|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak znajomych/ paczki /przyjaciół
Hej mam 26 lat, 2 lata temu wyprowadzilam sie z rodzinnego miasta do warszawy,caly czas pracuje w tym samym miejscu. Problem nie jest moze jakis ogromny zazwyczaj chodze do pracy,mam jakies zajecie, mam w miescie siostre i chlopaka. Brakuje mi natomiast kolezanek/przyjaciolek ludzi do wyjścia pogadania/ na piwo/do kina/na impreze/ na areobik. Nie nawiazalam w obecnej pracy blizszych przyjazni, wiekszosc ludzi jest w okolicach 40 i starszych ...i nie szukają specjalnie kontaktow poza praca. Ja tez moze nie jestem mega otwarta i towarzyska.Nigdy nie mialam super paczki, w miescie rodzinnym mam 5 dobrych kolezanek, staram sie spotkac raz na miesiac kimś...ale w Warszawie mam tylko chlopaka i siostre. Brakuje mi zwyczajnie znajomych, nie mam pojecia gdzie spotkac pokrewne dusze, troche glupio w Internetach szukać...
![]() Gdzie mozna poznac ludzi nie bedąc mega dusza towarzystwa?Nie mam potrzeby wielkich imprez itd. ale brakuje mi zwyczajnie towarzystwa. No moze czasem i fajna impreza by sie przydala ![]() Jak 'pozyskujecie" znajomych? Na studiach /w liceum bylo latwiej ale wlasnie kontakt 5 kolezanek przetrwal do dzisiaj ale tez nie zawsze mozemy sie zgrać, ja tez nie jestem w kazdy weekend...jak u Was wyglada sytuacja ze znajomymi? Moze ja jestem trochę aspoleczna, w pracy czasem fajnie sie gada, ale jakos mam problem w proponowaniu spotkan/wyjsc. Wydaje mi sie ze nikt nie jest zainteresowany,a moze powinnam zmienic myslenie.....moze nie dostrzegam okazji..nie wiem.. ![]() Jak poznac ludzi?? Edytowane przez ratunku261 Czas edycji: 2017-11-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Brak znajomych/ paczki /przyjaciół
Wizażanki z Warszawy łączmy się!
![]() Może zapisz się do jakiegoś wolontariatu tam można poznać dużo wartościowych ludzi. Znajomi z internetu to żaden wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale właściwie dlaczego nie?
Przez internet łątwiej bo poznasz kogoś kto też jest nastawiony na taką znajomość natomiast gdy pojdziesz na aerobik/do klubu to róznie z tym bywa, każdy moze być już ze swoją paczka albo może sie okazać że pogadacie, ale potem każdy sie rozejdzie w swoją stronę i nic z tego ![]() Natomiast nawet gdybyś napisała na takim zwykłym spotted Twojego miasta, to znajdziesz konkretnie osoby które poszukja takiej relacji. Nic w tym złego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakręcony Chochlik
|
A czmeu nie? Ja znalazłam świetnych ludzi na necie
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Też przeprowadziłam się do Wwa prawie 2 lata temu i również niezbyt miałam do kogo buzię otworzyć. Poznałam wspaniałych ludzi właśnie przez internet, żaden wstyd. Instagram, grupy na fb, tinder chociażby (ustawiony na kobiety)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.