![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mój mały szmateksik :]
Połączyłam moje wątki z ciuchami, wszystko jest teraz tutaj
![]() 08.05.2006 - DOKŁADKA! post #4, #7, #11 i #12 - nowości są opisane na zielono ![]() Ciuchy i ich opisy sa tylko na pierwszej stronie! Jak ktoś będzie chciał wymiary danego ciuszka to mówić! ![]() - Pomarańczowa bluzka z kobietką / z wymiany z pumka1234 / niestety nie mój kolor, jest żywszy niż na fotce, bardziej soczysty. Rozmiar: małe M - Błękitna bluza na suwak materiał a'la frotee, z granatową gwiadką na piersi; firma: Miss oC; rozmiar: M; stan: dobry - Szara bluzka z kapturem 100% polyester; firma: nieznana; rozmiar: S/M; stan: dobry - Biała bluzka z granatowym krótkim rękawem, z napisem: "JEANS"; firma: X-Mail; rozmiar: M; stan: taki sobie - bluzka ma z tyłu lewego rękawa niewielkie odbarwienie. - Bluzka 'koszulowa' w kratę; firma: nieznana; rozmiar: M/L; stan: bardzo dobry. - Granatowa bluzka z białymi i błękitnymi wstawkami firmy DIVERSE. Z materiału a'la aksamit. Stan bardzo dobry; rozmiar: M - NIE MA - wymiana z margo22
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-13 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój mały szmateksik :]
- Zielono-kremowy golf z materiału a'la aksamit w wytłaczane paski przywieziony z USA; firma: Ticos; rozmiar: M/L; stan: hmmm... golf jest dość stary, jest chyba o 7 lat ode mnie młodszy ale jest w naprawdę dość dobrym stanie. Antyk!
![]() - Sztruksowe spodnie, lekkie dzwony, koloru wojskowej zieleni; firma: Fishbone; rozmiar: L; stan: zwężałam im lekko nogawki i na dole nogawki są już nieco przetarte, ogólny stan - średni. - Golf w kolorze intensywnej czerwieni wpadającej w pomarańcz, kolor taki terochę "oczo***ek" hehe ale fajnie wygląda do jeansów ![]() - Czarna bluzeczka, ma prześwitujące rękawy, z przodu połyskujący wzorek. Bluzka jest z wymiany z inną wizażanką, na mnie niestety za mała. Firma: Aan'ge; Rozmiar: wydaje mi się że XS/S, stan: b.dobry. - Bojówki w kolorze khaki. Na udzie mają małą podklejoną dziórkę. Firma: Coocker's; Stan: dobry/średni; rozmiar: M albo L. - Czarna, długa spódnica "kangurka". Firmy ICHI; stan: bardzo dobry; rozmiar: M. - NIE MA wymiana z mroczna_panna
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-12 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Podobaja mi sie obie bezowe bluzeczki
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
- zielona bluzka "wężowa skórka"; firma: MC; stan: bardzo dobry; rozmiar: S/M
- różowy pasek - Grafitowa bluzeczka na krótki rękaw w fioletowe paski; Stan bardzo dobry; rozmiar S - Czarna romantyczna bluzeczka na długi rękaw. Firma: Miss*C; rozmiar: S; stan: bardzo dobry. Wymienię ją na podobną, też czarną tyle że rozmiar M lub na coś co mi się naprawdę bardzo, bardzo spodoba. - Czarny półgolf z napisem Subtle. Firma: Angie; rozmiar: S/M; stan: bardzo dobry. - Cudna czarna bluzeczka bez rękawów z brokatowym smokiem ORSAY; rozmiar: S; stan: bardzo dobry
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-12 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
- Przezroczysta, siateczkowa bluzka. Jest fioletowa ale można wywrócić na drugą stronę i będzie czarna . Firma nieznana.; rozmiar: S; stan: bardzo dobry.
- Czarny sweterek z futerkiem. Firma nieznana; rozmiar S-M; stan: bardzo dobry - Jeansowa kurtka TOM TAILOR. Rozmiar: na metce pisze, że S, moim zdaniem to M-ka; stan: bardzo dobry. - Spodnie jeansowe, ciemne, granatowe. Firma: Twister Jeans; rozmiar: 34/L-XL; stan: bardzo dobry. - Biżuretia srebrna i nie srebrna. Dwie pary kolczyków były ręcznie robione przeze mnie. Są to te tęczowe długie w srebrnej biżuterii i te długie z trzema "wisiorkami" w nie srebrach. Są niepowtarzalne - Ręcznie robione ransoletki i przypinka zespołu The Killers
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-10 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ok teraz spadam ale wieczorkiem sie odezwe
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
- Klapki na koturnach, rozmiar 37, noszone ok. 3x
- Buty na obcasie, rozmiar 36/37. Nie są ze skóry, noszone 1x - Pasek brązowy z ćwiekami. Jest lekko ponadgryzany przez mojego szynszyla ![]() ![]() - Biały pasek. Ma nieco uszkodzone dwie dziurki. - Czarny pasek z ćwiekami piramidkami; szerokość: 5 cm; długośc całkowita (z klamrą): 92 cm dł. do pierwszej dziórki: 78 cm dł do ostatniej dziórki: 90 cm - NIE MA
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-12 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- Czarna z napisem w chmurce firmy FLEUR. Stan dobry; rozmiar M
- Bluzeczka bez rękawów w kolorowe jasne paseczki. Stan dobry; rozmiar S/M. - Beżowa bez rękawów LISAMARIE. Stan bardzo dobry; rozmiar M - 'tęczowa' bluzeczka, firma nieznana; stan: bardzo dobry; rozmiar: S - czarna bluzeczka znapisem "Petty Drop"; firma: nazwa trudna do rozczytania ; stan: bardzo dobry; rozmiar: S Pod rękawami ma klapeczki które można przypiąć na ramionach co skraca nieco rękawek. Trzeba tylko przyszyć guziki bo ja z klapeczek nie korzystałam więc odprułam guziczki - różowy topik na jedno ramię z czachą. stan: dobry, ma z tyłu malusią dziórkę; rozmiar S/M
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-10 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
- granatowa bluzeczka z dekoltem, ze śliskiego materiału, śliczna
![]() - bluzka z okiem. stan: nadruk jest trochę popękany ale nie jest źle; firma: Grande; rozmiar: S/M - Dwa usztywniane staniczki 75B - czarny i błękitny. Czarny ma delikatne jakby haftowane kwiatuszki, błękitny jest leciutko prążkowany; stan: dobry. Miałam na sobie kilka razy, są wyprane i czyściutkie ![]()
“If it's worth doing, it's worth overdoing.” Edytowane przez Kamikitten Czas edycji: 2006-05-13 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mysle ze moge oddac bluzeczke indyjska te Twoje sa bardzo ladne
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za różwą bluze i <lub> pierwsza tunikę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1142689437
proszeee znajdz cos u mnie za nia i za czapkeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
nio mnie sie spodobala ta torebka
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1142689437 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1142689437
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1142689437 Może znalazłabyś coś za te torebki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...142689219jakie sa wymiary tej bluzeczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() długośc bluzki (mierz. od pachy): 28 cm obw. szyi (zapięcie): 32 cm
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za nia??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.