|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam MF PAN STIK - oddam ...
Interesuje mnie :
-Cool Citrus Basil woda o ziołowo cytusowym zapachu- bardzo zbliżona do AA Guerlaina 236 ml Zapraszam do mojego wątku.(kliknij na "Mój" w mojej stopce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam Pan Stika nr 12, zużycie ok 10%, opakowanie trochę sponiewierane bo zmywacz do paznokci się na niego wylał
![]() ![]() EDIT: jutro moge cyknac fotkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Basiu , u Ciebie zainteresował mnie Helmut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli się zwolni , daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Szukam wiele - oddam min EDEN CACHAREL ,Estee Lauder i Gurleain
Witam
![]() Szukam kilku rzeczy : -podkład Knebo Cream Finish (natural beige) -puder Prisme Again Givenchy -Mahora Guerlain -Meteoryty Winter Radiance -Coco Coco Chanel -Euphoria -Mauboussin Na wymianę mam : - Eden Cacharel 100 ml (ubytek 4 ml ) - Hermes Eau des Marveilles EDP 9 ml - Estee Lauder Ultra Hydration Advanced Night Repair Procetcive Recovery Complex 7 ml - Estee Lauder Hydra Complete Multi- Level Moisture Creme 7ml - Estee Lauder Perfectly Clean 30 ml - Guerlain Champs Elysses Perfumed Pearls 23 g (kule matująco - rozświetlające - Juicy Tubes Hot Framboise 51 , 15 ml (dwa razy użyty ) - Ziemia Słoneczna Lavertu nr 3 , ubytek znikomy - Emotions Pierre Cardin EDP 60 ml (tester ) - Cool Citrus Basil ,amerykańska woda do ciała o świeżym cytrusowo- ziołowym zapachu , przypominającym AA Gurleain - Revlon emulsja rozświetlająca Pink Light , zostało 1/2 - Szwartzkopf OSIS Sparkler 250 ml(nabłyszczacz w sprey'u ) , trzy razy psiknięty ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam wiele - oddam min EDEN CACHAREL ,Estee Lauder i Gurleain
interesuje mnie eden
![]() ![]() EDIT: to jest edp czy edt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.