Brak znajomych/ paczki /przyjaciół - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-03, 21:10   #1
ratunku261
Raczkowanie

Brak znajomych/ paczki /przyjaciół

Hej mam 26 lat, 2 lata temu wyprowadzilam sie z rodzinnego miasta do warszawy,caly czas pracuje w tym samym miejscu. Problem nie jest moze jakis ogromny zazwyczaj chodze do pracy,mam jakies zajecie, mam w miescie siostre i chlopaka. Brakuje mi natomiast kolezanek/przyjaciolek ludzi do wyjścia pogadania/ na piwo/do kina/na impreze/ na areobik. Nie nawiazalam w obecnej pracy blizszych przyjazni, wiekszosc ludzi jest w okolicach 40 i starszych ...i nie szukają specjalnie kontaktow poza praca. Ja tez moze nie jestem mega otwarta i towarzyska.Nigdy nie mialam super paczki, w miescie rodzinnym mam 5 dobrych kolezanek, staram sie spotkac raz na miesiac kimś...ale w Warszawie mam tylko chlopaka i siostre. Brakuje mi zwyczajnie znajomych, nie mam pojecia gdzie spotkac pokrewne dusze, troche glupio w Internetach szukać...
Gdzie mozna poznac ludzi nie bedąc mega dusza towarzystwa?Nie mam potrzeby wielkich imprez itd. ale brakuje mi zwyczajnie towarzystwa. No moze czasem i fajna impreza by sie przydala
Jak 'pozyskujecie" znajomych? Na studiach /w liceum bylo latwiej ale wlasnie kontakt 5 kolezanek przetrwal do dzisiaj ale tez nie zawsze mozemy sie zgrać, ja tez nie jestem w kazdy weekend...jak u Was wyglada sytuacja ze znajomymi?
Moze ja jestem trochę aspoleczna, w pracy czasem fajnie sie gada, ale jakos mam problem w proponowaniu spotkan/wyjsc. Wydaje mi sie ze nikt nie jest zainteresowany,a moze powinnam zmienic myslenie.....moze nie dostrzegam okazji..nie wiem..
Jak poznac ludzi??

Edytowane przez ratunku261
Czas edycji: 2017-11-03 o 21:14
ratunku261 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-04, 11:06   #2
kate_990
Przyczajenie

Dot.: Brak znajomych/ paczki /przyjaciół

Wizażanki z Warszawy łączmy się!
Może zapisz się do jakiegoś wolontariatu tam można poznać dużo wartościowych ludzi.
Znajomi z internetu to żaden wstyd
kate_990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-11, 17:33   #3
ratunku261
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kate_990 Pokaż wiadomość
Wizażanki z Warszawy łączmy się!
Może zapisz się do jakiegoś wolontariatu tam można poznać dużo wartościowych ludzi.
Znajomi z internetu to żaden wstyd
jakos nie umiem sobie wyobrazic szukanie znajomych na portalach..
ratunku261 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 07:28   #4
mel95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ratunku261 Pokaż wiadomość
jakos nie umiem sobie wyobrazic szukanie znajomych na portalach..
Ale właściwie dlaczego nie?
Przez internet łątwiej bo poznasz kogoś kto też jest nastawiony na taką znajomość natomiast gdy pojdziesz na aerobik/do klubu to róznie z tym bywa, każdy moze być już ze swoją paczka albo może sie okazać że pogadacie, ale potem każdy sie rozejdzie w swoją stronę i nic z tego
Natomiast nawet gdybyś napisała na takim zwykłym spotted Twojego miasta, to znajdziesz konkretnie osoby które poszukja takiej relacji. Nic w tym złego.
mel95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 08:52   #5
Trinette
Zakręcony Chochlik

A czmeu nie? Ja znalazłam świetnych ludzi na necie - na fb. Fakt, że z niektórymi nie mam teraz kontaktu ale to moja wina. Nadrobie. W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 20:17   #6
kamzy
Przyczajenie

Też przeprowadziłam się do Wwa prawie 2 lata temu i również niezbyt miałam do kogo buzię otworzyć. Poznałam wspaniałych ludzi właśnie przez internet, żaden wstyd. Instagram, grupy na fb, tinder chociażby (ustawiony na kobiety)
kamzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości