|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam za kosmetyki nowy strój kąpielowy rozm. S
Oto moja oferta. Może sobie coś wybierzesz. Nie wiem jaka jest wartość twojego stroju.
Oprócz tego co na fotach (jeśli coś cię zainteresuje to oczywiście mogę zrobić foty w dziennym świetle), mam też puder sypki Matis - transparentny - zostało 20 z 30g. 1. cienie Max Factor - beżowy bazowy i jasno różowy opalizujący (wiem, że fota kiepska, jeśli byłabyś zainteresowana to zrobię lepszą). 2. Cienie Inglot 3. cienie i pomadki z błyszczykami Make-up studio (fancuskie profesjonalne), oraz cienie oriflame 4. cienie sypkie Rival de loop i burżujka 5. revlon, l'oreal, pupa 6. puder sephora rozświetlający ivory oraz transparentny prasowaniec Hauschka. Jeśli chodzi o cienie, to jeśli kolory są twoje mogę oddać wszystkie hurtem (ostatnio wcale się nie maluję). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam za kosmetyki nowy strój kąpielowy rozm. S
Kate30 u Ciebie interesuje mnie kilka rzeczy, ale to nie jest to czego naprawdę szukam. Jeśli nie będzie innych ofert, to jednak wymienię się z Tobą. Interesowałby mnie u Ciebie puder prasowany Hauschka oraz niektóre cienie. Ale powiesz, czy ten puder jest nawilżający czy matujący? do jakiej cery??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.