![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymienię fajne elastyczne kozaczki nr 38
ponieważ dopiero zaczynam swoją "egzystencję" na wizażu
![]() na początek chcialabym wymienić buciki: elastyczne kozaki nr 38, tzn góra jest elastyczna z dodatkiem lycry, dopasowuje się do kształtu lydki. buciki są w calości lakierowane, czarne, przody wydłuzone prostokątne ze względu na to, ze nosiłam były noszone jeden sezon na wysokości kostek powierzchnia lakierowana jest miejscami pomarszczona, lekko popękana, jednak nie jest to bardzo widoczne, ponieważ zarówno materiał spodni jak i powierzchnia lakierowana są czarne. mam fotki najchętniej oddam za cokolwiek o wartości do 25 zł - kosmetyki (niekoniecznie nowe), książki lub sztuczną biżuterię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
mój bzik znowu dał o sobie znać - poszukuję róznych butów nr 40, raczej już nie na zimę, ale od wiosny do jesieni
![]() wolałabym transakcję barterową - mogę zaproponować kosmetyki - nowe Avonu - dostałam ostatnio balsam skin so soft, błyszczyk, oraz nowe innych firm, odzież w rozmiarze 36-38 bedę wysyłać i wklejać fotki na zyczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty, buty, buty nr 40 - poszukuję
ja mam adidaski 40
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Alguien, podobają mi się twoje sandałki, co chcialabyś za nie? czy raczej coś z kosmetyków czy z ciuszków? i ewentualnie w jakim rozmiarze. juz się biorę za wyszukiwanie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a jesli chodzi o rodzaj bucików to wszelkiego rodzaju oprócz adidasów, najchętniej własnie letnie sandalki, klapeczki, moga byc na obcasie, ale nie dziesięciocentymetrowym, równiez balerinki czy pantofelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
chcecie? - bierzcie :-))
oto moja lista:
1. czarna imprezowa sukienka, dopasowana, uszyta z wiskozy z dodatkiem lycry, elastyczna i obcisła, bez ramiączek, nie opada dzięki elastyczności,na górze na wysokości biustu czerwona lakierowana lamówka z tyłu suwaczek i rozporek rozmiar 36/38 biust 75-85 cm w pasie 66-72 cm długość 88 cm 2. niebieska lejąca sukienka Ozone, kliknęłam na szybko fotke, jeszcze nie pomierzona, ele wymiarami jest podobna do tej czarnej, materiał bardzo miękki w dotyku. 3. błyszczący topik fioletowo niebieski, na wierzchu jakby łuski, elastyczny, ze sznureczkiem wokół szyi, rozmiar 36/38 4. czarna princeska w stylu bojówki, lekko elastyczna, dwuwarstwowa, ze streczem, z materialu przypominającego grubszy ortalion (na wierzchu), pod spodem podszewka-siateczka,prosty nieduzy dekold, dopasowana w talii, z boku krótki metalowy suwaczek rozmiar 36/38 biust +/- 90 biodra do 95 cm długość 90 cm 5. letnia sportowa sukieneczka Prima z dodatkiem streczu, góra z cieniutkiego jeansu marszczona lekko w biuście, odcinana pod biustem, dół elastyczny lekko trapezowy, rozszerzany ku dołowi,na cieniutkich naramkach, według mnie i na lato, jak również ładnie wygląda na topach, białych eleganckich koszulach, na body rozmiar 38/40 w pasie do 78 cm biodra uniwersalne, bo sukieneczka rozszerza się długość 90 cm mierzona razem z naramkami 6. mini spódniczka z kolekcji NAF NAF, na lato, trapezowa, w kolorze malinowej czerwieni w drobna krateczkę, z przodu zapinana na guziczki, na górze 2 kieszonki z guziczkami rozmiar 36 w pasie +/- 68 cm biodra do 90 cm długość 40 cm 7. mini spódniczka w kolorze malinowym z kolekcji New Look spódniczka ma kształt lekko trapezowy, opada na biodra, bez paska, z wąskimi szluwkami, w które można przełożyć np. łańcuszek lub cienki paseczek z dodatkiem streczu, jest bardzo rozciagliwa, pod spodem jakby podszywana srebrną nitką, więc to srebro przebija na całej sódniczce, nie potrafię tego dokładnie opisać rozmiar 36 w pasie 66 - 72 cm długość 38 cm 8. 4 kolorowe elastyczne bluzeczki, krótkie, rozmiar 36/38, wymiary podam na życzenie. 9. fajna letnia sukieneczka, odcinana pod biustem, dwuwarstowa, spód różowy, na wierzchu dlugaśna siateczka w kolorowe piłeczki dla osoby noszącej rozmiar 34/36 pod biustem (mierzona na płasko bez rozciągania 75 cm) biodra do 92 dł. sukienki 76 spód i 123 cm siateczka 10. letnia francuska sukieneczka Moroni,w intensywnym pomarańczowym kolorze, na cienkich naramkach, na których znajdują się metalowe złote aplikacje przód sznurowany (jest to tylko imitacja - sukieneczka nie jest "sznurowana"), w pasie odcinana i lekko rozszerzana na zasadzie trapezu. sukieneczka jest dwuwarstowwa, spód - długość mini przed kolana - na wierzchu długa suknia z pęknięciem z przodu, materiał przypomina woal. rozmiar 36/38 biust do 93 cm pas do 74 cm biodra do ok. 95 cm długość 81 (spód) i 130 cm (wierzch) wymienię najchętniej na buty nr 40, ale niekoniecznie, jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
jaki wysoki? czy jaki ksztalt? jak cos to moge pomierzyc i wkleic fotki po poludniu badz wieczorem,jak bede w domu,bo na chwile obecna jestem w pracy... no chyba,ze znajde na starszym watku gdzies obcas to wkleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chcecie? - bierzcie :-))
ja ustawiam sie w kolejce do niebieskiej sukienki i prosze o rezerwacje:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1139214800 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
nosze niestety rozmiar nieco wiekszy - 38/40, nie wiem Marleniusia, czy te ciuszki z twoich zdjęć nie będa na mnie za małe. ale oczywiscie jakbyś znalazła coś większego to sukienkę rezerwuję
![]() Basienka a ta czarna zarezerwowana póki co dla ciebie, zaraz luknę w Twój wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zdjecie wkleje jednak dopiero wieczorem,nie znalazlam nigdzie zdjec na starych watkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
okciu poszukam czegoś
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Alguien i wszyscy zainteresowani - wkłejam link do swojego wątku - to co mam do zamiany
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96953 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ktore okulary? te przezroczyste sa zarezerwowane... natomiast pierscionek jest wolny... mam jedno pytanko... bo ja rowniez nosze 38/40 i czy ta sukienka bedzie dobra? jest rozcialiwy material?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
ustawiam sie w kolejce do 1 sukienki
![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
ifffonka, piekna ta twoja biżuteria - mówię o kolczykach i przywieszce - czy one są z malachitem i czy są aktualne? a pozostałe srebrne drobiazgi? kolczyki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: chcecie? - bierzcie :-))
Podoba mi sie to:
1.czarna imprezowa sukienka, dopasowana, uszyta z wiskozy z dodatkiem lycry, elastyczna i obcisła, bez ramiączek, nie opada dzięki elastyczności,na górze na wysokości biustu czerwona lakierowana lamówka z tyłu suwaczek i rozporek
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: chcecie? - bierzcie :-))
Witaj. Znajdziesz coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1139215069 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a większośc a raczej praiwe wszystkie rzeczy z biżutri są tam srebrne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.