy sie na turkusowo,bardzo chwalony na wizazu -miniprodukt Nivea<30ml>nowy,intensywn ie wygladzajacy balsam-mleczko do skory suchej z maslem shea,ginko i witamina E moze cos cie z mojej listy zaitneresuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() 1 - maxima 25 - jaka pojemność tego balsamu? 2 - kicala 1 - szukam cieni w odcieniach beżu, brązu, łosoś, itp jestem blondynką o bardzo jasnej cerze ![]() 3 - jaka jest pojemność i zurzycie tej oliwki? PS. masz zdjęcia cieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Juz mowie. Oliwka ma pojemnosc 100ml <jest bardzo wydajna,bo dobrze sie rozprowadza na skorze>i pozostalo jej okolo 97%. Naprawde ladnie natluszcza skore i lekko perfumuje.Ma duzo wlasciwosci odzywczych <takie informacje znalazlam o jej glownym skladniku
![]() Poza zdjeciem Be You zrobionym aparatem nie mam zdjec innych cieni,ale dorzucam fotki z internetu i jakby co bede sie starac jutro zrobic zdjecia kamera internetowa. fotka cienia Rival de loop pokazuje jego zuzycie-to ten sam co na zalaczniku z neta tylko w odcienu delikatnego rozu. Fotke sypkiego APC zalacze jutro-sprobuje zrobic kamera w dziennym swietle,moze cos bedzie widac. Acha poza wczesniej wymienionymi mam takze cien Sensique-braz zlamany sliwka, z delikatnym brokatem-zalaczam zdjecie <pozostale rzeczy ze zdjecia rowniez sa na wymiane... ![]() Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-06-18 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Balsam ma poj. 250ml, mogę dołożyć jeszcze jeden- Dove Silkening nutri serum 24h, poj 200ml ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120784
MOZEZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA PIANKE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz cos u mnie za piankę?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
hej dziewczyny, dzięki za odzew, serio nie spodziewałam sie takiego zainteresowania. To moja pierwsza wymiana
![]() Pierwsza była maxima25 a więc ona ma pierwszeństwo. Maxima, zgadzam się na 2 balsamy za te pianke i płukanke. Wyślij mi swoj adres na priva. poazdrawiam, Jagoda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.