|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Amor Amor
Mam cienie paletki Diora te 780 to brazy i fiolety. Zapraszam.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
OK. POwiedz czy to wersja tegoroczna czy zeszloroczna i czy masz pewnosc co do tego,ze sa oryginalne?
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wersja jest tegoroczna, czy orginalne, niezręcznie mi jest się zapytać koleżanki, bo to prezent był, ale na spodzie butelki jest nalepka z numerem seryjnym wody i jakieś dane odnosnie producenta itd. Więc chyba nie jest to podróba, a wiem że koleżanka nie znosi szajsu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Moze u mnie cos
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133334 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Czyli ta niebiesko rozowa? bo byla jeszcze zolto-rozowa i tamte podrabiaja a tej chyba nie. jak cos staje w kolejce.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kenzo a te perfumy baby doll posiadasz jeszcze, i czy one są bardzo słodkie? Zainteresowała mnie u ciebie jeszcze ta pomadka - błyszczyk sephora, i czy którys z tych tuszu jest wydłużający? Ja od siebie mogę ci jeszcze dorzucić żel do pielęgnacji biustu Avon ze 100 ml pozostało jakies 80 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Rachelko perfumy mam nadal ale wolalabym je wymienic na takie ktore w 100 % mi odpowiadaja np. Hypnose Lancome
![]() ![]() A moze interesuje cie puderek brazujacy Artdeco - dwukolorowy, mam wklad do puderniczki, pelnowymiarowy,zamykany wiec mozna nosic w torebce ![]() A co do tuszow to obydwa ladnie podkreslaja i wydluzaja rzesy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ???
-Poza tym co w wątku mam kilka razy użyty tusz Rimmel (2 fazowy z białą bazą) -puder brązujący APC -balsam do biustu ujędrniający Venita -mleczko do demakijażu-Perła i jedwab-Miraculum - nowy malinowy lakier do paznokci -odżywka Kyllis do paznokci
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-01 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() ![]() Domyślam się ze cenowo moga sie te produkty nie zgadzać,ale gdybyś była zainteresowana to mogłabym dołozyć cos lub dopłacić (jesli jest to zgodne z regulaminem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dot.: Amor Amor/nieaktualne
Rachelko -dziękuję za udaną transakcję!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.