|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w sierpniu za zwrot kosztów wysyłki
NIEAKTUALNE
Oddam za zwrot kosztów wysyłki: Paczka w Ruchu- 8,49 zł Kurier Pocztex 48 za pośrednictwem sendit.pl- 10,98 zł List Polecony priorytetowy- 11 zł Cieniutkie legginsy w niebieskie kwiaty rozmiar 3/4 (ja mam 172 cm wzrostu i są dobre), tylko mierzone i założone do zdjęcia, stan idealny, kupione w Selgrosie Spódniczka w gwiazki Orsay rozmiar 38 (ja polecam na większe 38, może nawet na 40 wejdzie), z tyłu posiada suwaczek, stan super, była mało noszona, 73% poliester, 23% wiskoza, 4% elastan Asequrella Forte- jest 19 z 20 tabletek, stosuje się osłonowo przy antykoncepcji hormonalnej, data ważności: 05.2019, dopiero co kupiona (jednak nie mogę brać tabletek antykoncepcyjnych, więc mi się nie przyda), jest ulotka i kartonik
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2017-09-01 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.