|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wymiana perfumek :)
witam
... zamienię najlepiej na PARFUM D'Ete -bo to jest cos co lubie najjjjj albo na coś fajnego i świeżego
|
|
|
|
|
#2 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymiana perfumek :)
Cytat:
? 50ml, nowe, psiknięte może dwa razy... Recenzja jest w KWC
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
aaa i tak się zaaferowałam tymi perfumami, że zapomniałam dopisać parę innych rzeczy, które posiadam i nie używam:
1. cień do powiek bell mouse nr 30 - kolor zielonkawo złoty uzyty dwa razy 2. lakier do paznokci wibo nr158 - kolor fioletowo złoty, malowany raz 3. baza pod makijaż rozświetlająca avon invisible light - użyta 4 razy 4.cienie do powiek manhattan stay & shine golden brown- zużycie ok 25% 5. cień do powiek avon -biały w kremie z aplikatorem- użyty dwa trzy razy |
|
|
|
|
#7 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a jaka pojemnosc tej wody?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a moze interesuje Cie tester 100ml bezalkoholowego iceberg universe, 100ml tester burberry london albo 75ml laggerfeld femme?jestem zaitneresowana zarowno cerutti, jak i lancome
![]() aha, jeszcze formalnosc czy perfumki sa oryginalne?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dam ci znać jak sobie wąchne to co mi wypisałaś bo szukam czegoś świezego i lekkiego , może być?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak najbardziej swiezy, cytrynowo-kwiatowy jest wlasnie iceberg universe |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obwachalam caly swiat chyab dzisiaj i bylabym zainteresowana BURBERY LONDON ...daj znac czy jest to jeszcze aktualne na wymiane za cerutti buziaki
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jest to zapach letni, swiezy, czy tez cieply, slodki i zimowy?a czy attraction lancome tez jest aktualne? |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety lancomek wczoraj poszedl w swiat w zamian za kenzo d'ete
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
i zdecydowanie nie jest to zapach letni...raczej taki pomiedzy jesienia a zima...trudno go opisac
mi zdecydowanie nie pasuje nie wiem czy ci ten pozal boze opis cos pomoze
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba niestety sie nie zdecyduje, bo nie chcialabym brac kolejnego zapachu w ciemno i ponownie go wymieniac jesli po raz kolejny mi nie podpasuje (ciagle tak ze mna jest) dziekuje Ci bardzo za opisik i zainteresowanie i przepraszam za to zamieszanie, ale myslalam, ze dzisiaj uda mi sie go wywachac. Buziaki |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
nie szkodzi
ja mam tak samo, jakos nie udaje mi sie trafic z zapachami , tyle ze zawsze udawalo mi sie wymienic korzystnie, chybainni wiedza lepiej czego chce, hihi a tak przy okazji----ostatnio widzialam go w seforze , ale musisz pytac o ta wersje niebieska jakbys kiedys byla to mozesz sprobowac i zobaczyc co za cudo to jest. pozdowionka, ![]()
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
1. cień do powiek bell mouse nr 30 - kolor zielonkawo złoty uzyty dwa razy 5. cień do powiek avon -biały w kremie z aplikatorem- użyty dwa trzy razy znajdziesz cos za to u mnie?
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale trzoszke pozniej napisze bo mnie gonia od komputera niestety ...pozdrowienia i buziaczki...dam znac za jakies 3,4 godzinki ![]()
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok,to czekam na info ![]() Bede dopiero poznym wieczorem wiec wtedy zajrze,pozdrawiam
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() HEXANKO juz ogladnelam co masz u siebie i bylabym bardzo zainteresowana kremem ivostin ...i chcialabym zobaczyc torebke, ale niestety nie mam pojecia gdzie jest jej zdjecie i co to znaczy post#4![]() wstyd sie przyznac i nie gniewaj sie za moja glupote pozdrawiam |
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..ale jestem uparat i bede probowac
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrwaiam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

... zamienię najlepiej na PARFUM D'Ete -bo to jest cos co lubie najjjjj
albo na coś fajnego

? 50ml, nowe, psiknięte może dwa razy... Recenzja jest w KWC 

mi zdecydowanie nie pasuje
chyba niestety sie nie zdecyduje, bo nie chcialabym brac kolejnego zapachu w ciemno i ponownie go wymieniac jesli po raz kolejny mi nie podpasuje (ciagle tak ze mna jest)