|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Poszukuje i wymieniam :D nowy wątek
Poszukuje:
-żelu do mycia twarzy do skóry trądzikowej(aby nie avon) -balsamu po opalaniu z drobinkami -maski do włosow -blyszczyka bezbarwnego lub w kolorze rozu -rozu do policzkow -kremu nawilzajacego -filtry Wymienie 1.Błyszczyk AA fruit kiss w kolorze brazu z drobinkami -zostalo 2/3 2.kula do kąpieli loreal 3.deser do kąpieli malibu bielandy-zostala polowa 4.pianka do włosow wella 5.woda perfumowana dark rouge zapach lekki 6.krem do cery suchej i wrazliwej oilatum-prawie cały 7.cien jasny roz z drobinkami eveline-kilka razy uzyty 8.mała pelatka cieni h&m 7 kolorkow-uzyta ok 10azy 9.samoopalacz w sprayu venity-polowa, nie zostawia smug daje ladny odcien opalenizny 10.kwasy lynsanel active-bardzo male zuzycie 11.mgielka zapachowa h&m o slodkim zapachu-zostalo wiecej niz polowa
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje i wymieniam :D nowy wątek
Jeśli lysanel to tonik-zgłaszam chęć-mam błyszczyk sephora bezbarwny.Odlewkę filtru Avene 50+, nawilżający krem na noc Body shopu,nawilżacz cliniqua etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuje i wymieniam :D nowy wątek
lynsanel to krem,niestety nic mnie u was nie zainteresowalo
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.