|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
grudzień - palety cieni Dior, Chanel, Urban Decay
witam!
mam na wymianę palety cieni - Urban Decay Smoked Palette - paleta używana przeze mnie bardzo sporadycznie, zużycie niewielkie, wymieniam bez kredki Perversion, która była pierwotnie w zestawie, zużycie cieni mniej niż 5 % - tester cieni Dior w kolorze Night Butterfly, kod 6J02, zużycie ok 10 % - paleta cieni Chanel w kolorze Kaska Beige z welurkiem i użytymi raz pacynkami, kod 2505, zużycie ok 10-15 % - paleta cieni Chanel w kolorze Murano w wersji amerykańskiej z welurkiem i nowymi pacynkami, kod 1501, zużycie ok 20% - paleta cieni Chanel w kolorze Mystic Eyes z welurkiem, kilka razy użytymi pacynkami, kod 1003, zużycie ok 20 % jasnoróżowego cienia, pozostałe mniej niż 10% - paleta cieni Chanel w kolorze Smoky Eyes z welurkiem, bez pacynek, klapka się nie zatrzaskuje, kod 0401, zuzycie ok 30 % - puder brązujący Guerlain z serii Terracotta w kolorze Orient Sun, zużycie minimalne, kod 8Q02 wszystkie palety mają po kilka lat, ale są czyste, dobrze przechowywane i wciąż pudrowe poza paletą Urban Decay wymienię paletki chętnie zbiorowo, nie będę wybredna z powodu wieku paletek, ale na pewno nowa właścicielka zrobi z nich jeszcze użytek w razie potrzeby chętnie prześle dodatkowe zdjęcia, gdyby coś było niejasne
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grudzień - palety cieni Dior, Chanel, Urban Decay
Hej! Jestem zainteresowana Terracottą i testerem Diora. Zapraszam do mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.