|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podkłady ,cienie,błyszczyki Itp) ~*~
Cześć Dziewczyny!
Mam do zaoferowania kosmetyki, które mają minimalne ślady zużycia*, datę ważności do 2007- 08 roku. Niestety nie posiadam oryginalnych kartoników/ folii. Istnieje mozliwość wymiany jednej rzeczy, za kilka przedstawionych poniżej**. Zapraszam serdecznie ![]() DO WYMIANY KOSMETYKI KOLOROWE: ~ Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwały, świetnie wydłuża i pogrubia (niestety u mnie wywołał reakcję alergiczną, ale swoją drogą- wrażliwe te moje oczy ![]() ~ Błyszczyk Avon "Quick Pen"- lilac- błyszczyk w "formie" długopisu, bardzo trwały, na ustach delikatny liliowy kolor- użyty 3-4 razy ~ Błyszczyk Diddl "Diddalina LipGloss"- transparenta malina- bardzo lśniący błyszczyk z delikatnymi drobinkami brokatu- użyty 3 razy ~ Cienie Eveline "Matt Duo Shadows"- nr.250, oil tree (oliwkowy jasny i ciemy)- podwójne, matowe cienie, bardzo bardzo trwałe- użyte 2 razy ~ Cienie Eveline "Magic Duo Shadows"- nr.353, candy's (ciemny róż, śliwka)- podwójne cienie z brokatem, bardzo trwałe i lśniące- jasny odcień użyty 2 razy, ciemniejszy nieużywany ~ Podkład Kolastyna "Fluid Witaminowy"- jasny beż- idealny podkład na lato- lekki, świetnie nawilżający i delikatnie kryjący (naczynka, nieduże krostki), bardzo dobrze się rozprowadza- poj. 30 ml, użyty 3 razy, NOWIUTKI ~ Podkład Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcień podobny do jasnego beżu)- świetnie kryje, twarz wygląda czysto i świeżo, poj. 30 ml, zużycie ok.40% PIELĘGNACJA CIAŁA: ~ Balsam brązujący PharmaCF "Cztery pory roku"- nie brązuje zbyt dobrze ![]() ZAPACHY: ~ Woda toaletowa Dramer "NewMystic"- lekko pudrowy, subtelny zapach- woda z tzn."niższej półki" ![]() SZUKAM Dobrego tuszu- nie sklejającego rzęs, wydłużającego i pogrubiającego. Bardzo chętnie Maybelline (nie mam uczulenia ![]() Trwałych cieni w kolorze łososiowym. Dobrego kremu nawilżającego dla cery mieszanej (ALOESOWI, RUMIANKOWI I FIRMIE ZIAJA DZIĘKUJEMY ![]() ~*~BARDZO ZALEŻY MI NA RZECZACH Z MIN. ŚLADAMI UŻYCIA, PONIEWAŻ OFERUJĘ PRZEDMIOTY NOWE I LEDWO UŻYWANE ![]() _________________________ _____________ * oprócz podkładu Maybelline- 40% zużycia z 30 ml ** jeśli wartość Twojego produktu jest spora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podkłady ,cienie,błyszczyki Itp) ~*~
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podkłady ,cienie,błyszczyki
Znajdziesz coś za tusz Rimmel?
![]() ![]() Edytowane przez aisne Czas edycji: 2006-06-06 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podkłady ,cienie,błyszczyki Itp) ~*~
Mam tusz Yves Rocher-Luminelle-resistant a'leau-użyty ok 7 razy, a poza tym to co w wątku-zajrzyj ! ![]() ![]() interesuje mnie u Ciebie: ~ Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwały, świetnie wydłuża i pogrubia (niestety u mnie wywołał reakcję alergiczną, ale swoją drogą- wrażliwe te moje oczy ![]() ~ Błyszczyk Avon "Quick Pen"- lilac- błyszczyk w "formie" długopisu, bardzo trwały, na ustach delikatny liliowy kolor- użyty 3-4 razy ~ Podkład Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcień podobny do jasnego beżu)- świetnie kryje, twarz wygląda czysto i świeżo, poj. 30 ml, zużycie ok.40%
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znalazłabyś cos u mnie za:
Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwały, świetnie wydłuża i pogrubia (niestety u mnie wywołał reakcję alergiczną, ale swoją drogą- wrażliwe te moje oczy )- użyty jeden raz, NOWIUTKI Podkład Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcień podobny do jasnego beżu)- świetnie kryje, twarz wygląda czysto i świeżo, poj. 30 ml, zużycie ok.40% ???
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Mariola13 i Lolitka123-- podoba mi sie u Was pare drobiazgow- pomysle i dam znac, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to daj szybko znać, bo kilka wymianek mi się szykuje i nie wiem czy mogę liczyć na te rzeczy od Ciebie czy nie
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mnie interesują oba błyszczyki. Czy znajdziesz coś u mnie??
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.