![]() |
#1 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() Noseknosek zaprasza do siebie:)
nieaktualne
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2006-06-18 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilka mało używanych rzeczy
2. Puder rozświetlający, sypki Inglot ze złotymi drobinkami, pozostało około 90% ORYGINALNY
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#3 |
|
znalazlabym kilka fajnych rzeczy, ale elkun mnie wyprzedzila
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100884
podoba mi sie colorstay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zainteresowana jestem Pudrem rozświetlającym, sypki Inglot ze złotymi drobinkami, pozostało około 90% ORYGINALNY
Mam u siebie ładny błyszczyk Guerlain, może będziesz zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
do sylwii.gda
czy masz moze jakiś podklad na wymiane?? Revlona chciałabym wymienic tylko na podklad ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej Interesuje mnie podkład revlona mam podkład -podkład bourjois,repulpant reboosting,odcień 63 beige,użyty kilkakrotnie,opakowanie w 2/3 pełne
pozdrawiam tao link do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101542 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
4. Dwa cienie do powiek + eyeliner Manhattan Perfect Eyes (2 in 1) kolor to beż% kawa z mlekiem a eyeliner to ciamny brąz, dodatkowo aplikator. Zużycie praktycznie zerowe (raz czy dwa dotkniete aplikatorem - nie mój kolor) ORYGINALNY Odnośnie podkładu to mam Vichy jakieś 15 ml (był w słoiczku i przelałam go do poręczniejszego naczynka po Loreal Ideal Balance. Gdybyś miała ochotę go wypróbować to daj znać.
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
6. Płyn antybakteryjny do zmywania twarzy Clean&Clear zużycie jakies 15% i 2. Puder rozświetlający, sypki Inglot ze złotymi drobinkami, pozostało około 90% ORYGINALNY5 Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej,interesuje mnie:
Dwa cienie do powiek + eyeliner Manhattan Perfect Eyes (2 in 1) kolor to beż% kawa z mlekiem a eyeliner to ciamny brąz, dodatkowo aplikator. Zużycie praktycznie zerowe (raz czy dwa dotkniete aplikatorem - nie mój kolor) ORYGINALNY Na wymiane mogę zaproponowac: 1.Krem nawilżający o podwójnym dzialaniu Clean&Clear(pozostało około 90%) 2.Płatki do demakijaży oczu, nasączone olejkiem Rival de Loop(z 50 szt pozostało około 40) 3.Zapachowy talk do ciała Oriflame Giordani Gold(zużycie znikome) 4.Połyskiujący zel do ciala, pachnący Pur Blanca Avon(zużycie około15%) 5.krem rozświetlająco-brązujacy z drobinkami złota Złocista Pielegnacja Soraya(zużycie około 10%) 6.Rozświetlający krem koloryzujacy SPF 20 Avon(zużycie około 15%) 7.Diamentowy blask do ciała PRIVI 30 ml NOWY 8.Perfumowana mgiełka do włosow Monoi de Tahiti YR(pozostało około 50%) 9.Pianka do włosow Sunsilk podkreślająca skret włosów(zużycie około 5%) 10.DMM odcien Cameo(pozostało około 40%) 11.Puder sypki rozświetlający APC(zużycie znikome) 12.Sztyft rozświetlajacy Pierre Rene(pozostało około1,5 cm) 13.Błyszczyk do ust L`Oreal Glam Shine Juice, efekt zwilżonych ust, kolor transparentny(pozostało około 50%) 14.Blyszczyk do ust Manhattan Aqua pearls, kolor Wildberries(pozostało około 70%) 15.błyszczyk do ust Wibo o lustrzanym blasku, kolor rudy brąz z drobinkami(pozostało około 70%) 16.Blyszczyk do ust IsaDora z olejkiem jojoba, kolor jasny połyskliwy róż(pozostało około 30%) 17.5 saszetek po 5 ml Xerial 10 SVR, krem keratoregulujący do stóþ(złuszcajacy) 18.8 saszetek po 3 ml kremu odżywczego do suchej skóry stóp z ceramidami Vichy Podexine 19.2 próbki podkladu Dermablend Vichy, kolor sand i gold 20. 2 tubki po 5 ml Diroseal Avene 21.1 tubka 5 ml Antirougeurs Avene 22.1 tubka 7 ml Xerialine 500 SVR 23. 1 tubka 3 ml Normaderm Vichy, koncentrat zwalczajacy niedoskonałości skóry, nagłe miejscowe stany zapalne Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
kasienka 2883
z twojej listy zainteresowala mnie: Perfumowana mgiełka do włosow Monoi de Tahiti YR(pozostało około 50%) niestety nie umiem oszacowac jej wartosci,bo na allegro czegos takiego nie ma.. co Ty na to?
![]() |
![]() |
#15 | |
|
Cytat:
zaintersowal mnie jedynie ten podklad Vichy,ale czy wymiana cienie za podklad wchodzi w grę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-03-04 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uważam, że mgiełka to za mało za Twój Manhattan, mogę zrobić ewentualnie odlewkę Angel Violet lub Amor Amor, zależy mi na tym zestawiku i cieżko mi coś jeszzce wymyslić, ale jakby co moge odstąpić jeszcze mleczko odswieżające do demakijażu z błotem z morza martwego firmy Apis, nowe nie uzywane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]()
czesc kasienka2883,
sluchaj, ja jestem jak najbardziej chetna na wymiane tylko nie bardzo sie moge polapac ![]() ![]() bo w takim razie wolalabym zamiast tej mgielki same perfumy ![]() nn
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak, to wlaśnie ten Amor Amor
![]() PO prostu odpsikalabym do miniaturki, nie wiem ile tam dokładnie ml, ale sprawdze ![]() Mogłabyś napisać cos wiecej o tym zestawiku, ewentualnie jakieś zdjecie, może być z netu, no i na ile wyceniasz ten zestawik, tak byłoby mi łatwiej. Czy on był już taki gotowy, czy Ty może tak zestawiłaś, bo sie nie orientuje. Pozdrawiam. EDIT: Ok, znalazlam w necie zdjątka i mniej wiecej cenę, około 25 zl Za ten zestawik moge zrobić odpsikana miniaturkę, on jest o objetości napelnie go tak około 6-7 ml 8 ml, to jest taki pen od razu z atomizerem, po innych perfumkach, ale wydezynfekuję dokładnie i będzie ok, napełnię go tak około 6-7 ml, czyli nie do konca, poniewaz przeliczylam wartości cenowe i tak mniej wiecej wyszło. Jeśli Ci pasuje czekam na info ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez kasienka2883 Czas edycji: 2006-03-03 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja jestem zaintersowana Revlonem Colorstay
![]() Jesli to nadal aktualne to prosze, oto moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99961 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Czesc.Interesuje mnie super sypki Inglot.Moze wybierzesz cos u mnie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post1412547
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
Cytat:
![]() 4. błyszczyk do ust Multi Reflets Yves Rocher kolor 05 Rose Indescent NOWY masz moze zdjecie, albo linka do tego bo na allegro tego cuda nie ma!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.