|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dialogi:D
1)
<tomasz> ta magda to ****a jednak jest <magda> co??? <tomasz> fuck zle okno 2) <rajziker> doszedlem do wniosku ze trojkacik nie moze skladac sie z dwoch kobiet i jednego faceta <depeche> czemu? <rajziker> trojkąt nie może składać się z dwóch kątów rozwartych 3) <amanda99> cze <amanda99> z kad jestes???? <amanda99> poklikamy? <amanda99> jestes tam??? <amanda99> haloooooo!!!!!!!!11 <DisIsOut> ? <amanda99> co tak wolno?????? <DisIsOut> bo nie widzi mi sie dostosowywanie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego <amanda99> do czego????? <amanda99> nie qmam cie koles <DisIsOut> I wlasnie dlatego mi sie nie widzi <amanda99> niekcesz zebym sqmala o co ci cohdzi?????/ <DisIsOut> powiedz mi, czy rodzice cie kochaja ? <amanda99> TAK <DisIsOut> no to jednak masz jakis pozytywny akcent w zyciu <amanda99> masz dziewczyne?????? <DisIsOut> NIE MAM A KCESH NIOM BYC????????????????????? <amanda99> wreszcie mowish po lucku <DisIsOut> wiesz, jak tak z toba tu "rozmawiam" to mnie nachodzi pewna mysl <DisIsOut> mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom ponizej 12 roku zycia <amanda99> JA MAM 14 LAT!!!!!!! <DisIsOut> to podniose limit do 16 <amanda99> A TY ILE MASH LATEK????????// <DisIsOut> za 3 dni stuknie mi 10 <amanda99> dzieciak jestes <amanda99> nara *** quit: <amanda99> <~ergf@bbi124.neoplus.ads l.tpnet.pl> <DisIsOut> boze drogi, czemu na komunie nie daja juz dzieciom zegarkow i rowerow 4) <TmK> Jakiego masz kompa <GoGo> Srebrnego <TmK> No ale jaki jest ?? <GoGo> Szybki <TmK> Kur** no , ty mnie nie rozumiesz <TmK> Jaki masz procesor ? <GoGo> Siwy <TmK> Kur*aaaaaaa <TmK> Ile masz ram ? <GoGo> Jedną, kupiłem dzisiaj bo tylko rama była , nie było delmy <TmK> jezu , a ile masz lat ?? <GoGo> Dali mi 3 , jeszcze 1 rok i wychodze <TmK> Nie kapuje cie koleś <GoGo> Wiem , rudy na mnie wykapował 5) <Tom> Ej, wytłumacz mi o co biega. Dzwoni moja dziewczyna i składa mi życzenia. Powaliło ją czy jak? Urodziny mam w październiku a imieniny w grudniu. Dzisiaj jest jakieś święto? <GK> 23.06 - Dzień Ojca ![]() <Tom>... <Tom>o ja *******ę... <Gk> Wszystkiego najlepszego stary! ![]() 6) <kasia> czesc, kasia jestem, poklikamy? <alex> mało chętnie <kasia> a dlaczego? <alex> właśnie sie dowiedziałem że wyrzucili mnie ze studiów, pokłóciłem się z dziewczyną którą kocham i rozbiłem nasz związek z którym wiązałem duże nadzieje na przyszłośc i ogólnie świat mi się wali na głowę. <kasia> aha ![]() <kasia> masz może zdjęcie? 7) <amanda99> siemaaa, z kad klikaci?????? <Loki> z tond <ramirez> z tamtond <Vesuvio> Ze wszond. <Dis> Z nienacka <bercik> Z komputra <amanda99> dziwne miasta <amanda99> to nie ma rzadnych ziomkuw z wawy???? 8) <ktos> cze <Ja> witam ![]() <ktos> chciałbym dowiedzieć się czy samsung x460 jest na karte czy na abonament???? <Ja> co? <Ja> ja telefony sprzedaje a nie aktywacje <ktos> ale właśnie chcem kupić <ktos> tylko nie wiem czy jest na karte czy na abonament <Ja> to nie ode mnie zalezy <Ja> to zalezy od tego co do niej wsadzisz <Ja> ja sprzedaje telefony a nie aktywacje <Ja> tak jak juz pisalem <ktos> czyli ja mogę sobie wybrać <Ja> inaczej <Ja> telefon, ktory ja sprzedaje dziala z kazda karta <Ja> niezaleznie jaki operator i jaka taryfa i jaka forma platnosci za rozmowy <ktos> pan chyba mnie nie rozumie <Ja> ja sprzedaje telefon, wiec nie rozmawiajmy o formie platnosci za rozmowy (abo/prepaid) <ktos> ale jeżeli pan ma telefon samsung x460 na abonament to ja nie kupuje <Ja> na jaki abonament <Ja> czlowieku <Ja> JA SPRZEDAJE APARAT TELEFONICZNY <Ja> takie urzadzenie, ktore sluzy do wlozenia dowolnej karty sim i rozmawiania <Ja> prosze wybaczyc, ale mam wrazenie, ze rozmawiam z osoba, ktora niewiele rozumie z zagadnienia telefonii komorkowej <ktos> ale nie wszystkie telefony są na karte sim <Ja> a na co? <Ja> no chyba, ze stacjonarne <rotfl> <Ja> no ale chyba o komorkowych rozmawiamy <ktos> mojemu tacie przychodzą rachunki <Ja> ale co mnie to interesuje, przepraszam bardzo? <Ja> generalnie regulamin allegro mowi o koniecznosci bycia pelnoletnim, by korzystac z uslug serwisu <ktos> a na co są telefony komórkowe jeżeli się dzwoni a potem przychodzą rachunki <ktos> rachunki pocztą <ktos> a więc <ktos> przepraszam zatkało <Ja> ale co ma forma platnosci za rozmowy do samego APARATU? <ktos> pan jest nienormalny czy co <Ja> czy moge prosic o podanie loginu z allegro? <ktos> jakiego loginu <Ja> zalamujesz mnie czlowieku <Ja> dam ci kilka porad <ktos> ok <ktos> a więc jakie to porady <Ja> 1) poczekaj do 18-ki z zakupami przez internet <ktos> mam 18 lat <Ja> 2) zanim zabierzesz sie za dokonywanie zakupow dowiedz sie co chcesz kupic <ktos> właśnie wczoraj miałam 18-stke <Ja> gratujuje <Ja> wszystkiego najlepszego zycze <ktos> gratuluje się pisze <ktos> dziękuje <Ja> przepraszam za literowke - to ze smiechu <ktos> co ty nie powiesz <Ja> niech ci tata pokaze swoj telefon <Ja> wyciagnij baterie <Ja> i moze zrozumiesz do czego sluzy karta sim <ktos> mój tata nie ma karty sim <ktos> mu przychodzą rachunki pocztą z idei <Ja> ale co do ch.... ma karta sim do rachunkow? <Ja> mozesz mi to wyjasnic? <Ja> moze twoj tata zgubil karte sim, skoro nie ma <Ja> albo nie ma komorki <ktos> a jaki to telefon na rachunki <Ja> moze ty mowisz o stacjonarnym telefonie <Ja> STACJONARNY! <ktos> nie <ktos> mój tata ma na abonament <Ja> to juz mi mowiles <ktos> i co dwa miesiące mu przychodzą rachunki <Ja> no ale skoro twierdzisz ze ma komorke na abo to moze badz tak dobry i popros go o pokazanie ci karty SIM <Ja> gratuluje, ze co dwa miesiace... supper <Ja> moze ktos wam podprowadza co 2 miesiace ze skrzynki rachunek? <ktos> może ma tą cholerną karte sim ale nie kupuje sobie w sklepie karty żeby sobie doładować konto tylko mu rachunki przychodzą <Ja> moze to ten sam sasiad, ktory mu ukradl karte sim <Ja> aa czyli jednak ma karte sim <Ja> no widzisz <Ja> to juz rozumiesz po co ona jest? <ktos> znajdę sobie innego kupca <ktos> nara <ktos> nastolatku <Ja> kupca ![]() <Ja> hmmmm <Ja> spoko <Ja> nastolatkiem bywalem kilka lat temu <Ja> generalnie milo wspominam te czasy ![]() <ktos> dobra <Ja> chociaz juz wtedy sie wiedzialo do czego sluzy karta sim <ktos> nara gnoju co ty myślisz że ja ciemna masa jestem 9) anettka_20> czesc fajny nick <gumbas> no dzięks <gumbas> :P <anettka_20> skad klikasz <gumbas> z klawiatury <anettka_20> ale ja sie pytam o miasto <gumbas> zielona góra a Ty?? <anettka_20> no ja tesz <anettka_20> a uczysh sie gdzies czy pracujesh <gumbas> pracuje sobie <anettka_20> a mozna wiedziec gdzie <gumbas> wykładam włoszczyznę <anettka_20> ooo włoskiego uczysh? <anettka_20> zawsz echcialam pojechac do wloch <gumbas> wykładam w warzywniaku <anettka_20> jak w warzywniaku ty jakis dziwny jestes <gumbas> oj no normalnie ale mniejsza z tym <anettka_20> to umiesz wloski czy nie umiesh <gumbas> nie umiem a co? <anettka_20> a nic myslalam ze umiesz to bys mnie nauczyl <anettka_20> a angielski znasz <gumbas> no toche znam, a co??? <anettka_20> bo gadam tera z z jendym anglikiem i nie wiem co mam mu pisas <anettka_20> jak mam zapytac ile ma lat <gumbas> no to proste <gumbas> how old are you <anettka_20> ok <anettka_20> a jak napisac ze ja mam 20 <gumbas> ale po co skoro masz w nicku?? <anettka_20> a racja ![]() <anettka_20> JA NIE ZNAM DOBRZE ANGILSKIEGO DLATEGO TAK DZIWNIE PISZE <gumbas> jasne <gumbas> napisz mu <gumbas> I DON'T KNOW ENGLISH GOOD, BUT MY WET PUSSY WAITING FOR U <anettka_20> ok dzieki <anettka_20> a co znaczy <anettka_20> TELL ME ABOUT YOURSELF <gumbas> no chce zebys mu npisła cos o sobie? <anettka_20> aha ![]() <anettka_20> ale co mu napisac <gumbas> no nie wiem, napisz mi jaka jestes a ja Ci bede tlumaczyl oka?? :P <anettka_20> niom <anettka_20> wlosy ciemny blad <gumbas> pisz I'M DUMB BLONDE <anettka_20> dumb to ciemny <gumbas> oj tak... uwierz mi... naprawde ![]() <anettka_20> jestem wysoka i szczupla i mam zielone oczka <gumbas> pisz I'M SHORT AND THIN, AND I HAVE TWO EYES <anettka_20> oka kochany jestes <anettka_20> a co znaczy I HAVE GOOD BODY <gumbas> no chyba gosc mowi, ze sprzedaje damska bielizne <anettka_20> napisz mi, ze by cos napisal po poslku <anettka_20> polsku <gumbas> napisz TELL ME SOMETHING NASTY BOY <anettka_20> co znaczy oral <gumbas> oral?? hmmm :P <gumbas> on chyba chce żebys go pocałowała... <anettka_20> ale to po polsku <gumbas> nie po francusku ![]() <anettka_20> czyli jak z jezyczkiem <gumbas> no mozna i z jezyczkiem :P <anettka_20> a co znaczy I WANNA STICK MY COCK INTO U <gumbas> hmmm koles mówi ze lubi konie <anettka_20> oooo to super napisz ze tez bardzo je lubie ![]() <gumbas> YES STICK YOUR COCK INSIDE MY PUSSY <anettka_20> cock to konik? <gumbas> nooooo <anettka_20> fajnie juz troche umie anglika hihi <gumbas> no bo bystra jestes ![]() <anettka_20> no <anettka_20> dobra misiek ja musze spadac <anettka_20> busssska <gumbas> no pa 10) <dan> ty penisei <dan> pensie* <dan> pesni <dan> peniesie <dan> KUR*A! ty chu*u
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dialogi:D
hahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
o lol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
5)
<Tom> Ej, wytłumacz mi o co biega. Dzwoni moja dziewczyna i składa mi życzenia. Powaliło ją czy jak? Urodziny mam w październiku a imieniny w grudniu. Dzisiaj jest jakieś święto? <GK> 23.06 - Dzień Ojca <Tom>... <Tom>o ja *******ę... <Gk> Wszystkiego najlepszego stary! ) HAHAHAHHAHAHAH sie popłakałam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
he he
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak bash jest the best
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1)
<Blejk> nie ma nic bardziej w****iajacego niz osoba ktora w trakcie rozmowy nie pisze "?" na koncu pytan... <Jerry> czemu 2) <wilczek> czesc <wilczek> ile masz lat? <kretilla> 23 <wilczek> a ja 24 <wilczek> opisz mi siebie <kretilla> 2 nogi, 2 rece glowa itd <wilczek> masz photo? <kretilla> nie <wilczek> jakie masz zainteresowania? <kretlilla> chyba nie mam zadnych, kiedys komputery ale teraz to moja praca <wilczek> jestes dziewica? <kretilla> no w sumie nikt mnie jeszcze w dupe nie walil... <wilczek> lubisz sex? <kretilla> a znasz kogos kto nie lubi ? <wilczek> nie <wilczek> podniecisz mnie? <kretilla> jak ? <wilczek> opowiedz mi po prostu co bys zrobila gdybys byla ze mna sam na sam <kretilla> pewnie powiedzialbym "spierdalaj czekoladowy nosku" i poszedlbym dalej... <wilczek> powiedzialbym? <kretilla> a kiedy ****a matole powiedzialem, ze jestem kobieta ! widziales kiedys kobiete o ksywce kretilla !? <wilczek> konczy sie na a <kretilla> maradona tez sie konczy na a 3) <Joda> K*** Znowu nie poszedlem na zajecia :/ <Zyh> A na ktora miales? <Joda> Na 9 15 <Zyh> Ale przeciez jest dopiero 6 27 <Joda> I co z tego? 4) <lisciu> jak sie nazywal ten kij do rzutu oszczepem? ![]() 5) <michal> a ladne Ty tam masz studentki na uniwerku? <vic> na roku fajne znajda sie <michal> stary, fajne to NAWET u mnie na roku się znajdą ![]() <vic> a nie macie tam gdzies obok WSP? <michal> WSP? Wyzsza Szkola Pedagogiczna? <vic> tez <vic> ale lepsza nazwa to Wsparcie Seksualne Politechniki 6) <Natalka> Prison Break to imię i nazwisko tego z tatuażami czy jego brata? <Ktoś> Nie to jest oryginalna nazwa serialu ![]() <Natalka> Oryginalna nazwa serialu to "Skazany na śmierć" czyli "Sentenced to death" <Natalka> Właśnie sprawdziłam, że Prison to znaczy więzienie Ciekawe nie? Serial dzieje się w więzieniu, a główny bohater też ma na imię Więzienie <Ktoś> Hahahahahahahaha <Ed>Ten z tatuażami to Michael Scofield, a jego brat to Lincoln Burrows. <Natalka> Skoro są braćmi to czemu mają różne nazwiska? <Ed> Boże widzisz i nie grzmisz... o ile pamiętam to na nasz to będzie "ucieczka z więzienia" a nei skazany na śmierć (a oni są przyrodnimi braćmi) <Natalka> Ucieczka z więzienia to "Escape From Prison". Mam nadzieję, że nie wyjechałeś do Anglii bo byś dnia tam nie przeżył ze swoją znajomością angielskiego. 7) <Matt> wyszedlem na podworko wytrzepac dywan <Matt> ubrany w dresiki <Matt> jak sprzatam to dresik wrzucam <Dworzan> bejsbolem ten dywan trzepales? <Matt> niemoglem znalesc trzepaczki <Matt> skad wiesz? <Dworzan> bo w dresach wyszedles 8) <_HeYaH> ej kto spiewal te piosenke w filmie killer? <maxikaz> elektryczne gitary <Thefun> Sienkiewicz <_HeYaH> kur*a sienkiewicz byl poeta debilu <_HeYaH> i nie myslcie ze wam sie znowu uda ze mnie glupka zrobic dalny 9) <czaki> w końcu znalazłem robotę w markecie ![]() <miszcz> hehe a ile dostajesz? <czaki> 600 zeta <miszcz> netto? <czaki> nie no, w Tesco <miszcz> lol 10) <mlody> hej, co to jest keks grupowy? <apsik>keks grupowy (niem. gruppen keks, ang. group cakes) ciasto biszkoptowe z bakaliami podawane kilku osobom jednocześnie <mlody>;| mialo bys seks
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hahahahahahaha super! lol
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hehehe fajne.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dobre
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
zdecydowanie poprawia humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
nie ma nic bardziej rozwalajacego niz internetowe polakow rozmowy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
http://www.parsifal.com.pl/a/mif/ser...c?OpenDocument
Stare, ale dobre ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czytałam na bashu, ale miło sobie przypomnieć
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.