|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Chanel - cienie i lakier
Mam na wymianę:
- lakier Chanel nr 175 Abricot gloss. Zużycie niewielkie - widać kreskę na zdjęciu. Max 10% zużyte. Kolor pastelowy, bez żadnej perły itp. Bardzo delikatny.- nieaktualne, leci do Hexxany - cien Ombre d'eau odcień nr 87, rożowy, - leci do haski - cień Ombre d'eau nr 40 - zużycie znacznie większe, powiedziałabym że 2/5 zostały. Konsystencja mniej wodnista, jest trochę mocniejszy od tego różowego. Bardzo ładny perłowy beż. - leci do ptiszonka Generalnie wszystkie kolory są dla mnie za słabe, więc dlatego stosuje je rzadko. Tak sobie pomyślałam ,że komus się przydadzą ![]() Nie mam żadnych preferencji co do tego, na co wymienić, więc wszystkie propozycje mile widziane ![]() Został jeszcze lakier ![]() Zapraszam! Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2006-07-04 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chanel - cienie i lakier
zajrzyj do mnie za cien beżowy
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1852592 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aha, wolalabym wszystkie trzy rzeczy wymienić u jednej osoby na cos innego
![]() Ale jak się nie uda, to trudno - w każdym razie chciałabym to w ciągu kilku dni załatwić ![]() Pierwszy raz przeprowadzam taką wymianę, więc proszę o wyrozumiałość ![]() To na razie wstępnie by było tak: DKNY7 - 2. Spotlight Estee Lauder - rozświetlająca baza pod makijaż, tubka 50 ml, zużycie 50% - czy to jest w jakimś kolorze czy uniwersalne? - 10. Lina Bocardi lakier do paznokci, kolor: czerwony, moze dwa razy uzyty - a jaki ten czerwony? masz może fotkę ? RedButterfly - niestety nic nie znalazłam.... kinga łazarewicz - - cienie Loreal - te potrójne - Estee Lauder MagnaScopic czarny tusz - korektor sephora? w jakim odcieniu? No i czekam na dalsze oferty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.Interesuje mnie wszystko. Moj wątek tutaj
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesują mnie cienie
zajrzyj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123589 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aha, jak wg Was cos bedzie za mało / za duzo itp, to pisać od razu!
![]() kinga łazarewicz - aaa, to to są korektory? rany, ciemna jestem ![]() bzinka - wielki plus to to, że Kraków ![]() zastanawiam się nad: HELENA RUBINSTEIN - Double Agent - ale nie wiem czy nie za jasny.. z drugiej strony ja raczej jasna jestem ![]() i to tyle raczej ptiszonek - L'OREAL HOLOGRAPHIC kolor Majestic Throne, fiołkowy i ten Dior jest fajny.... ale piszesz, ze chcesz wymienić na coś bardzo konkretnego, wiec pewnie nie wchodzi w grę ![]() haska Revlon - paletka kremowych cieni Va Va Va Bloom 150, - czy masz moze fotkę?? albo gdzies na sieci fotkę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, no to moze sie spotkamy i sobie go ogladniesz jakby ci sie spodobal to zrobimy machniom? nawet dzisiaj mozemy sie umowic
![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, hej, a gdybym zawęziła listę tylko do jednego cienia - nr 40 beżowego - łatwiej by Ci było coś wybrać? Myslę, że powinnaś dobrać coś do loreala na pewno ![]() ![]() pozdrawiam i czekam na wieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bzinka, a co Ty bys chciała za ten puder?
![]() ![]() I mogłybysmy sie spotkac na mieście nawet dzis, nie ma problemu - ja jestem w okolicach rynku od 19 do późnych godzinych nocnych, więc o każdej porze po 19 mi pasuje o ile w okolicach Rynku ![]() Ptiszonek - czekam na razie na wynik negocjacji z Bzinką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, to wstępnie mamy tak:
haska - różowy cień za paletkę Revlon - wystarczy? ![]() ptiszonek - beżowy cień za loreal holographic i coś mam dobrac... hmmmm, na razie jeszcze mi nic nie wpadło, ale jeżeli nikt nie zaoferuje nic innego, to będę dalej kombinować. Zostałby lakier.... Kinga - czy Ty chciałabyś tylko lakier, czy raczej w połączeniu z którymś cieniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciężko im zdj robić, bo sie mienią, ale jeśli chcesz to spróbuję pstryknąć pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny ten kolor ![]() To by były te dwa loreale za beżowy chanel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
loreal, który dołożyłam już jest wymieniany z Levanderkiem, został mi ten pierwszy, który Ci się podobał i to złoto loreala platunum, wklejam zdj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Swój pierwszy post edytowałam - różowy cień nie jest już dostępny!
Ptiszonek, uu to szkoda ![]() ![]() Marsi, rożowy juz nieaktualny ![]() Jeszcze zostal LAKIER! Może ktoś chętny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie lakieru nie chce mi sie otworzyć. Więc, prosze powiedz mi jaki ma kolor i co byś chciała wzamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Gothic - interesowały Cię moje kosmetyki w zamian za lakier, ale cenowo za wszystkie, które wymieniłaś byłabym troszkę do tyłu
![]() Jeśli tylko lakier, to mogę ci zaproponować jeden z kosmetyków Swissological za lakier ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.