|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
październik - wymienię ciuszki na książki
Rzeczy z tego wątku najchętniej wymienię na fajne powieści
![]() 1. różowa, odcinana pod biustem, na biuście różyczki, s 2. czarna rozkloszowana, s , zmechacona, trzeba przejechać maszynką 3. spódniczka mini jeansowa, xs 4. i 5. nowa bielizna S/M, biały komplet ma małą wadę (jedna miseczka stanika jest trochę większa od drugiej) 6. H&M czerwona koszula, S/M 7. Carry, mietowa dłuższa koszula, po bokach rozcięcia, S 8. Vero Moda, oliwkowa koszula, S 9. Amisu (przy jednym rękawie brakuje guziczka) 10. Kapelusz słomiany Reserved
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2017-10-31 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: październik - wymienię ciuszki na książki
1. C&A szare spodnie, S
2. Rozjaśniane spodnie z Vubu, 36 3. skarpetki hotdogi, nowe 4. Szczoteczka do wc, oczywiście nowa 5. Jeansy z niskim stanem, XS 6. Szczypce (nowe) - gadżet służy np. do krajania pomidorów, nakładania makaronu itp. 7. Podstawka grzejąca USB pod kubek
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2017-10-31 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki:
* Laura Conti, bezacetonowy zmywacz z aloesem do suchych i kruchych paznokci, nawilżający, użyty ze 2 razy * Luxe Avon, pomadka w fajnym brzoskwiniowym kolorze, Silky Apricot, nowa * Pomadka Grand Rouge, Yves Rocher, Corail Incandescent, fajna żywa czerwień (pomadka już po terminie, ale odfoliowana niedawno, oddam za drobiazg) * Bodetko Brow, henna do brwi brązowa, nieużywana, mogę dorzucić do wymiany (data ważności 10.2017) * Lakier Maybelline Colorama, brokatowy, testowany
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
w wątku ubraniowym niestety już nic, jeżeli mieszasz wątki to podoba mi sie z kosmetycznego kwiat wiśni i collection ete z Yves rocher.
A powiedz mi na ile wyceniasz te komplety bielizny? Wtedy będzie łatwiej ustalić ile ksiażek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, w takim razie ze względu na stan ksiażek z tych
Ukarać zbrodnię Jedwabnik Wołanie kukułki Ekspozycja bez tajemnic Bryan Peterson mogę oddać jedną, są poprostu raz czytane i potem stały na półce a te : Druga diagnoza Cień wiatru Pachnidło 2 z nich mogę oddać bez problemu, nie znaczy to ze są w złym stanie, poprostu czytałam je wiecej razy Edytowane przez dzudzu Czas edycji: 2017-11-06 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
4. i 5. nowa bielizna S/M, biały komplet ma małą wadę (jedna miseczka stanika jest trochę większa od drugiej)
?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
za biżuterię dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jasne, teraz jestem w pracy, wiec poznym wieczorem lub jutro kolo poludnia wysle
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.