![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: puder brązująco-rozświetlający CLINIQUE true bronze shimmering tones (mozaika)
Co chcesz za niego-zobacz do mnie,mam jeszcze sporo innych rzeczy.wracam z pracy o 20,jest możliwość rezerwacji do 20godz,-to przedstawie więcej propozycji
Pozdrawiam Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-05-25 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: puder brązująco-rozświetlający CLINIQUE true bronze shimmering tones (mozaika)
Tusiulko ja rowniez jestem na niego chetna ,poszukaj czegos u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117610 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117652 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
paleta sephora 6 cieni,6 cieni w kremie,5 błyszczyków,3 pudry,3 róże, tusz, zużycie od 0-20%,Mary kay podkłd medium couverage beige 304=zuzycie 30%,błyszczyk MK cocoa creme-zuzycie 5% clinique róż mocha pink-nowy,cień Estee lauder graphic color 01=raz testowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tysiulko- mam na wymianę :
- błyszczyk Lancome star gloss nr 321- nowy w kartoniku, raz przetestowany - podklad La Roche -Posay Unifiance kolor 23- uzyty 4 razy , ubytek minimalny - Gucci Envy- perfumy Jeszcze popatrzę co mam zbędnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana! Oto moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117407 + czworka cieni Guerlain Touche de Nacre 200
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
[QUOTE=tysiulka18][B]mam do wymiany puder brązująco- rozświetlający CLINIQUE true bronze shimmering tones bronzing powder, paletka 01 golden bronze (taka jak na fotce) .
Jest świetny, ale ja mam tłustą cerę więc się świecę a dodatkowe rozświetlenie niestety nie wygląda estetycznie. Zużycie około 5% a więc malutko. Puder jest baardzo wydajny. Po południu jak znajdę chwilkę to wkleję zdjęcie real ![]() Tysiulko, ja też się podłączam do chętnych ![]() mam Chanel Chance perfumnki około 20 ml, cienie clinique różowo, bordowe i jeszcze kilka innych rzeczy pewnie wygmyram, a czy ten błyszczyk lancome lub clinique który proponowałam ci w wątku z podkładem - nie interesuje cię ? aha mam jeszcze śliczną biała na ramiączkach bluzeczkę Solar rozmiar S (takie większe) - kilka razy ubrana (na manie jest troszkę ciasna) pozdowienia Iwona
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Mam puder prasowany Givenchy Prisme Again Visage w kolorze Impertinent Rose (04). Nowy w kartoniku, zużycie niewidoczne - pomalowałam się tylko kilka razy, ale swoim pędzelkiem. Pędzelek dołączony do pudry jest nieużywany. Puderek jest świetny, ale ja źle dobrałam sobie kolor. Czy byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze faktycznie miałaś rację on niezle błyszczący musi być na twarzy. Teraz widzę, że moja buźka tez nie wyglądałaby dobrze. Tak, że ja się wycofuję z kolejki ![]() Dziekuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2006-05-25 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Tysiulko a jakie zapachy lubisz? Mogę poświęcić Clinique Happy lub Cacharel Amor amor - letnią wersję.
Mam też cienie revlona colorstay (In the Buff, Sterling Rose, Copper Spice, Berry Bloom). Czy coś z tego by Cię interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tysiulko, a co z moja propozycja? Bo ja bym byla bardzo chetna na mozaike Clinique...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Jestem, weszłaś na moją strone? nie umiem dodawacswojego wontku.
Co cie interesuje? z tego co podałam coś znalazłaś dla siebie? dopiero jestem z pracy-jak chcesz zdiecia to za godzinke o.k? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Tysiulko - wspomniane wyżej moje propozycje ... a właściwie ich zdjęcia
Bluzeczka solar, to śliczna biała bluzeczka na ramiączkach, materiał to rayon, pomieszany z nylonem. Ma wytłaczane paski na materiale - taka harmonijka ![]() mogę zaproponować jeszcze: to co widac na zdjęciach: Cienie dior'a 5 tki kolor: incognito, środek matowy róż pozostałe perłowe: biel, beż i brąz i taki ciepławy popiel. na 100 % oryginalne kupione w sephorze na początku tamtego roku. lub Ewentualnie cienie clinique z wymiany wizażowej - są śliczne i bardzo je lubię róż i bordo-burgund, ale dla tego pudru oddam wiele ![]() ![]() + jeszcze cienie w odcieniu ciemnej zieleni Heleny Rubinstein. Na zdjęciu, ale to już raczej jako dodatek końcówka jakieś 5 ml L'intant EDP Guerlain. porszę daj znac czy coś cię zainteresowało, może uda nam się dobić 2-giego targu ![]() iwona
"Korzystajmy z dachów, bowiem nie ma naprawdę powodów, dla których mielibyśmy chodzić tylko po ziemi..." O. Tokarczuk Edytowane przez **onka** Czas edycji: 2006-05-25 o 21:10 Powód: dodaję zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyk niestety ale nie mój kolor...podkład też nie...a ile zostało Gucia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
coś mi sie blokuje, z przesyłaniem zdięć-co cie interesuje ? ja z dwiema dziewczynami negocjuje więc troche ubędzie z mojej stronki, a u ciebie też mnie interesuje podkład guerlaina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Clinique: pore minimizer 15ml, 2. szminka Dior Addict lip fluid 746-3 razy użyta 3. Szminka Lancome jucy rouge 54-nowa w pudełku ad. 1. czy to jest serum czy emulsja? i jaki kolor? masz jeszcze jakeis inne kosmetyki?? fotki możesz wysłać na meila tysiulka1@buziaczek.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.