|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
** Nowa zółta torba ATMOSPHERE **
NIEAKTUALNE
torebke przenioslam do mojego watku ciuszkowego. Edytowane przez sweeney Czas edycji: 2006-06-01 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Nowa zółta torba ATMOSPHERE **
Jeju taka zolta torba to po prostu moje marzenie
![]() ![]() ![]() Napewno mialabym do zaproponowania Ci torbe House-ciemno bordowa,regulowany pasek,miesci nawet duzy format zeszytowy,zalozona kilka razy-moge zrobic zdjecie... Czy szukasz jakiejs konkretnej torby w zamian?i czy tylko torby? mam nadzieje,ze uda mi sie znalezc cos co by Ci sie spodobalo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A nie miałabyś ochoty za tę torbę na :
podkład Diora; Diorskin Pure Light nr.202 - raz użyty. Kupiony w Sephorze. ewnetualnie mam też torebkę Benettona - pomarańczową z zeszłorocznej kolekcji. (jezeli chodzi o oryginalne zdjęcie to mogę dopiero w niedzielę <pozyczyłam aparat>, ale jeśli masz mozliwość odbierania mmsów to prześlę fotkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
sweeney a jak duża/mała ona jest?ja mam czarną torebke na wymianke,ale ona używana(zewnątrz stan idealny,ślady użytkowania tylko na podszewce)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiss - interesuja mnie tylko torebki, Nie jestem raczej przekonana do pomaranczowego koloru, ale poczekam na fotke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hmm no to zabieram sie za poszukiwania innej torby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
foto
![]() skóra sztuczna,ale baardzo mięciutka;rączke można nieco regulować;z przodu tą literke można spokojnie odczepić w środku jeden przedział i większa kieszonka na np.dokumenty lub komórkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a moze cos u mnie?
mam taka czarna, bardzo pojemna, mieciutka skorka ta biala jest z h&m ale jest mniejsza taka do reki ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wklejam i moje zdjecia toreb.
1 i 2 zdjecie to bordowy house, o ktrym pisalam.Na drugim zdjeciu zblizenie nadruku. Wydaje mi sie,ze nie jest taka do konca sportowa,a napewno praktyczna i poreczna,bo raczke mozna dowolnie regulowac. 3 i 4 to torba bezowa,taka bardziej letnia.Ma jasniejsze raczki i wykonczenie przy zamku,srodek to jakby pleciony len czy cos podobnego,dolny prawy rog to aplikacja-kwiatki z drewnianych koralikow. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze dwie inne
![]() Pierwsze dwa zdjecia to czarna pojemna torba z materialu,ma regulowana dlugosc raczek i dwie zapinane kieszonki po zewnetrznych stronach. A ostatnia propozycja to rowniez torba materialowa w ksztalcie zblzionym do podkowki,nie jest usztywniana,na dole ma zolty nadruk-malunek w takie a'al kwiaty.Ma jedna dluga wiazana raczke,mozna ja nosic na ramieniu po skosie. Jesli,ktoras z toreb cie zainteresuje to moge do niej dorzucic cos jeszcze.Mam miedzy innymi modny kremowy pleciony pasek z okragla klamerka,cieniutkie,czarn e bolerko topshop z azurowa aplikacja i damskie czerwone polo Only. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.