|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
>>Oddam Wszystko Za Jedną Nie Konkretną Rzecz<<WĄTEK NIEAKTUALNY ![]() ![]() z chęcią oddam wszystkie rzeczy za jedną. nie mam jakichś konkretnych typów, przejrzę każdą, nawet najmniejszą propozycję. nie chcę żeby to co mam zalegało w mojej kosmwtyczce nieużywane, więc naprawdę oddam to za nawet maleńką rzecz. ![]() ![]() postaram się zamieścić wszystkie fotki jutro. 1. uniwersalna kredka do makijażu z AVON, SHIMMERING BRONZE, użyta raz. 2. cień do powiek AVON kolor pink ze srebrnymi drobinkami, ślicznie wygląda na oku naprawdę super, ale mam dwa takie cienie więc jeden z chęcią oddam. był używany, ale naprawdę nieznacznie go ubyło. opakowanie z lusterkiem!! 3. cień do powiek firmy AVON kolor plum (czyli ciemny fiolet) użyty tylko kilka razy, jednak jest dla mnie za ciemny. 4. paleta cieni w kremie Revlon Illuminance, Vintage chic 250, zużycie minimalne. kolorki to niebieski, waniliowy, różowy, granatowy. 5. pędzelek do różu z ORIFLAME. 6. małe opakowanie tamponów O.B. w sam raz do torebki. 2 tampony normal, 4 tampony light flow. do całej paczki dodam jeszcze jakieś próbeczki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-05-16 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: >>Oddam Wszystko Za Jedną Nie Konkretną Rzecz<<
może u meni coś znajdziesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110530 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Ja chętnie wezmę wszystko
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eris - sebostatic - krem sebostatyczny dla cery trądzikowej 2 tubki po 5ml kropelki homoepatyczne przeciwko trądzikowi -Dr.ReckewegR53 z ulotką iopakowaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-16 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
chętnie wyienie się na kropelki i erisa. cena kropelek to 35 zł, były raz przeze mnie użyte odstawione przez antybiotyk.
jestes chetna na wymiane? jak tak to mozemy pisac adresy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wysłałąm pw z adrsem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.